2014. augusztus 25., hétfő

L. Fejezet

Sziasztok!

Itt a jubileumi 50. fejezet. Hihetetlen, hogy idáig eljutottunk.... mikor pár hónappal ezelőtt fogadásból megírtam az első 10 fejezetet, eszembe sem jutott, hogy ez fog kisülni a dologból. Mindezt nektek köszönhetem, és ezért örökre hálás leszek mindannyiótoknak!!!
Imádlak benneteket, és mindent köszönök!!!

Külön köszönöm mindazoknak, akik kommentjeikkel támogatnak, bátorítanak, hogy van helyem a Larry bloggerek között, van értelme a nem kevés munkának, amit belefektetek az írásba. Persze mindez nekem kikapcsolódás és öröm, de az igazi boldogság az, ha van aki el is olvassa, és főleg, ha szereti is.

Utolsó hét a nyári szünetből, úgyhogy akik suliba járnak, azok élvezzék ki, de nagyon!!!

Közben felkerült A tanítvány 4. része, de a blogger valamiért nem szereti az írásaimat, mert már nem először felejti el kilistázni, frissíteni, így sehonnan nem látszik, csak ha valaki odatéved az oldalra.
http://larrystylinsontanitvany.blogspot.hu/
Kellemes időtöltést mindkettőhöz!

xxxBecca

L. Fejezet

Ez a beszélgetés rányomta a bélyegét a turné hátralévő idejére. Bár nem akartuk, hogy a hangulatot elrontsa ez a kis közjáték, sem mi, sem a fiúk nem tudtuk figyelmen kívül hagyni.
Louisval mindent elkövettünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, de ez azért roppant nehezen ment. Hogy tudod eltitkolni a figyelő tekintetek elől, ha halálosan szerelmes vagy valakibe? Azért egy-egy apró érintés, egy összenézés óhatatlanul bekövetkezett, és persze másnap tele volt vele a net.
A helyzeten javított valamit, hogy megtalálták az alkalmas jelöltet az álbarátnő szerepére. Valamelyik Jenner, bár én nem tudom megkülönböztetni őket. Valószínűleg nem is kell, hisz alig fogok vele találkozni a valóságban. Le is szervezték, hogy a hazaérkezésünk után azonnal megejtjük az „első randit”. Készen voltak a sajtóközlemények, be voltak izzítva az újságírók, hogy alakulóban van egy nagy szerelem. Részemről rendben volt így, csak hagyjanak békén egy kicsit.
Teltek a napok, egymás után új városok, újabb koncertek. Kevés szabadidőnkben a srácokkal lógtunk napközben, így alig volt alkalmunk összebújni egy kicsit. Nagyon megviselt ez az állapot, és Louis is kezdett bedepizni az elvonási tünetektől. Rászoktunk, hogy sms-ezünk akkor is, ha csak két méterre vagyunk egymástól. Ez azért volt jó, mert esténként, társas magányunkban legalább visszanézhettük a szerelmes üzeneteket, és ez enyhített valamit a sajgó hiányon. Azért voltak olyan pillanatok, amikor kicsúszott a kezünkből az irányítás.
Az egyik show közben valaki feldobott egy bilincset a színpadra, épp elém, én pedig felemeltem. Eszembe jutott, hogy ez akár balul is elsülhet, ezért elindultam vele a színpad hátsó része felé, de aztán nem tudtam uralkodni magamon. Visszaléptem Louhoz, aki épp a közönséghez beszélt, és belógattam a bilincset az orra elé. Egy töredék másodperc alatt felfogta mi az, és rám sem nézve azt mondta: „KÉSŐBB!”. A tömeg olyan visításban tört ki, hogy majd beszakadt a dobhártyánk, én pedig sírtam a röhögéstől, a fiúkkal együtt. Ilyenkor elgondolkozom azon, vajon tényleg elfordulnának-e tőlünk, ha nem titkolnánk a kapcsolatunkat. Nem akarok senki arcába belemászni azzal, hogy melegek vagyunk, és szeretjük egymást, de azok a kis pillanatok, amik jutottak nekünk az elmúlt időszakban, valóban ennyire undorították a rajongókat, vagy ez erős túlzás? Persze, én is tudom, hogy a homofóbia egy létező probléma, de nem vagyok képes elhinni, hogy az elkötelezett rajongóink ne fogadnák el a dolgot, ha mi így vagyunk boldogok. Mindegy,,,,felesleges ezen ennyit agyalnom, úgysem tudom megoldani a problémát.

