2014. augusztus 15., péntek

XLVII. Fejezet




Sziasztok!

Eljött a péntek, így itt a következő rész. Remélem, szeretni fogjátok.
Hálásan köszönöm Dreamy Girl -nek , hogy reklámozza az írásaimat.
Köszöntöm az új olvasókat, remélem elégedettek lesznek velem.

Titeket, régi olvasókat pedig imádlak, és örökre hálás leszek, amiért olvassátok, kommentelitek, szeretitek a történeteimet. ( Mert tudjátok, hogy egy idióta vagyok, aki reszketve várja ezeket...) Igyekszem meghálálni a bizalmatokat!

Ma este szembesültem vele, hogy Ed Sheeran, Friends című száma is Larryről szól, ezért tiszteletadásképpen megosztanám veletek ezt a videót...




xxxBecca


XLVII. Fejezet



Az este elrepült. Anyuék annyit kérdeztek az elmúlt időszakról, és nekem olyan jól esett kiönteni a szívemet, hogy órák teltek el, mire felocsúdtunk. Jóval elmúlt már éjfél, amikor apám felkísért az emeletre. Ahogy beléptem a régi szobámba, megrohantak az emlékek. Semmi sem változott benne, a legapróbb tárgy is a helyén volt, mint amikor elindultunk Londonba, az X-Factor válogatásra. Az ágyamon a léghajós ágyneműhuzat, amit annyira szeretek, a polcon a lovas kupáim, amit gyerekként szereztem. Apu belépett mögöttem, aztán megveregette a vállamat. Felé fordultam.
- Fiam! Olyan büszke vagyok rád. Kevés az olyan ember, aki annyit küzd az álmaiért, mint te. Megérdemelted, hogy elérd a sikereket. És azt is megérdemled, hogy olyan társad legyen, aki értékeli, hogy milyen mély érzésű és gondoskodó vagy. – Éreztem, hogy van még valami, amit ki akar mondani, de keresi a szavakat. – Nem mondom, hogy bennem nem okozott lelki válságot, amikor rájöttem, hogy vonzódsz Louis-hoz, és rengeteg bennem a félelem most is… Attól félek, hogyha nyilvánosságra kerül a dolog, akkor olyan támadásokat kell majd kiállnotok, amire nem vagytok felkészülve. De tudnod kell, hogy ide bármikor jöhettek! Tárt karokkal fogadunk benneteket, ha szükségetek van egy kis nyugalomra. Akár élhettek is itt, ha úgy döntötök. – Mindketten tudtuk, hogy ez soha nem fog bekövetkezni, de jólesett, hogy befogadnának, ha ellenünk fordul is a világ.
- Köszönöm, apu! Hálás vagyok, hogy elfogadjátok a dolgot. Nekem is nagyon nehéz volt, el tudom képzelni, nektek mennyire az. De akarsz hallani egy jó hírt? – Mosolyogva nézett rám.
- Egy jó hírre mindig vevő vagyok!
- Ha egyszer véget ér ez az őrültekháza, szeretném, ha lennének saját gyerekeink. Egy Lou-tól, egy tőlem. Amerika bizonyos államaiban lehet béranyát fogadni. – Elgondolkodva nézett rám, és megijedtem, hogy ez már sok neki. Talán mégis abban reménykedett, hogy ez csak múló hóbort az életemben…
- Remélem az egyik legalább lány lesz, mert anyád képes akkor is rózsaszín rugdalózót horgolni, ha szerencsétlen gyerek fiú… - Ezen felnevettünk mindketten. Roppant hálás voltam neki. Nem a szülőapám, de nyolc éves korom óta ő a férfiminta az életemben, és azt hiszem, nagyon sokat köszönhetek neki abból, ami én vagyok. Mindig olyan szilárd erkölcsi hátteret nyújtott, amire alapozhattam a döntéseimet. Sokszor próbáltam úgy megoldani egy problémát, hogy arra gondoltam, Robin mit mondana erről.
Felé léptem, ő is mozdult, és összeölelkeztünk. Megint a férfias hátveregetés, de most nem akartam zavarba hozni azzal, hogy összepuszilom. Még a végén azt hiszi, azért, mert meleg lettem, a szokásaim is lányossá válnak. Amikor kiment a szobámból, elmélyültem az emlékeimben. Gyermekkorom számos pillanata villant fel elmém vetítővásznán. Hanyatt feküdtem az ágyamon. A fejem fölött egy csodálatos léghajómodell lengedezett, amit apával raktunk össze még évekkel ezelőtt, és az ablakon bekukucskált a telihold. Miközben engedtem, hogy hangok, fények és illatok töltsék be a tudatomat, úgy aludtam el, hogy még a cipőmet sem vettem le magamról.
Másnap reggel, amikor végre kitörölgettem a csipát a szememből, lebotorkáltam a lépcsőn, és anyámmal találtam szemközt magam, aki a lejáró előtt állt, csípőre tett kezekkel.
