2014. július 28., hétfő

XLII. Fejezet


Sziasztok!

Nagyon kellemes hetet kívánok mindenkinek!
Remélem jól telik a nyaratok.
Az előző rész folytatása következik, tehát akit zavarnak a 18+ részek, attól még egy pici türelmet kérek.
Köszönöm a kedves kommenteket, a szerettemeket, és a feliratkozásokat.
A tanítványra bekukkantóknak is szeretném megköszönni az előzetes támogatást, NAGYON JÓL ESIK!!

Imádlak, és puszillak Benneteket: Becca



XLII. Fejezet

Amikor végzett az előkészítéssel, elindult felém. A mögöttem lévő mosdó szélébe kapaszkodtam, mert úgy éreztem, a lábaim mindjárt felmondják a szolgálatot. Elém állt, és az arcomat fürkészte. Nem mozdult, mintha azt várná, hogy én tegyem meg az első lépést. Nagy mestere annak, hogy a másik fél teljesen behódoljon neki. Persze, hogy nem bírtam egy pár másodpercnél tovább, hozzá hajoltam, és a szájára tapasztottam a szám. Viszonozta a csókot, de még mindig várt. Eszemet vesztettem. Felnyúltam, és mind a tíz ujjammal a hajába túrtam, a fejét erősen magamhoz húztam, a nyelvemet átlöktem a szájába, és vad táncba kezdtem az övével. A csípőm is előrelendült, és hozzá simultam. Felnyögött az offenzíva hatására, és végre ő is beindult. A kezei a fenekemre tapadtak, és erősen belemarkoltak, amivel kicsit meg is emelt, hogy már lábujjhegyen álltam. A szája a nyakamra vándorolt és harapni kezdett, amitől lüktetni kezdtek a golyóim, és megfeszült a farkam. Az övé is hasonlóan viselkedett, ezt jól éreztem a hasamon. Hozzá dörgölőztem és a kezeimmel a hátát martam, karmoltam. Felhördült.
Picit eltolt magától, és megfordított. Nagy tenyerét a lapockámra tette, és lenyomta a felsőtestemet a mosdóval egy vonalba. Rátámaszkodtam a hideg porcelánra, és kinyomtam a fenekemet. A mozdulattól, és a látványtól Harrynél is megkongatták a harangot, mert úgy nyögött, mint akinek fájdalmas a vágy. – Ó baszd meg Lou! Te tényleg nem tudod, milyen észvesztően izgató vagy. – közben már síkosítóval kenegetett, és az ujjai egyre mélyebbre merészkedtek bennem. A másik tenyere a derekamon pihent, és nyomott lefelé, hogy minél jobban homorítsak. Felemeltem a fejem és a mosdó tükrében összekapcsolódott a tekintetünk. Aztán a saját arcomra néztem, és most attól állt el a lélegzetem. A bőröm lángolt, a szemeim úgy csillogtak, ahogy még soha nem láttam, a szám fel volt duzzadva és cseresznye árnyalatban piroslott. Aztán elnyílt, ahogy Harry ujjai belém hatoltak, és a kéj hulláma söpört végig rajtam. Szemérmetlenül nyögtem, és könyörögni kezdtem:
- Hazz kérlek! Istenem! Kérlek. Nem bírok várni….
- Mindjárt kicsi, de elő kell készíteni a terepet, mert nem akarok úgy járni, mint a múltkor. – újabb adag síkosító érkezett, majd a maradékot a péniszén oszlatta el. Amikor mögém lépett, és hatalmas farkát beillesztette, tompa végével pedig nagyon picit benyomult, önkéntelenül megfeszítettem magam, és felrántottam a felsőtestemet, hogy el tudjak húzódni. Ez ösztönös reakció, félelem a fájdalomtól, amit még le kell küzdeni.  Harry várt. Megérezte a testem ellenállását, és nem akart erőszakosan behatolni. Nagy tenyerével lassan lenyomta a derekamat, aztán cirógatta a fenekemet, a hátamat. Közben a tükörben a pillantásomat kereste, és amikor összetalálkozott az övével azt mondta:
- Szeretlek Louis. Halálosan szerelmes vagyok beléd. És annyira kívánlak, hogy arra már nincs szó! – lehunyta a szemét, és próbált uralkodni magán. Attól, amit mondott, és ahogy mondta, olyan mély hittel és áhítattal, a lepkéim megvadultak odabenn, és rettegtem, hogy most akarnak kiszabadulni. Viszont a testem elernyedt, az izmaim inkább enyhe, várakozásteljes remegésbe kezdtek, mint feszültek.
- Nézz rám! – mondtam, és meglepődtem, milyen erőteljes a hangom. Harry szeme azonnal kipattant és rám fókuszált a tükörben. – Gyere! Dugj meg! Eszeveszetten akarlak!- még lejjebb engedtem a derekam, és lábujjhegyre álltam, hogy teljesen felkínáljam magam. Harry felhördült, megmarkolta a csípőmet, beharapta az ajkát, és előremozdult. Éreztem, ahogy centiről centire elfoglal és kitölt. A szám elnyílt, és lihegni kezdtem. Harry le nem vette a szemét az arcomról, csak néha lehunyta egy pillanatra, mert azt hiszem szokás szerint majdnem elélvezett a behatolástól. Nyöszörögni kezdtem, olyan hangon, ami elég idegenül hangzott az én számból. Közben az arcát néztem a tükörben, és ha lehetséges ettől még jobban begerjedtem. A golyóim már fájtak, úgy feszültek. Lenyúltam, hogy segítsek magamon, de Harry elkapta lefelé mozduló karomat, és a hátamra húzta, félig kifordítva.
– Még nem! Majd én. Türelem…. – mondta és megszorította a csuklómat. Olyan kiszolgáltatottnak éreztem magam, mint még soha életemben, és ez olyan hihetetlen jó érzéssel töltött el, amire nem számítottam. Feltétel nélkül megadtam magam. Engedelmesen toltam fel a fenekemet, hogy teljes mértékben ő uralja a behatolás szögét és mélységét, a mozgás sebességét, a döfések erősségét. A karomat ellazítottam, és bár tudtam, hogy újra egy hétig sállal kell takarnom majd a kék-zöld foltokat, rohadtul nem érdekelt. A fájdalomra, ami a heréimből indult, rá se hederítettem. Felraktam egy polcra az agyamban, és rácsuktam az ajtót. Hadd fájjon! Majd Harry eldönti, mikor kapok enyhülést. Addig gyönyörködöm az arcában, ahogy élvezi a testemet.