A koncertek hihetetlen jó hangulatúra sikerültek. Máig sem tudom felfogni, hogy lehet az, hogy ennyi ember szeret bennünket, hogy vagyonokat fizetnek ki azért, hogy pár órára élőben is lássanak. Ilyenkor mindig olyan hálát éreztem irántuk. Az biztos,hogy soha, senkinek nem volt ilyen szuper rajongótábora, mint nekünk.
Már csak egy hét volt hátra a körútból. Erre az estére Eleanor is utánunk repült ( fizette neki a Modest…) és megnézte a koncertünket. Utána Louval el kellett menniük egy vacsorára, ahol sajtósok hada fotózta minden mozdulatukat. Én pedig a szállodai szobám magányában próbáltam túlélni az estét. Lassan három hete, hogy egyetlen órát sem töltöttünk kettesben. A drogelvonó sem lehet ennyire kemény. Ráadásul siheder korom óta elég nagy szexuális étvággyal vagyok megáldva, úgyhogy nekem ez az időszak kész kínzás volt minden szempontból. Kezdtem bedilizni az elfojtott energiáktól. Ahogy az ágyamon feküdtem, eszembe jutott, hogy aznap délután egy kilátóba vittek el bennünket városnézés gyanánt. Egy darabig felvitt a lift, de onnan még vagy 3 emeletnyit lehetett gyalog felmenni, a még tökéletesebb kilátás érdekében. Libasorban indultunk el a szűk csigalépcső felé. Lou kettővel előttem ment, utána Zayn, szorosan követve őt, ahogy mostanában mindig. Azaz igazság, hogy kezdtem féltékeny lenni. Az agyammal tudtam, hogy Zayn mennyire jó barát, és próbálja helyettem óvni, védelmezni Lout, de azért kicsit besokalltam attól, ahogy ránéz, ahogy hozzáér. Valószínűleg ez is amiatt van, mert teljesen el vagyunk tiltva egymástól, és az agyam már hülyeségekkel tölti ki az űrt, amit Lou hiánya okoz. Szóval a többiek már javában másztak felfelé, amikor Louis az első lépcsőre lépett. Én kicsit oldalra mozdultam, hogy jobban lássam, és a szemem sarkából észrevettem, hogy Malik kifejezetten a seggét nézi. Úgy elöntötte a szar az agyamat, hogy egy lépéssel odaugrottam, Lout a karjánál fogva visszarántottam, és a vállánál fogva enyhén megtaszítottam Zaynt, hogy menjen előre. Ijedten, és mintha kicsit rajtakapottan nézett volna rám, de szó nélkül előresietett, mi pedig pár másodperccel lemaradtunk mögötte.
- Ez mi volt? – nézett rám kérdőn Lou.
- Semmi – próbáltam elbagatellizálni a dolgot.
- Hazz! Ne etess, majd felrobbansz, olyan ideges vagy.
- Jó. Felbasztam az agyam, mert Zayn úgy stírölte a seggedet, hogy a nyála is folyt. – Louis mérlegelte a hallottakat, majd elnevette magát. Közben már egy emeletnyi lépcsőt megmásztunk, épp egy szűk, beton lépcsőházban lépegettünk, ahol senki nem láthatott bennünket. Utánanyúltam, egy mozdulattal visszarántottam, és a falnak nyomtam tiszta erőből. Nem tudom számítottam-e ellenállásra, de a reakció meglepett, az biztos. Louis már akkor emelte a lábait, mikor még oda sem szorítottam a betonhoz. A nyakamba kapaszkodott, és a derekamra fonta őket. Az arca száguldott felém, és olyan éhesen tapadt a számra, hogy hangosan felnyögtem. A nyelvünk egyszerre próbált behatolni a másik szájába, és félúton őrjítő táncba kezdtek. A fenekére siklott a kezem, és belemarkoltam. Úgy dübörgött a vérem, hogy félő volt, valami őrültséget teszek, mert egy pillanat alatt elvesztettem a kontrollt.
- Úristen, mennyire kívánlak! - nyögtem a szájába.
- Mmmm. Érzem. –válaszolta, és a combjaival megszorított, hogy jobban összesimuljunk. A hasamon ágaskodó szerszámom szinte lüktetett attól, hogy Louis ruganyos kis teste hozzám dörzsölődött.
- Nem bírom már kicsi. Beleőrülök, ha nem lehetünk kettesben. – közben a nyakát haraptam, amihez ő készségesen hátrahajtotta a fejét, hogy jobban hozzáférjek.
- Édesem! Én is ugyanúgy szeretném, mint te…. de nem tudom, mikor lesz rá alkalmunk. – ujjai a hajamba merültek, és szinte téptek már. Nem érdekelt. Tudom, hogy a hajam a fétise, és ezt is imádom. Ahogy fürge kis kezeivel túrja, fésüli, tépi, azzal engem is totál be tud indítani.
- Harry!... Louis! Hol a retekben vagytok? Eltévedtetek? – hallatszott fentről Niall panaszos hangja. Most kínomban nyögtem egyet, és lassan leengedtem a földre Louist. Ő még szorította a fejemet, az ajkai még egy utolsó csókért könyörögtek, mielőtt szétváltunk. Egymás szemébe néztünk, azt hiszem, az enyém megtelt könnyel, mert Lou magához rántott, én pedig a mellkasába fúrtam a fejem, ahogy egy lépcsőfokkal feljebb állt, mint én.
- Szeretlek. Kibírjuk. – suttogta, és gyengéden simogatott.
- Nem tudom kicsi. A tűrőképességem határán vagyok.
- Kérlek Harry! Légy türelmes. Hidd el, kárpótollak mindenért! – elhúzta a fejem, mélyen a szemembe nézett, és a pillantása olyan ígéreteket rejtett, amitől elakadt a lélegzetem. Elmosolyodtam. Megfordítottam, és megtaszítottam a lépcsőn felfelé.
- Neked van a legjobb segged a világon. Úgyhogy próbálj nem riszálni, amíg felérünk, vagy nem állok jót magamért!

