2014. augusztus 10., vasárnap

XLVI. Fejezet


Sziasztok!

Nagyon kellemes hetet mindenkinek.
Remélem jól telik a nyaratok...
Feltettem az első részt A tanítványból, ha van kedvetek nézzetek bele:
http://larrystylinsontanitvany.blogspot.hu/2014/08/1-resz.html

Itt is és ott is várom a véleményeteket, és köszönöm, hogy itt vagytok és olvassátok, amit irkálok :))
Köszöntöm az új feliratkozókat, hálás vagyok a bizalmatokért!

xxx Becca

UI: A SZIGETelőknek jó szórakozást! Én már nem alszom két napja, mióta hajnalig dübörög a zene :)))



XLVI. Fejezet



- Nem vagyok gyáva anyu! Ne mondd ezt! Igenis nagy bátorság kellett ahhoz, hogy beismerjem, hogy egy fiúba vagyok szerelmes. Eleget küzdöttem, mire egyáltalán magamnak bevallottam. Hatalmas erő kellett ahhoz, hogy most elétek álljak, és kimondjam ezeket a szavakat. – lehajtottam a fejem, és magamba roskadtam. Erre végképp nem számítottam.
- Nem az a baj, hogy egy fiúba vagy szerelmes, azzal semmi baj nincs, de arra, hogy ezt ennyi idő után közlöd csak velünk, mikor már az egész világ tudja, azzal olyan fájdalmat okoztál, amit nehezen fogunk feldolgozni. A mi kapcsolatunk mindig is a feltétlen bizalomra épült, és nem tudunk mit kezdeni a titkolózásoddal. – egy szuszra szakadt ki apuból, én pedig úgy elcsodálkoztam, hogy a számat is eltátottam.
- Miről beszéltek? - cikázott a pillantásom kettőjük között. – Most hétfőn jöttünk össze, és egyszerűen képtelen voltam hamarabb elszabadulni. Azt ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ezt telefonban kellett volna közölnöm, mondjuk hétfő éjjel… - zavart tekintettel néztek vissza rám, ők is próbálták felfogni, amit mondtam, én is próbáltam értelmet találni abban, amivel apu nekem támadt.
- Most? Most hétfőn?- anyunak ennyit sikerült felfognia a kirohanásomból.
- Igen. Hétfőn este, több hónapos borzasztó kínlódás után végre bevallottam neki, hogy szeretem, és kedden jöttünk össze igazán. – rajtam volt a sor, hogy értetlenül nézzek rájuk. Ők egymásra néztek, aztán rám, és végül anyu arcán széles mosoly ömlött el, én meg majdnem elájultam. Kezdem érteni Louis reakcióit.
- Édesem! Felugrott és hozzám lépett, aztán átnyalábolt és szorosan magához ölelt. - Ne haragudj! Kérlek, bocsáss meg! Apáddal mi abban a hitben élünk kábé másfél éve, hogy ti együtt vagytok Louisval, és borzasztóan vártuk, hogy mikor avatsz be bennünket. Aztán teltek a hónapok, és nem jöttél, nem szóltál, mi pedig csak növeltük magunkban az elégedetlenséget a viselkedéseddel kapcsolatban, de egyikünk sem volt olyan egyenes, hogy rákérdezzünk nálad. Mindketten nagyot hibáztunk. Meg tudsz nekünk bocsájtani? – eltartott magától és az arcomat fürkészte. A karja alatt apu is félve nézett rám.
- Szóval nem azért vagytok kiakadva, mert buzi vagyok, hanem azért, mert azt hittétek, már régen együtt vagyunk, és titkoltam előletek? –apu majdnem megfulladt, mikor ezt így kimondtam, de aztán torkot köszörült, és válaszolt.
- Először is nem buzi vagy, hanem meleg, de még csak az se teljesen, miután a falu összes lányát megkergetted, és elég sokat utol is értél. Számunkra ez olyan mintha mondjuk hat ujjal születtél volna. Egy kicsit más lennél, mint a többi gyerek, de nekünk akkor is a legszebb és legokosabb a világon, akit mindennél jobban szeretünk. Ha te egy fiúval vagy boldog, ha így ki tudod jelenteni, hogy halálosan szereted, hogy ő az életed, akkor biztosan meg is érdemli, és mi hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy rátaláltál. Hogy Louis az, csak újabb jópont, hisz ő egy tünemény. Anyád csak Sunshinenak hívja. – én is szoktam így hívni… eszembe jutott az a reggel, mikor úgy ébresztettem, hogy orálisan kényeztettem. Ebbe jól bele is pirultam, és még szerencse, hogy a beszélgetés olyan irányba ment, amikor erre nem kellett különösebb magyarázatot adnom.
- Szóval akkor elfogadjátok a kapcsolatomat Louval, és még örültök is neki? –kérdeztem, és már készült a nagy vigyor, hogy elterüljön az arcomon.
- Persze, hogy elfogadjuk. Örülünk, hogy boldogok vagytok. Egy kicsit vagyok csak mérges, amiért őt nem hoztad magaddal. Olyan sovány az a fiú, legalább etettem volna két napig… - mondta anyu elgondolkodva.
- Legközelebb ígérem együtt jövünk. De most otthon ül, és rettegve várja, hogy hogyan fogadtátok a hírt.