Amikor érezte, hogy már nem ütközik ellenállásba, és talán nem okoz sérülést, nem tudta tovább visszafogni magát. Először csak mélyebbre és mélyebbre hatolt, míg elérte a határt, aztán egyre erősebben döfött, és mélyebbről nyögött. Imádtam a látványt a tükörben. Az arcunk egymás fölött, mindketten az élvezet szárnyain. Hol őt néztem, hol magamat, mert be kell vallanom, iszonyú izgató magadat látni aktus közben. Harry is így lehetett a dologgal, mert saját, eltorzuló arcát nézve egyre vadabb tempót diktált, és éreztem, hogy elveszti a kontrollt. Nyüszítettem és jajgattam, de ez csak jobban tüzelte őt. A csuklómat szorította, a combjai az én combjaimnak csapódtak, a heréi szintén. Felnéztem rá, és láttam, hogy küszöbön a robbanás. Összeszedtem az erőtartalékaimat, és belső izmaimmal rászorítottam, amennyire csak tudtam.
- Óóó Istenem, Lou! Végem. Élvezek…
  Annyira reszelős volt a hangja, mint egy öreg, néger bárénekesnek, és én ezért is imádtam. Éreztem, ahogy mélyen bennem megremeg, és erős lüktetéssel lövell belém. Az arcán az extázis olyan megkapó volt, hogy reméltem az elmém örökre elraktározza a képeket. Kezdtem megérteni azokat, akik videóra rögzítik a szeretkezésüket. Eddig soha nem tudtam azonosulni a gondolattal, de most bármit megadtam volna, hogy visszajátszhassam  majd ezeket a perceket. Amellett mennyire izgató lehet kívülről nézni az egészet, ha csak a tükörképünk ilyen hatással van rám.
  Amikor enyhülést nyert, Harry nagyon óvatosan mozgott még párat (amitől én ívbe feszültem, mert bennem viszont tombolt a kielégítetlen vágy), aztán kihúzódott belőlem, és megfordított. Nagy tenyereivel fogott és tartott, mert a lábaim nem tartottak meg. Hátrafelé tolt, amíg a zuhanyzó üvegfalának nem simult a hátam. Ráhajolt a számra és olyan mélyen csókolt, ami már hisztériás remegést váltott ki belőlem. Az ujjaival a mellbimbóimat csípte és húzta. Sikongatni kezdtem, de nem ellenkeztem, inkább a fájdalom felé feszítettem a testem. Lassan megtanulom, hogy az olyan mélységű kéjhez, amit vele élek át, néha a kínon keresztül vezet az út.
  A számba nevetett, de nem bántóan, inkább azt fejezte ki, hogy rájött,  megtalálta a kulcsot legrejtettebb vágyaim lezárt ládájához. Lassan lenyúlt, és marokra fogott. Erősen rászorított a péniszemre, majd alám nyúlt, és a heréimet kezdte morzsolni, miközben leereszkedett előttem. Amikor már térden állt, felnézett rám. Éreztem, hogy most kapok alkalmat arra, hogy egy kis időre kilépjek alárendelt szerepemből. Nekem ez így tökéletesen megfelelt. Elégedett voltam. Lenyúltam, megsimogattam az arcát, a száját, betoltam két ujjamat a torkáig, és faltam a szememmel a látványt, ahogy lehunyja a szemeit, és befogadja őket. Aztán lehúztam az állát, megvártam, amíg teljesen ellazítja az állkapcsát, és behatoltam a szájába. Mélyen toltam be a farkamat, amennyire csak tudtam, és amikor elértem a végpontot, még nyomtam rajta egy kicsit. Egy könnycsepp gördült le a gyönyörű arcon, de semmi más ellenállást nem tanúsított, sőt! Kicsit hátrahajtotta a fejét, hogy teljesen kiszolgáltassa magát nekem. Olyan mérhetetlen hálát éreztem, ami az én szemembe is könnyeket csalt, még az extázis küszöbén is. Hihetetlenül izgató volt az egész.
A tükörben magamat láttam, ahogy feszülő izmokkal robogok az élvezet felé, az ölemet fürtös fej takarta, ami izmos hátban és gyönyörű, gömbölyű fenékben folytatódott. A kezem a barna tincseket markolta, és ütemesen tolta rá a fejét lüktető farkamra. Éreztem, hogy már nincs sok hátra. Egy kicsit elhúztam a hajánál fogva, mire ő kinyitotta a szemét és kíváncsian nézett rám. Elléptem, és odahúztam a széket a kád mellől, aztán rátettem az egyik lábamat. Minden bátorságomat összeszedve lenyúltam, és szétfeszítettem magam, ezzel jelezve, hogy mit szeretnék.
  Harrynek leesett az álla, de azonnal tudta, hogy mire vágyom. Két ujját felemelte, mélyen a szájába vette, aztán anélkül húzta ki, hogy lenyalta volna. A nyála vastagon folyt rajtuk. Egy pillanat alatt odanyúlt, és már belém is merítette őket, amitől én felhördültem, aztán nyögni és zihálni kezdtem, és már képtelen voltam bármit is tenni magamért. Harry is felmordult, közelebb hajolt, és egészen mélyen a szájába vett. Ütemesen szopni kezdett, miközben ezzel megegyező ritmusban mozgatta bennem az ujjait, és a másik kezével masszírozta a heréimet. Olyan fokú élvezetet okozott, amit ha mérni lehetne, biztosan kiakasztaná a műszert. A férfiaknak nincs G-pontjuk, de cserébe van prosztatájuk, aminek ingerlése eszméletvesztéshez közeli gyönyört okoz. Ha a nők tudnának erről, pórázon vezethetnék a pasikat.
  Utolsó erőtartalékomat kihasználva kinyitottam a szemem, és magamat néztem a tükörben. Éreztem a készülő robbanást. A szemeim kitágultak, az ajkam hangtalan sikolyra nyílt, a mellkasom szinte szétfeszült a hatalmas légvételtől. Aztán csak a görcsös, pulzáló kéj, szinte véget nem érőn.