Számoltuk a napokat, és már csak kettő volt hátra, amíg végre hazamehetünk, amikor a vezetőség közölte, hogy az érkezésünk napján el kell utaznom Los Angelesbe, ahol egy divatbemutatón fogok részt venni, és az utána következő fogadáson kell eljátszanom, hogy hevesen udvarolok Kendallnek, aki persze hosszas fűzögetés után beadja a derekát. Már szobát is foglaltak nekünk a Bryant-be, hogy fel tudjam cipelni éjszakára, és másnap reggel véletlenül lebukhassunk, amikor elhagyjuk a szállodát.
Amikor ezt megtudtam, olyan düh, és gyűlölet lett rajtam úrrá, hogy Niall és Liam fogtak le, nehogy összetörjem a berendezést. Aznap este nem volt koncertünk, de persze Louisnak és Zaynnek találtak valami elfoglaltságot, hogy ne legyenek ott, amikor közlik a rosszhírt. Teljesen befordultam, úgy éreztem, rossz döntés volt, amikor rábólintottam az egyezségre. Nem akartam Louisnak sms-ben megírni a fejleményeket, ezért még egy órát töltöttem el, dúvadként le-fel járkálva , amit a srácok a szemükkel követtek, mint egy teniszmeccsen a labda útját.
- Harry! Nyugodj már le! Nem akarhatod, hogy Lou is kiboruljon. Neked kell erősebbnek lenned! – mondta Liam. Tudtam, hogy igaza van, de már rég feladtam, hogy én legyek az erősebb. Fogalmuk sincs róla, hogy Louis sokkal jobban bírja ezeket a stresszhelyzeteket, és kettőnk közül általában nem én vagyok a domináns fél.
- Képtelen vagyok, amíg nem beszéltem vele. Nem tudjátok, de egyszer pont egy ilyen szarságon ment tönkre a kapcsolatunk. Tiszta de ja vu-m van.
- Nem megy tönkre semmi. – szögezte le Niall – Életemben nem láttam még két embert, aki ilyen szinten meg van halva a másikért. Relax! Túlélitek azt a plusz két napot, és utána karácsonyig már alig lesz valami. Annyit gyömöszölhetitek egymást, amennyit akarjátok. – elmosolyodott, de nem volt él a hangjában. A maga módján, de kicsit megnyugtatott. Racionális énem tudta, hogy igaza van. Felesleges, hogy kiboruljak, hisz úgysem tudok változtatni a dolgokon. Nem vagyok ura az életemnek.