- Azonnal hívd fel! – adta ki a parancsot apám. Mosolyogva húztam elő a telefonom, és nyomtam be a gyorshívón az egyest. Egy csöngés után felvette, és melegség öntötte el a szívemet, amikor meghallottam gyenge kis hangját a telefonban.
- Halló! Szia…
- Szia kicsi! Mi újság?
- Most komolyan te kérdezed ezt tőlem? –éreztem a szavaiból kicsendülő szemrehányást. – Otthon mi van? Nem küldtél sms-t, pedig megígérted. Már halálra aggódtam magam.
- Ne haragudj! Igazad van. Elragadtak az események. – anyu eddig bírta a várakozást. Kikapta a telefont a kezemből, és a füléhez emelte a kagylót. Lou még éppen beszélt:
- Hogy fogadták? Ki leszek nyírva, amiért megrontottam a kisfiukat?
- Nem Sunshine, nem leszel kinyírva, csak akkor, ha a turné után nem tolod ide az édes kis pofádat, hogy megölelgethessünk. – a vonal túlsó végéről még én is hallottam a hatalmas légvételt, és a döbbenet is egész jól érezhető volt, még ilyen távolságból is.
- Anne… én…. bocsánat!
- Nincs miért bocsánatot kérned Lou! – válaszolta anyu kedvesen – Boldogok vagyunk, hogy szeretitek egymást, és kívánjuk, hogy a kapcsolatotok túléljen minden nehézséget, amit elétek dob a sors. Sok boldogságot kívánunk nektek.
- Köszönjük! – cincogta Lou, és szinte láttam magam előtt, hogy összegyűlnek a könnyek a szemében. Anyu visszaadta a mobilomat, én felálltam, és elsétáltam a kert végébe, hogy pár szót válthassunk úgy, hogy nem hallja más.
- Kicsi! Itt vagy még? –kérdeztem halkan.
- Igen itt, és a döbbenettől szólni sem tudok. Mi volt?
- Hát volt egy kis félreértés, de lassan már megszokom, hogy az életem nagy eseményeit mindig megelőzi egy .- ezen felkuncogott, és én is elmosolyodtam. – De a lényeg, hogy elfogadják, velem örülnek, és innen is imádnak téged.
- Nem tudom elmondani, mennyire megkönnyebbültem.
- Nem kell elmondanod, hisz én is ugyanazt érzem….és még valamit. – vártam, de nem válaszolt, nem is kérdezett, csak várt. – Annyira hiányzol, hogy fáj. Elszorul a torkom, ha arra gondolok, hogy nélküled aludjak el. Nem jönnél le, ha szépen megkérnélek rá? – a vonal túlsó végén még mindig csend, aztán egy nagy sóhaj.
- Nem Hazz, nem megyek utánad. Ez a két nap legyen a családodé. Próbáld kiélvezni az időt, amit velük tölthetsz, úgyis nagyon kevés jut nekik belőled. Ha lemegyek, csak egymásra tudunk figyelni, ezt te is tudod. Szeretném, ha most a szüleiddel törődnél ebben a pár napban. Előttünk az egész élet, de nagyon véges az idő, amit a családunkkal tölthetünk. – eszembe jutott, hogy meghaltak a nagyszülei, és sokszor emlegeti, hogy nem töltött velük elég időt, mert nem érezte át, mekkora súlya van az elpazarolt éveknek.
- Igazad van, ahogy általában mindig. Nagyon szeretlek. Este beszélünk.
- Én is szeretlek, és ne haragudj, de megbeszéltem Ellel, hogy este elmegyek vele az operába. Szeretném, ha te pedig kialudnád magad. Ha otthon vagyok, én is 10 órát tudok aludni a régi ágyamban. Beszélünk reggel.
- Jól van, bár a féltékenységtől úgysem fog álom jönni a szememre. -duzzogtam.
- Ne butáskodj már! Nem létezik olyan nő, férfi meg pláne, aki veszélyt jelentene rád…- lehalkította a hangját - Most is kívánlak… - Elmosolyodtam, és éreztem, ahogy a vér az ölembe áramlik, ettől az egyetlen kis suttogástól.
- Én is kívánlak! Hétfőn hazamegyek és addig szexelünk, amíg el nem ájulunk! Na jó, nem kell elájulni, de az tuti, hogy nem indulunk el úgy a turnéra, hogy előtte nem sikoltod a nevemet, miközben élvezel!
- Jézusom! Hagyd abba! Egész este ez a mondatod fog a fejemben járni, miközben sorra halnak meg a színpadon, én pedig idióta vigyorral a fejemen ülök majd a harmadik sorban. – ezen kuncognom kellett.
– Oké, visszaszívom. Elég ha azt nyögöd, hogy „Még! Hazza! Mélyebben, erősebben! KÉRLEK!” – tudom, hogy gonosz vagyok, de nem bírtam megállni, hogy ne húzzam egy picit.
- Őhmmm… igen, ezt fogom nyöszörögni, közvetlenül azután, hogy már csak egy hajszál választ el téged az orgazmustól, mert úgy foglak szopni, hogy kettéállnak a füleid! – rajtam volt a sor, hogy beszippantsam a levegőt, és többé ne lélegezzek. Ha valaki sok időt tölt a másikkal, óhatatlanul átveszi a szokásait.
- Na, szia édes! Vigyázz magadra, és álmodj szépeket. Egy puszit cuppantott a kagylóba, majd se szó, se beszéd letette. – először nagyon mérges lettem, de aztán láttam magam előtt diadalittas kis pofáját, és egyből megenyhültem. Büszke voltam rá, hogy így visszavágott. Határozottan fejlődik a szexuális önkifejezés területén.