- Szép napot, fiatalember! Már azt hittem, át is alszod azt az egy napot, amit itthon töltesz.
- Bocs, anyu. Kiütöttem magam. Még le se vetkőztem, úgy bealudtam az este. Annyira jó volt itthon lenni, hogy álomtalanul aludtam mostanáig. – Közben leértem és a karomba vettem. Felemeltem, és lassan megforgattam. – Szeretlek, anyu. És nagyon hiányzol. – Eszembe jutott Lou intelme, hogy mondjak ki mindent, amit érzek, mert soha nem tudhatom, meddig van rá lehetőségem.
Eltolt magától egy kicsit és úgy fürkészte az arcomat. Álltam a pillantását, talán kicsit el is mosolyodtam.
- Azt hiszem, ez a Louis gyerek határozottan jót tesz neked, kisfiam! – Ő is mosolygott. – Ha ezt tanulod tőle, én máris imádom!
- Igen, ezt IS. Rengeteget tanultam, és tanulok tőle…Hihetetlenül jó ember.
- És nem utolsó sorban, eszméletlen jól néz ki – kacsintott rám anyu, amitől leesett az állam. – Miért nézel így? Attól, hogy az anyád vagyok, még nem vagyok vak. Amikor rájöttünk apáddal, hogy tetszik neked, megnéztük alaposan. Rájöttem, hogy megértelek. Hasonló az ízlésünk. – Újabb kacsintás, aztán eltolt magától és belibegett a konyhába. Amikor felszedtem az államat a padlóról, utánamentem, és a hátsó ajtó fölötti órára néztem. Majdnem dél volt. Te jó ég! Ennyit aludtam? Hát tényleg hihetetlen hatással van az emberre, ha a gyerekkori szobájában hajthatja álomra a fejét.
Gyorsan visszaszaladtam az emeletre, és küldtem egy sms-t Lou-nak, hogy minden rendben, és ne haragudjon, de most estem le az ágyról. Egy fél perc múlva jött a válasz, hogy „ Ugye megmondtam?!”
Visszaírtam, hogy szeretem és hiányzik, mire azonnal jött a válasz, hogy „én/nekem jobban!” Elterült a vigyor az arcomon. Tudtam, hogy beszélni csak este fogunk, mert ő egész nap a stúdióban dolgozik, de a tudattal, hogy másnap reggel már átölelhetem, talán túlélem a napot.
Ebéd után beültünk a kocsiba anyuval, és elfuvaroztam Northwichbe. Az összes menő üzleten végigráncigáltam, és ájulásig ruhát próbáltattam vele. Bár ellenkezett, és minden butik előtt elmondta, hogy nem akar már többet, ismerem a női agy működését, jó párhoz volt szerencsém az elmúlt néhány évben. Nincs olyan, hogy „ elég ruha”. Estig egyik üzletből a másikba tuszkoltam. Körülbelül 100 év kellene ahhoz, hogy elhordja azt a mennyiséget, amit összevásároltam neki.
Amikor hazaértünk, apu a kertben már javában forgatta a grillen a húsokat, és nagyiékkal valamint Ursula nénikémmel futottam össze a konyhában. Kiderült, hogy az örömhír gyorsan terjed, és mivel két éve nem találkoztunk, nem lehetett lebeszélni őket a hirtelen családi banzájról. Eszembe jutott, amikor Louis szaladt haza előlem az anyjához, én meg utána, és az este abba torkolt, hogy egy hatalmas, vadidegen rokonsággal énekeltem gyerekdalokat, miközben egy nyanya csipkedte az arcomat. Már akkor tudhattam volna, ha ezt kibírom a kedvéért, akkor többet érzek iránta, mint amit bevallok magamnak.
Ez az este is hasonló hangulatban telt, azzal a különbséggel, hogy itt nem énekeltünk, viszont annyit kellett enni és inni, hogy úgy éreztem, menten szétpukkadok. Mikor Mathilda, az unokatestvérem egy újabb muffinnal lépdelt felém, határozottan rákiabáltam, hogy ne jöjjön közelebb. Mindenki megtorpant, a beszélgetés megszakadt, és döbbent tekintetek pásztázták az arcomat. Azt hiszem, az idegeim kezdték felmondani a szolgálatot. Roppant kínos volt, egy poénnal sem tudtam elütni, ahogy régen mindig sikerült feloldani az ilyen helyzeteket. Na de minden csoda három napig tart, én pedig holnap ilyenkor már Lou mellett ülök a turnébuszon, és ő szakad majd a röhögéstől, ha ezt elmesélem neki. Itt, Holmes Chapelben pedig nyugodtan pletykálhatják, hogy a kis Styles gyerek kezd bedilizni. Amíg nem tudják, hogy Louis hiánya okozza a tüneteket, addig nem olyan nagy a baj.