Nem is hívtam Lout, megmagyaráztam önmagamnak, hogy jobb, ha ezt személyesen közlöm vele.
Mikor visszajöttek Zaynnel, és rám nézett, azonnal tudta, hogy valami baj van. Összeráncolta a homlokát, hozzám lépett, megfogta a karomat és a sarokba vonszolt. Zayn tanácstalanul nézett körbe, de őt meg Niall fogta karon, és húzta el az ellenkező irányba. Hálás voltam, amiért a lehető legnagyobb teret hagyták meg számunkra, hogy beszélhessek Louisval.
- Figyelj kicsi! Újabb rossz hír. Kedden el kell utaznom két napra LA-be, hogy eljátszhassam a nagy szerelmi románcot az új csajjal.
- Kedden? – kiáltott fel – De hisz aznap megyünk haza!... Ezt nem tehetik! – a hangja kétségbeesett volt, én pedig nem tudtam mit válaszolni, és felesleges is lett volna. Mindketten tudtuk, hogy bármit megtehetnek.
- Tudom, és hidd el, én is totál kiborultam miatta, de így lesz a legjobb. Túl leszünk rajta, és utána karácsonyig már szinte semmi dolgunk. Több mint két hétig azt csinálunk,amit akarunk. – idéztem Niallt, és már én is elhittem a szavait. Mélyen Lou szemébe néztem, és próbáltam nyugalmat sugározni felé. Tényleg nem kell, hogy ő is kiboruljon.
- Értem. – válaszolta csendesen, és láttam, hogy hatalmasra tágulnak a szemei, aztán megtelnek könnyekkel. Úgy rántottam magamhoz, mintha a vonatsínekről mentettem volna valakit a dübörgő szerelvény elől.
– Édesem! Szerelmem! Ne sírj, kérlek. Belehalok, ha sírni látlak. Így is alig tudom kezelni a helyzetet, de ha téged kiborít, akkor nekem végem. Ismersz. Felrúgok mindent, és lelépünk innen, csak egy szavadba kerül… – teljesen komolyan gondoltam. Ha ő úgy dönt, elege van, menjünk és éljünk egy Isten háta mögötti helyen kettesben, tőlem azonnal indulhatunk. Belefúrta az arcát a pólómba.
- Nem. Nem, dehogy. Mindjárt jobb lesz, csak egy percet adj. – átöleltem, és a fejét simogattam csendesen. Liam kérdő tekintetével találkozott a pillantásom. Bólintottam, hogy minden rendben, ő pedig feltartotta a hüvelykujját, hogy kifejezze örömét, amiért túl vagyunk a krízisen.
Louis egyik mondása jutott eszembe: „Ez annyira szar, hogy innen már csak jobb lehet!” Fogalmam sem volt, mekkorát tévedek….



16 megjegyzés:

  1. Oh, jaj. Becca, ne... Megint jönnek a borús idők. Megint szomorú lesz minden, megint szenvedni fognak, illetve mi is fogunk.
    Ez kegyetlenség Becca, csak hogy tudd. Ez a rész eléggé meghatott, nem tudom, mi lesz még a következőkben.
    Olyan durva, hogy ez már az 50. rész. Nagyon gyorsan telik az idő... Hihetetlen.
    Remélem még meg fogunk élni plusz ennyit. ;)
    Várom a következőt, de érzem, hogy megint meg fogok hatódni...
    Pusy: Naomi Greg xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Naomi!