23 megjegyzés:

  1. Pont ost akartam írni, hogy hétfő van! *o*
    Imádlak. Komolyan. Imádlak! ♥
    Megyek olvasni.

    xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, bocsánat.
      *most

      Silke

      Törlés
    2. Oh, te drága, édes, gyönyörű, imádni való, egyetlen Beccám!
      Kell pár perc, hogy összeszedjem magam, mert most annyira imádlak, hogy legszívesebben odafutnék hozzád és úgy megölelnélek, hogy elzsibbadjon a karom.
      Na szóval, gyorsan keresek pár szinonimát, mert már rongyosra használtam az "imádom" szót és félek, hogy a végén még megunod a kommentjeim a sok-sok szóismétlés miatt.
      Varázslatosan édes rész volt. (Mondjuk mikor Harry és Louis húzták egymást, az már csak nagyon meredeken férhetne be az "édes" jelző alá, de azért én egy kicsit mégiscsak oda tenném. Mert egyszerűen az egész kapcsolatuk olyan elragadó, hogy az hihetetlen.)
      Minden egyes betűdet faltam és magamban örömtáncot jártam, hogy a sejtésem - inkább bizakodásom - , miszerint Harry szülei nem ellenzik a kapcsolatukat, igaznak bizonyult.
      "Annyira hiányzol, hogy fáj. Elszorul a torkom, ha arra gondolok, hogy nélküled aludjak el. Nem jönnél le, ha szépen megkérnélek rá?" ← Esküszöm, hogy a gyomromban előjöttek a pillangóim! Hogy csinálod ezt?
      "először nagyon mérges lettem, de aztán láttam magam előtt diadalittas kis pofáját, és egyből megenyhültem."←Na, jó. Ha az emberek fizikailag képesek lennének elolvadni, akkor már biztosan a matracomból kellett volna kicsavarni. Sajnálom, de nem tudok mást írni, mint hogy : imádom Louis és Harry kapcsolatát. Imádom őket együtt. (Persze külön-külön is, de azért együtt talán egy kicsit jobban. Alig várom, hogy elteljen ez a két nap és újra egymás karjai közt legyenek.)
      Ez a fejezet -is- kifogástalanul csodás lett, de tőled egyszerűen nem is lehet másra számítani. (Ismét csak bocsánat a szóismétlésért.)