Alig vártam, hogy hazamenjenek a vendégek. Elbúcsúztam anyuéktól is, mert nem akartam, hogy hajnalban keljenek velem, amikor indulok. Lezuhanyoztam, megmostam a fogamat és befeküdtem az ágyamba. Húztam az időt. Pedig egész nap csak arra vágytam, hogy halljam a csilingelő, vékony kis hangot. Nagy levegőt vettem, és benyomtam az egyes gombot. Kicsörgött, és én éreztem, hogy megizzad a tenyerem. Mint egy óvodás, komolyan…. Hihetetlen, hogy kivetkőzöm magamból miatta. Hosszan csengett ki a telefon.
- Halló! – olyan rekedt volt a hangja, hogy ledöbbentem. Ez csak két esetben lehetséges. Vagy aludt (de hisz még csak 11 óra van!!! ) vagy kiadós szex után szokott így elmélyülni. Gombóc nőtt a torkomban, a gyomrom gombostűfejnyire szűkült, és alig kaptam levegőt.
–Szia! – mondta pár másodperc után.
- Szia! – válaszoltam, de alig tudtam uralkodni magamon. – Hol vagy? – Próbáltam ártatlan kérdéssel indítani, ahelyett, amit szívem szerint mondtam volna: „ Hol a fenében vagy, és kivel?”.
- Hogy hol vagyok? – Kérdéssel válaszolt. Felültem, szinte már ziháltam, az idegeim pattanásig feszültek.
- Nem tudod, hogy hol vagy? Lou! Mi az Isten történik ott? – Már nem tudtam uralkodni magamon.
- Tessék? ... Bocs… Itthon vagyok, elaludtam a kanapén, valami idióta horrorfilmen. – A háttérből valami morgásféle szűrődött be a telefonba.
- És mi ez a zúgás? Mit csinálsz? – Túl hosszúra nyúlt a csend.
- Harry! Kérlek! Adj két percet, hogy összeszedjem magam. Visszahívlak. – És letette. Na, ez nálam kiverte a biztosítékot. Ki morgott, és miért nem akart velem beszélni? Egész nap erre vártam, ő meg leráz? A válaszokat is harapófogóval kellett kihúznom belőle, és utána rám tette a kagylót. Olyan rémképek másztak be az agyamba, amitől majdnem idegrohamot kaptam. Louis egy másik férfival, egy idegen lakásban, anyaszült meztelenül. Kiugrottam az ágyból, és járkálni kezdtem. Már épp ott tartottam, hogy felkapkodom a ruháimat, és azonnal hazaindulok, amikor rezegni kezdett a telefonom.
- Na, szia! – Most már éberebb volt a hangja. – Mizu? Hogy telt a napod? – Mik ezek a semmitmondó kérdések???? Közben magára kapott valamit, és kiment a másik szobába vagy a teraszra?
– Mi az, hogy mizu? Azt kérdeztem, hol vagy, és mi zörgött melletted? – Már nem tudtam úgy beszélni, hogy nem emeltem meg a hangomat. Újabb hallgatás a telefonba.
- Harry, mi a baj? Mi történt?
- Itt? Itt semmi sem történt. Engem az izgat, hogy ott mi történik éppen? – Újabb idegölő csend, aztán felkacagott. FELKACAGOTT!!
- Csak nem féltékeny vagy? Viccelsz ugye? Édesem! Itthon vagyok, elaludtam a kanapén, olyan mélyen, hogy a nyálam is folyt. Alfons a hasamon héderelt, és most is itt van mellettem. Ezt hallottad? – A kagylót odatartotta, és most már tisztán hallottam a macska dorombolását.- Amikor hívtál, hirtelen azt sem tudtam volna megmondani, hogy hívnak, és milyen évet írunk. Felkeltem, ittam egy pohár narancslevet, mert úgy kiszáradt a torkom a nyitott szájjal alvástól, hogy alig bírtam beszélni. – Még mindig kuncogott, ezt tisztán hallottam. – Komolyan féltékeny voltál? Mi jutott eszedbe? Egy hete sincs még, hogy együtt vagyunk, és te máris azt feltételezed rólam, hogy megcsalnálak, mert elmentél itthonról két napra? Ez azért hízelgő.