      Annyira hihetetlen, hogy ennyi rész után még egyszer ennyire vágysz, és olyan megható. Nem kell aggódnod, elég sok van még ebben a sztoriban, amit szeretnék megírni, ha lesz, aki elolvassa....

      Igen, kicsit összegyűltek a viharfelhők, de ugye tudod, hogy egyszer mindig kisüt a nap.
      Szerettem azt a részt mikor írtam, mert egy új fejezet kezdődött az életükben, ami szerintem a valóságban is valami hasonló történhetett, mikor vége lett a naponta ismétlődő Larry moments-eknek.
      De ettől még élhetnek boldogan, csak nem nagy nyilvánosság előtt.

      Imádlak, köszönöm, kitartás!
      Becca

      Törlés
  2. Édeseem :")
    50. rész .úristen.ÚRISTEN.
    Basszus annyira kibebaszott jó blogot vezetsz Becca ,hogy még a részeket is elfelejtem számolni...csak szó szerint falom a betűidet ^^
    Jesus Becca perverz :$$ És az én kedvemért kezdted el írni a perverz részt *-* ohhh fangirleltem egy csomot :DD

    Szeretem Harryt.Szeretem Louist.Szeretlek téged.Szeretem a blogodat.Az összeset.
    Csak ennyit akartam mondanii :33

    És képzeld el amikor elolvastam a tanítvány előző részét felébredtek a pillangók a pocimban és nem tudtam lerakni a telefont.Minden szó után azért imádkoztam ,hogy kérlek még ne legyeen vége.De vége lett :c Én meg azóta várom hogy jöjjön új rész.És most hogy jött eldöntöttem hogy egy kibaszott önkinzó állat leszek és éjfélig nem olvasom el ,hogy utánna egész éjjel sőt az utáni éjjel se tudjak aludni (y)
    Fuck logic.
    Köszönöm ,hogy a világ két legjobb blogát olvashatom tőled és ,hogy a Sinistert is fordítod (képzelem mekkora meló lehet vele de te képes vagy megcsinálni *-*)
    Példakép forever :") <3
    xoxo :
    ~B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Igen, mint eddig is kiderült, nem vagyok ellenzője a szexuálisan túlfűtött részeknek. Nem érzem magam a szó hagyományos értelmében perverznek, de örülök, ha itt megfelelek a kritériumoknak :))
      Igen, lesz egy jókis perverz rész, amit neked ajánlok, kíváncsi leszek, elnyeri-e a tetszésedet.
      Örülök, ha A tanítvány is tetszik, de azért ne kínozd magad....
      Imádom a kommentjeidet, kérlek máskor is örvendeztess meg velük!

      Én is szeretlek!!! ( Holnap jön a Sinister új epizódja!! )

      Puszi: Becca

      Törlés
  3. Kedves Becca!
    Érzelmi hullámok, szexuális feszültség, romantikus pillanatok, hát persze csakis egy Becca történet lehet!:D Imádtam, minden mondat tökéletes volt, persze mikor nem:D Alig várom a következő részt! Egy isten vagy Becca!:Dd

    Cat.xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cat!

      De jó újra látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nem vagyok isten, de isteni szerencsém van, hogy ilyen olvasóim vannak!!!
      Hiányoztál, sokat gondoltam rád. Remélem minden oké....írj egy levelet, ha ráérsz.