.

20 megjegyzés:

  1. Ohh, te jó ég!!!!! Tudom, hogy olvastam már, de másodszorra is kiütötte a biztosítékot nálam! :D Imádom, nem tudok mást mondani! Kikészítesz!! ;) Eszmélelten volt, élveztem minden egyes sorát! ;) (akárcsak ők)
    Végem van, ez ahh... :p Befejeztem :)
    Te vagy a legjobb!!!! :) Meghaltam...
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy:)
      Köszönöm, hogy dicsérsz. Remélem dolgozol a l&p következő részén, vagy megcsaplak!!
      :D
      <3 <3

      Törlés
  2. Hogy leget Blogspotra ilyen vélemény-gombokat rakni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Blog szerkesztés--> Elrendezés--> Blogbejegyzéseknél alul a szerkesztés gomb-->ott letekered a véleményekig, bepipálod, és megadod, hogy milyen gombok legyenek....

      Törlés
  3. ISTENEM!!!! *.* Hogy vagy képes minden egyes fejezettel ennyire kikészíteni? :D Minden egyes nap feljövök, hogy hátha van rész és ha van akkor mindig hatalmas vigyor ül ki az arcomra és amikor befejezek egy részt valami földöntúli boldogság tart magához láncolva egy csomó ideig. :) Hihetetlen mennyire imádom a történeted! :D :D :D Nagyon várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan jó olvasni, ha azt írod, hogy kikészítelek, mert ha hiszed, ha nem, pontosan ezt akarom elérni:))
      Nagyon boldoggá tesz, hogy szereted a történetem, és hogy minden rész tetszik nekik.
      Én meg téged IMÁDLAK!!!