- Nem ilyen vicces ez a dolog, Lou! Olyan érzéseket váltasz ki belőlem, amikkel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Mindig is féltékeny típus voltam, és birtokló, de te…. Veled kapcsolatban ezek az érzések hatványozódnak. Kitört a frász, hogy valaki megszédített.
- Mondjuk ezt telibe találtad…. Megszédített egy iszonyatosan szexi, kigyúrt, tetkós félisten, akinek a göndör tincsei már fétisszinten vonzanak! – Kifújtam az eddig benntartott levegőt, és kezdtem felengedni. Ledőltem az ágyra.
- Iszonyatosan szexi?
- Az... Ha látnád, tudnád miről beszélek.
- Mesélj még róla! – Ki akartam élvezni minden mondatát. A fejem alá tettem az egyik karom, és kinyújtóztam, így viszont bokától lelógott a lábam.
- Egy szexguru a srác. Olyan dolgokat művel velem, amit én magam sem hittem volna, hogy a testem képes rá.
- Például? – Lehunytam a szemeimet, és magam elé képzeltem az arcát, ahogy huncut mosoly vibrál az ajkain.
- Például képes egymás után négyszer felizgatni és kielégíteni, anélkül, hogy közben egy pillanatra is lelankadnék.
- Hmm. Tényleg tudhat valamit. – Már én is vigyorogtam.
- Ráadásul neki van a legjobb teste a világon. Ha tehetném, nem is engedném, hogy felöltözzön, csak meztelenül járatnám.
- És mit csinálnál vele? – Szapora volt a pulzusom, már percek óta kőkeményen állt a dákóm, és a golyóim feszültek.
- Azt, amit szoktam. Keményen szopnám, aztán megkérném, hogy dugjon meg, persze azt is keményen. – Itt kezdett lüktetni a farkam, nem is akárhogyan. Hallgattunk a telefonba, és Louis légvételei is szabálytalanok voltak odaát.
- Mi van rajtad? – Kérdeztem reszelős hangon.
- Csak egy alsó. Már megint rohadt meleg van a házban.
- Egy alsó?
- Igen.
- Szűk?
- Az.
- Hmmm. És feszül már?
- Már rég…- Az ő hangja is kezdett elmélyülni. – És rajtad mi van?
- Csak a merevedésem.
- Ssssszzz – sziszegett a kagylóba. Tudtam, hogy már teljesen fel van izgulva.
- Nyúlj magadhoz, kicsi! Simogasd magad, mintha ott lennék!
- Én nem tudok így…nem hiszem, hogy képes vagyok rá. – Szinte láttam magam előtt, ahogy elpirul, a szája elnyílik.
- Dehogynem! Tedd meg, mert én most nem tudom, de belehalok, úgy kívánlak. Ott akarok lenni, és végigcsókolni a testedet. Harapdálni a nyakadat. A nyelvemmel körözni a köldököd körül, aztán lecsúsztatni az ajkamat, és a számba venni. Mélyen, ahogy szereted… Úgy, hogy a nyálam folyjon rajtad. – Felnyögött, és éreztem, hogy megadja magát. Tudtam, hogy lassan elveszti az önuralmát.
- Simogasd magad! Ne kapkodd el! Hallani akarom, ahogy egyre jobban felizgulsz.
- Istenem, Hazz! Már nem tudok jobban felizgulni. Kőkemény vagyok.
- Hmmm. Kőkemény? Akkor nyálazd meg a tenyered, és fogd marokra! – Hangosabb nyögés, amiből tudtam, hogy végrehajtotta az utasítást.
– De akkor te is, kérlek! – Lenyúltam, és átfogtam a farkam, ami már úgy lüktetett, hogy csillagokat láttam. Egy apró csepp rezgett rajta. Itt sincs, de a gondolatára is képes lennék elélvezni, anélkül, hogy tennék érte valamit.