      Czupp:Becca

      Törlés
  4. Áááá. Mennyire imádom, te jó ég.
    Imádom, imádom és imádoooooom.:3
    A Zaynes rész aranyos volt, Harry milyen kis édes, hogy féltékeny.
    Az ami pedig utána volt. Elolvadok tőlük. Annyira édesek, és annyira hihetetlenül tökéletesek együtt.
    A vége pedig. Ó, dráma dráma hátán. Szegények.:c
    Az utolsó mondatot nem akaroooom. Nem, nem, csak odaképzelem, igazából nincs ott. Csak össze ne vesszenek.:(
    Kicsit félek a következményektől, de attól még izgatottan várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)

      De egy tündérbogár vagy!
      Igen, Harry elég birtokló típus ebben a sztoriban, és én is szeretem ezt benne.
      Igen, az utolsó mondat eléggé rémisztő, de hinni kell benne, hogy Larry megtalálja a megoldást mindenre.

      xxxBecca

      Törlés
  5. Wáááááá Úristen de imádtam, az egész blogodat imádom, mindent annyira jó annyira wááá, el sem hiszem, hogy fogadásból kezdtél el írni, de akivel fogadtál azt tudta mit csináls. SOHAAAA nem hagyhatod abba az írááást megtiltom egyszerűen imádtam. A te blogod olvasása közben elhiszem, hogy igaz a Larry mindezt úgy, hogy Harry-girl vagyok, egyszerűen imádom. Az utolsó mondat wáá, de várom :)
    Ui.: Mégis van egy hiba a blogon, az hogy a "szerettem" a legjobb minősítés nem pedig az "imádtam" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,,,, de régen nem írtál , és úgy örülök neked.
      Igen, egy fogadás volt az apropója a blogírásnak, de azért előtte is összepiszkoltam már pár lapot,,,,nem hirtelen tört rám az írhatnék:)) Csak Larry jött be váratlanul a képbe, biztosan nem véletlenül. Azért, hogy találkozzak ennyi kedves, nyitott, értelmes emberrel.
      Ritka gyűjtemény vagytok, és hálás vagyok a sorsnak, hogy közétek vezetett.
      Kis Harry Girlöm,,,,elhiszed Larryt? Én is rajongók Harryért, the cutest sexiest thingg ever, deeee az van, hogy Louisval a XXI. század legszebb szerelmi története amit bemutattak az elmúlt években, úgyhogy ennyi jut a lányoknak.
      Nekem a szerettem is bőőőven elég.
      Én viszont imádlak!