      xx Silke

      Törlés
    3. Ha itt lennél, én is megölelgetnélek szívesen,,,, de marad nekünk a virtuális eszkimópuszi:))
      Annyira szeretem a kommentjeidet! És nagyon szépen fogalmazol,azt hiszem neked is írnod kellene...
      Az, hogy elolvadsz egy-egy résztől, a legszebb dicséretek egyike ,amit csak kaphatok.
      Nagyon cukik a fiúk, én is imádom őket....és persze leginkább együtt! Nekem ők adnak inspirációt, mert még soha nem láttam ilyen szép szerelmes pillantásokat azelőtt...nekem Larry a XXI. század legszebb szerelme.

      Igen, Harry szülei űberjófejek, ami azért is fontos, mert legalább otthon nem kell hazudniuk, ha már a külvilág rákényszeríti őket.
      Hétvégén itt várlak!! :)

      <3 <3 Becca

      Törlés
    4. Oh, hidd el, itt leszek! :DD
      Fuu, nagyon köszönöm, amit a fogalmazásomról mondtál. Voltak már, akik dicsértek, de nem tudtam nekik hinni. (Sajnos ilyen témában nagyon kritikus vagyok magammal szemben.) És az, hogy szerinted írnom kellene, sokat jelent - hiszen te vagy a kedvenc (blog)írónőm.
      Ui.: Sok-sok virtuális eszkimópuszit neked. ☺

      xx Silke

      Törlés
    5. pedig elhiheted, hogy meg kellene próbálnod....én szívesen leszek előolvasó/kritikus BÁRMIKOR!

      xxx

      Törlés
    6. Uhh... nem is tudom, mit mondjak. Nagyon-nagyon köszönöm.
      Ha egyszer megpróbálkozom vele, mindenképpen kikérem róla a véleményed.

      Xx Silke

      Törlés
  2. "- Először is nem buzi vagy, hanem meleg, de még csak az se teljesen, miután a falu összes lányát megkergetted, és elég sokat utol is értél. Számunkra ez olyan mintha mondjuk hat ujjal születtél volna. Egy kicsit más lennél, mint a többi gyerek, de nekünk akkor is a legszebb és legokosabb a világon, akit mindennél jobban szeretünk. Ha te egy fiúval vagy boldog, ha így ki tudod jelenteni, hogy halálosan szereted, hogy ő az életed, akkor biztosan meg is érdemli, és mi hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy rátaláltál. Hogy Louis az, csak újabb jópont, hisz ő egy tünemény. Anyád csak Sunshinenak hívja."- itt végem lett, annyira boldog voltam, hogy azt el se tudom mondani, bárcsak mindenki így fogná fel, máris szebb lenne egy fokkal a világ! :3
    Aztán meg ahogy egymással beszéltek telefonon, oh, istenem, annyira meg tudnám őket zabálni! (vagyis te Harryt, én Louist, ahogy megbeszéltük! ;))
    Annyira jól esett így estére, mindjárt jobban fogok aludni! :3 Köszönöm, ez lett a kedvenc részem! :3 Elolvadtam...
    Imádtam, ahogyan téged is! :3 Fantasztikus vagy!

    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A telefonos részt írni is szerettem!! Nagyon kis huncutok!
      Igen, örülök, hogy nem felejtetted el, hogy mit rendelhetsz az étlapról!! :P Louist főfogásnak, de Harry az én desszertem!! ( egyik sem kalóriaszegény:P)

      Te vagy a második "olvadozó" olvasó ennél a résznél, és mindketten a telefonos résztől kezdtetek átmenni márciusi hóemberbe... Ez olyan aranyos, hogy hihetetlen.

      Én is imádlak, és....