26 megjegyzés:

  1. Úristen hogy lehet itt abba hagyni?? o.o
    imádom..*--*
    tökéletese mint mindig csak így tovább.<3
    siess a kövivel.:))
    ahw Lou és Hazza-nek előjött a perverz énjee.;p
    uh mi lesz itt.:$$
    milyet röhögnék ha rányitnának Harry-re.xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Móni:)

      Köszönöm a dicséretet, igyekszem ;)
      Igen, mostanában elég huncutok.
      Remélem, nem nyitnak rá Harryre,,,,
      Köszönöm, hogy itt vagy, és még hálásabb vagyok, hogy írsz is! :)

      xxxBecca

      Törlés
  2. Hehehe Telefon szex :D Talk dirty to me türürütütürürürü Ez olyan édes :3 :D >< Szinte éreztem, hogy lesz egy ilyen rész :DD Az ilyen részek a kedvenceim, a kis perverzek :3
    Na, jó kezdek meghülyülni.
    Bár örülök hogy megtudok szólalni Mack livestream és több mint két órás sírás után:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mary-Anne! :)

      Miért sírtál? :O:O:O
      Én is örülök, hogy meg tudsz szólalni, és köszönöm , hogy szántál rá időt, hogy írj.
      Érezted, hogy lesz telefonszex? Micsoda radarjaid vannak neked? :O:O

      Én is szeretem a "perverz" részeket....lassan megszokom, hogy itt a Larrys berkekbe ez a szóhasználat a szexuálisan túlfűtött jelentekhez. Tehát ha szex van, az perverz, és ezt nem bántásból mondjátok. Hiába na, mindenbe bele kell jönni!!

      puszillak: Becca

      Törlés
    2. Miért sírtam? Még én sem tudom.:O :D Talán azért mert túlságosan is szeretem Macklemore-t, és kár hogy csak a szigetes livestreamból 2 számot adtak. Végigsírtam. Kedvem támadt újra sírni :"D