      Hozom a kövit nemsoká!!

      Puszi: Becca

      Törlés
  4. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
    *O*
    WOW.
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
    WOW.
    WOHOHOHOHOHOOOOOW
    *Q*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KÖSZI!!!!

      Ez annyira cuki komment. IMÁDOM!!

      Puszillak: Becca

      Törlés
  5. Remélem hazza egyszer belemegy , hogy lou döngesse(elnézést ezt nem tudtam jobban kifejezni most) őt ;) Jó lett ... gyorsan kövit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, én is őszintén remélem;)
      :P:P:P

      xxxBecca

      Törlés
  6. Úúúúú ♥
    Annyira nagyszerűen írtad meg, hogy az már lehetetlen.
    Minden 18+-as részt annyira másképpen írsz meg, annyira elragadóan, hogy felfoghatatlan.Egyszerűen imádom!! ♥ (és téged is)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mennyire jól esik, el se hiszed! Nekem mindig az az érzésem, hogy nem elég jók a szexrészek...

      HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!!!

      én is imádlak<3

      Törlés
  7. Csodas!! Gyorsan kovit!! Anugy szerintem mindenki szereti a +18.s reszeket !! ~Sz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó, mert nem tudom úgy írni a sztorit, hogy kikerüljem ezeket a jeleneteket.....vagy nem akarom. Ez is igaz:)))

      Sietek a kövivel.

      Puszi.

      Törlés
  8. ÚR-IS-TEN! Hidd el nekem, te BÁRMIT írsz, azt a szöveget az olvasóid csak úgy falják. És ez a rész is...urgh...valami hihetetlen!
    Imádom ahogyan írsz. Egyszerűen fantasztikus a szó használatod, a mondatképzésed...minden!
    És ez az egész sztori úgy ahogy van F-E-N-O-M-E-N-Á-L-I-S!
    Még most is úgy érzem, hogy nem tudtam kifejezni kellőképpen az érzéseim a blogoddal kapcsolatban, de erre nincsenek szavak...
    Ui.:Nem hozhatod elég hamar a következő részt! Ha rajtam múlna, minden egyes órában kérném az új fejezetet úgy is, hogy még csak most értem a végére.
    Uui.:Õszintén remélem, hogy még nagyon-nagyon sokáig olvashatok tőled hasonlóan szenzációs történeteket. ^^
    Uuui.:Alig várom már, hogy ősz legyen! *-*

    Xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi a rajongásom hosszúságáért, de ezután a fejezet után kényszert éreztem, hogy elmondjam : elképesztõen fantasztikus írónõ vagy! Imádlak!♥

      Xx Silke

      Törlés
    2. Kedves Silke!

      Nagyon köszönöm ! Az az igazság, hogy én úgy vagyok a kommentekkel, mint ti a részekkel....sosem elég belőle, és soha nem elég hosszúak és részletesek!!
      Úgyhogy kérlek ne fukarkodj vele, mert nekem ez a motiváció az íráshoz....

      Én is imádlak!!

      <3 <3 Becca

      Törlés
    3. Akkor mostantól mindenképpen kommentelek minden egyes fejezet után, ugyanis az a váratlanul megjelenő öröm, ami akkor kap el, mikor meglátom az új fejezetet, valami hihetetlen. Szerintem a családom már aggódik értem... Minden egyes alkalommal, mikor meglátom, hogy újabb rész került fel, úgy kezdek vigyorogni, mint egy idióta... jobbik esetben. Rosszabb esetben még sikkantok is párat és körbetáncolok a szobában (←igaz történet alapján)...És a rosszabbik eset a gyakoribb, csak ezután tudok lenyugodni és végre el is olvasni...
      Szóval csodás a blogod, a sztorid, az írásod, Harry és Louis is csodás, de a LEGCSODÁSABB TE VAGY!♥
      Köszönöm neked, hogy megosztod velünk ezt az utánozhatatlan történetet!
      Ui.: 00:47-kor felnéztem, hogy hátha van új fejezet. ☺
      Uui.: Így visszaolvasva elég sokat használtam a "csodás" szót... De hát ha így van...


      xx Silke

      Törlés
  9. Imádom a blogod! :D Egy kis ajándék! :) http://frozen1love.blogspot.hu/2014/07/1-aranykorong.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hálásan köszönöm. Nagyon örülök neki, csak baromi macerás megcsinálni őket....amint lesz időm elkészítem, és kiteszem!! :)

      Törlés