      Törlés
  3. Jézus Jézus Jézus Jézus. *o*
    Valahogy éreztem, hogy csak húzod az agyunkat. Gonosz vagy. :DDDDD
    ajj, istenem olyan rohadt cukik! Már nekem most hiányoznak! Mármint, hogy hiányoznak egymásnak. Vagyis, hogy nekem hiányzik, hogy nincsenek ott. ketten. Érted, ugye? ah, mindegy. :D
    Megint, figyeled, vissza mentem a bloggerre és megláttam, hogy új rész van, élesen beszívtam a levegőt, és vigyorogva kezdtem bele. Olyan fantasztikusan írsz! Annyira hihetetlen! Lenyűgöző vagy!
    Imádlak Becca!
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok gonosz, de ha átmegyek Bulgakovba, azt sem szeretnétek hidd el :)) Kell egy kis feszültségkeltés néha...különben elpártoltok tőlem.
      Azért igyekszem mindig időben hozni a folytatást, és nem húzom az időt feleslegesen, legalábbis remélem, hogy ti is így érzitek.
      Én IMÁDLAK, és hálás vagyok, amiért ilyen olvasókkal ajándékozott meg a sors!

      xxxBecca

      Törlés
  4. Úristen, imádtam. Most annyira boldog vagyok. Annyira jó, hogy Hazz szülei végül ilyen jól fogadták. Bárcsak mindenki így fogná föl az egészet, akkor a világ sokkal jobb hely lenne, tele jó emberekkel.
    És a végén, az a telefonbeszélgetés.... Wow. Normális, hogy édesnek gondolom, annak ellenére milyen utalások vannak benne?!
    Imádom, hogy ilyen apróbb bölcsességeket beleírsz a legtöbb részbe. :)
    Imádom. Imádlak.
    Pusy: Naomi Greg xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen....ha a világ elfogadná a melegeket, akkor szebb időket élhetnénk. De az elfogadás sajnos ebben a korban nem túl népszerű. De mi maroknyian, talán elindítunk valamit, amitől szebb lehet a jövő... én hiszek benne, hogy a következő generációk látni fogják, hogy a másság ( és nem csak a melegekre gondolok) elfogadása a túlélésünk záloga!

      Tyűűű, megint de bölcs voltam,,,még szerencse, hogy te ezt is szereted .

      Én téged szeretlek, és mindent köszönök!!!
      Becca

      Törlés
  5. Annyira de annyira aranyos rész lett, ááááááá. Nagyon örvendek, hogy végül Harry szülei ilyen jól fogadták a hírt. :3
    A telefon beszélgetés pedig hú *-* Megzabálom őket, tényleg.
    Imádom-imádom és imádom. Ahogy téged is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádlak, pláne ha legalább egy kezdőbetűt írsz, hogy megismerjelek:))
      De név nélkül is köszönöm a támogatásodat, és azt, hogy szántál rá időt, hogy megörvendeztess egy kommentel.
      Puszillak: Becca

      Törlés
  6. Drága egyetlen, felbecsülhetetlen értékű Beccám! <3

    Annyira.... HIHETETLENÜL CUKIIIIIII lett! Már kezdtem félni, hogy nem fogadják el a szülei.... és csak az zavarta őket, hogy csak most szólt... Ez annyira.... nem is tudom, hogy fogalmazzam meg... AARANYOS, aaaa... elolvadok...*----* Nem tudom, hogy csinálod, hogy miközben olvasom Hazz és Lou telefonbeszélgetését, nem veszek levegőt, tágabbra nyitom a szemem, és könny gyűlik a szemembe, annyira cukik! Egyszerűen IMÁDOM, NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON! <3
    "- Nem Sunshine, nem leszel kinyírva, csak akkor, ha a turné után nem tolod ide az édes kis pofádat, hogy megölelgethessünk."- már nem csak Harryt, hanem a szüleit is imádom! Annyira jó végre azt hallni/olvasni, hogy a szülők így elfogadják, hogy a gyerekük a saját neméhez vonzódik...^^ Bárcsak minden ember és minden szülő ilyen lenne... Akkor talán tényleg szebb lenne a világ...
    Egyszerűen zseniálisan FENOMENÁLIS vagy! Elképesztően HIHETETLENÜL írsz! :*
    Rettenetesen hiányzol, és remélem tudod, hogy nagyon nagyon szeretlek! <3
    A legnagyobb IMÁDÓD:
    Lilly :*

    Ui.: Nagyon nagyon nagyon bocsánat, hogy csak most írok, ennyi idő után, (de a Balatonon egyszerűen sehol nincs wifi, és a 3G nem engedett kommentelni, de most végre találtam egy bár ahonnan tudok) Nagyon nagyon nagyon sajnálom! Igérem, ahova nem írtam, oda most gyorsan megteszem, hiszen mindegyik külön külön is ELKÉPSZTŐEN ZSENIÁLIS! *-* Remélem meg tudsz nekem bocsátani! :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia édes, drága Lilly!