      Becca

      Törlés
  6. Micsoda? Nem, Becca! Meg se próbáld! Mi az, hogy: "Fogalmam sem volt, mekkorát tévedek…"? Nem tudom, hogy mire készülsz, de MEG SE PRÓBÁLD! Bőgök, Becca! Nem teheted!
    Oké, vettem vagy tíz nagyon mély levegőt, megtöröltem az arcom és nagyokat pislogtam. Bocsi az előbbi kirohanásomért. Ami azt illeti, miután megnyugodtam, már ki is akartam törölni. Végül azonban mégis inkább meghagytam, azzal a céllal, hogy bepillantást nyerj abba az érzelmi kavalkádba, amit egy ilyen fejezet okoz. Amit te okozol egy ilyen fejezettel az olvasóidban, bennem.
    "Én kicsit oldalra mozdultam, hogy jobban lássam, és a szemem sarkából észrevettem, hogy Malik kifejezetten a seggét nézi. (...) Ijedten, és mintha kicsit rajtakapottan nézett volna rám, de szó nélkül előresietett, mi pedig pár másodperccel lemaradtunk mögötte."←Oo... Zayn? Oo. Meg sem tudok szólalni.
    Zayn. Louis. (Formás.) Fenekét. Nézte. Úgy érzem, ebből még lesznek bonyodalmak.
    Bár ne lenne igazam... Remélem, hogy nem lesz igazam.
    "Louis már akkor emelte a lábait, mikor még oda sem szorítottam a betonhoz. A nyakamba kapaszkodott, és a derekamra fonta őket."←Ez is tökéletesen megmutatja mindenki számára, hogy milyen harmonikus a kapcsolatuk. Hogy mennyire egymásra vannak hangolódva, hogy már a másik egyetlen mozdulatából tudják a teljes mozdulatsor végét.
    "Egymás szemébe néztünk, azt hiszem, az enyém megtelt könnyel, mert Lou magához rántott, én pedig a mellkasába fúrtam a fejem, ahogy egy lépcsőfokkal feljebb állt, mint én."←Én biztos vagyok benne, hogy a szemeim könnyekkel teltek meg. Nekem is szükségem van egy Lou-ra, aki elhiteti velem, hogy : "Nem lesz semmi baj Harry és Louis között."... Mert nem lehet. Így is olyan rossz ez már nekik... és én annyira nem szeretném, ha szomorúak lennének.
    "Édesem! Szerelmem! Ne sírj, kérlek. Belehalok, ha sírni látlak. Így is alig tudom kezelni a helyzetet, de ha téged kiborít, akkor nekem végem. Ismersz. Felrúgok mindent, és lelépünk innen, csak egy szavadba kerül…"←Az eddig -nagy nehézségek árán- visszatartott könnyeim ekkor buggyantak elő. Ezeket a sorokat olvasva egyszerűen meg akarták magukat mutatni és már kevés voltam, hogy visszatartsam őket. Akaratos kis dögök... Ahogy most kimásoltam ezt a pár mondatot, újra el is olvastam. És újra kiszöktek a könnyeim. (És most, hogy ezt leírtam, abszolút bugyutának érzem magam, hogy folyton sírok emiatt történet miatt.)
    Ui.: Nem tudom, hogy kell-e még hangoztatnom, de fantasztikusan írsz, egy fantasztikus történetet, fantasztikusan megalkotott karakterekkel, rengeteg fanatikus olvasónak.
    Csodálatos.
    Uui.: Gondolom, most szomorú fejezetek jönnek. A kommentem elején/közben azt írtam, nem szeretném, hogy szomorúak legyenek. Persze, hogy nem szeretném. De tudom, hogy azt is fantasztikusan meg fogod írni és már alig várom, hogy olvashassam a szívszorító, szemekbe-könnyeket-csaló részeket. (Úgy éreztem, ezt még muszáj leírnom.)

    xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Silke!

      Azóta is várom a képes beszámolót, de csak nem érkezik meg :((

      Örülök, hogy tetszett a rész, remélem a következők is elnyerik tetszésedet.

      Sajnos már megírtam őket, úgyhogy nem tudom megígérni, hogy nem lesznek bonyodalmak, mint a való életben, de azt igen, hogy minden akadály legyőzhető:))

      Kis síros babám, fogunk még örömkönnyeket hullatni együtt, hidd el nekem.

      Puszillak: Becca

      Törlés
  7. Becca depis vagy???
    jönnek a borús szomorú részek amik engem kikeszitenek :O
    nem akarok en is sirni...szoval legyen minden Happy kerlek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Brooklyn!

      Nem, nem vagyok depis....hála istennek ez az érzés engem általában elkerül, vagy ha mégsem, akkor sem tart 48 óránál tovább,,,,képtelen vagyok önsajnálatba süppedni, tevékeny ember vagyok.
      Ezt a részt is az élet ihlette,,,mióta kicsit ( tényleg csak felszínesen) beleástam magam a Larry témába, úgy éreztem, az egy éve elkezdődött negatív változást nem érzelmi , hanem küslő tényezők okozták....
      És sajnos nem lehet mindig happy rész, mert hidd el, az egy idő után tényleg dög unalom.

      Nagyon köszönöm, hogy még mindig itt vagy, és a depis részek ellenére is kitartasz! Kárpótollak benneteket ígérem!

      xxxBecca

      Törlés
  8. Uristen *-*
    Annyira imadtam ezt a reszt (mint a tobbit)
    Elsem hiszem hogy ez az otvenedik resz.. Remelem hogy soha nem fogod abba hagyni az irast.
    Puszi.
    xx Amanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Amanda:)

      Nagyon örülök, hogy tetszett a rész... egyelőre nem tervezem, hogy mostanában abbahagyom, de ha így lenne, egy darabig akkor is lenne mit olvasnotok ;)
      Igen, számomra is hihetetlen, hogy az ötvenedik résznél tartunk...
      Imádlak!
      xxxBecca

      Törlés