      Remélem jól vagy, olyan régen beszéltünk. Nagyon hiányzol, és hiányoztak a kommentjeid is!
      Tudod, nekem te vagy a Sunshine, és nélküled üresebbek a napok.
      ( A falam még mindig valami csodálatos!!! )

      Várom, hogy lássalak!
      Puszi: Becca

      Törlés
  7. Kedves Becca!
    Tudom hogy régen kommenteltem, de most volt időm belesni hozzád. Huhh, így elolvasva az elmaradott részeket, arra jutottam, hogy fantasztikusan írsz még mindig, csodállak amiatt ahogy sokszor olyan érzelmeket tudsz ki hozni az emberből, hogy csak ámulok-bámulok. Mostanában jött pár rossz dolog az életemben és a történeteddel most felvidítottál. Meg régebben írtam, hogy ez a blog olyan mint egy csúnya dobozba bújtatott meglepetés(vagx valami ilyesmit, nem tudom már pontosan). Ez alatt a melegekre céloztam, mert emlékszem még régebben hogy egy közeli ismerősömmel beszélgettem hogy mi a véleménye a melegekről és mint sok ember, ő is csúnya véleménnyel volt róluk. És hogy mennyivel szeretetteljesebb lehet két fiú között egx kapcsolat, mint egy fiúxlány kapcsolat. Lehet kuszán fogalmaztam meg, bocsi>< de azért remélem érthető.:) és még egyszer nagyon jól írsz, sose hagyd abba, mert hibb el hogy egy résszel mosolyt csalsz az arcomra(gondolom nem vagyok egyedül) :)) Együtt tudok érezni a szereplőkkel, imádom:)

    Cat.xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cat!!

      Ez a telepátia!! Tegnap akartam neked e-mailt írni, hogy mi újság, hogy vagy, mi van veled, de a gmail, nem engedi, azt mondja a fiókod nem elérhető.
      Erre ma itt vagy és írsz!!!
      kérlek írj nekem egy e-mailt, ha van kedved, ha már én nem tudok neked.

      Puszillak. és örülök, hogy a nehéz időszakokban is fel tudlak vidítani. Ugye tudod, hogy az eső után egyszer mindig kisüt a nap!!!

      Puszillak és nagyon örülök neked:Becca

      Törlés
  8. Hahi...
    Annyira aranyos volt ez a resz.. Foleg amikor volt az a telefon beszelgetes.. (perverz fej) Tobb ilyet tehetnel bele, senki se ellenkezne :D
    Ebbol a par mondatbol ra lehet jonni hogy nagyon perverz vagyok... Szoval, khm nem vetem meg a perverz beszolsasokkat/vicceket sem..
    Tematereles...
    Ezt a reszt is imadtam, ha hiszed ha nem 3x olvastam el, es mind a haromszor dolt belolem a rohoges.. Esku rohogogorcsot kaptam.. Igy tovabb.. Es siess a kovi resszel, mert felkereslek ;)
    Imadlak es a gyerekeidet is (csak hogy a te szavaddal fejezzem ki magam)
    xx Amanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Amanda!
      Csak most találtam meg a kommentedet, miközben már fel is tettem a következő részt, de azt hiszem minden kívánságodat teljesítettem, anélkül, hogy megírtad volna....
      Ez az előnye, ha az ember gondolatolvasó!!
      úgyhogy a következő fejezet után várom a visszajelzésedet, hogy elégedett voltál-e ?!?!

      xxx Becca

      Törlés
  9. Na hát Harry anyukája hihetetlenül aranyos. És Louék telefon beszélgetéŕe is. Na megyek a kövi részhez :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsáss meg Zsuzsa! Valamiért csak most találtam meg a kommentedet. Nagyon sajnálom, de remélem így is megtalálod a köszöntemet, hogy vetted a fáradságot, és írtál .
      Várlak még vissza.

      xxxBecca

      Törlés