      Törlés
  3. Uh, jesus telefon sex. :DDD
    Ah, basszus, nem birok megszólalni. Ülök a gép előtt és gondolkodom, de nem tudom mivel írhatnám le a sztorit. Egyszerűen wow. Perfect, csodálatos, eszméletlen, fantasztikus, imádom! *-*
    Ugye a kövi részt innen szeretnés folytatni és nem a reggeltől? Hát persze hogy innen akarod folytatni, mi is azt akarjuk hogy innen folytasd. Vagy akkor amikor Hazz hazaér legyen egy kis akció. :DDDDDDDDDDDD
    oké befejeztem. :DDDDDDDDDDDD
    imádom imádom imádom. *-*
    Ooooooooooooooooooooo, de nagyon olvasni akarom a kövit! Most kell, ajjj. >.<
    Imádlak!
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Renee!

      Annyira kedves vagy! Imádlak!
      Nem tudom, innen hogyan lehetne folytatni.... ez eszembe sem jutott, ne haragudjatok:((( Ezután már csak a fitymacsattogás következik, de azt képtelen vagyok szépen leírni... BOCSIII!!!!

      Ha Hazz hazzzzaér, akkor biztosan megszeretgeti az ő kicsijét ;)

      Sietek a kövivel, ígérem.
      Puszillak:Becca

      Törlés
    2. Nembaj, azzal jóváteszed ha írsz valami szaftosat a kövibe, mikor Hazz végre látja megint a macikáját. :''DDD
      IMÁÁÁÁÁÁÁDLAK!
      xxx
      Reni

      Törlés
    3. Hidd el, ahol csak indokoltan lehet szexet írni, én megteszem!!!
      Ennyit tudok ígérni, és azt, lesz még olyan rész, amitől ledobod a hajadat :P:P
      Én is imádlak!
      xxxbecca

      Törlés
  4. Na, jó. Oké, Becca. Megjegyeztem. Hogy hagyhattad itt abba? Pont ITT. Olyan részeknél hagyod félbe a fejezeteket, hogy az olvasóid megőrüljenek a várakozástól. Tudod, hogy milyen hosszú minden egyes várakozással eltöltött nap, ami két fejezet között eltelik? Eszméletlenül.
    Sikerült lenyugodnom. Vissza a fejezethez.
    "- Ha egyszer véget ér ez az őrültekháza, szeretném, ha lennének saját gyerekeink. Egy Loutól, egy tőlem."←Biztosan ismered az olyan "Ooooh"-kat, melyek egyes filmekben és rajzfilmekben hangzanak fel, egy-egy megható/romantikus pillanatnál. Az én képzeletem is ilyen hangot hallatott, mikor elolvastam ezt a két mondatot. Sejtésem se volt, hogy Harry ennyire elgondolkodott már a Lou-val közös jövőjén. Persze, azt tudtam, hogy nagyon szereti, elvégre ezt rendszeresen érezteti mindenkivel, de nem gondoltam, hogy ennyire a jövőbe tekintett.
    "És nem utolsó sorban eszméletlen jól néz ki", "Hasonló az ízlésünk."←Itt az én állam is leesett. Anne-t számomra egy nagyon szimpatikus karakterré formáltad, de ugyan ezt elmondhatom Robin-ról is.
    Harry a féltékenykedésével nekem csak azt mutatta meg ismét, hogy mennyire is szereti Lou-t.
    Utána pár egyszerű mondattal a drámai jelenetet egy erotikusan túlfűtött résszé alakítottad. Olyan kiválóan, és olyan hihetetlen természetességgel váltottál egyik szituációból a másikba, hogy öröm volt olvasni. (Mondjuk eddig általában minden írásodat öröm volt olvasni, és biztos vagyok benne, hogy ez így is fog maradni. [Félreértés ne essék, azért írtam, hogy "általában", mert a szomorú részeknél a könnyeimet törölgettem, így nem igen volt hajlamom az örömködésre.])
    Tudod, mire jöttem rá, így a kommentem közben? Hogy kiemeltem részeket, mintha bármivel is jobbak lettek volna a többinél. Mintha ezek lennének az én "kedvenc mondataim". És tudod, mire jöttem rá még? Arra, hogyha megkérdeznéd, melyik volt a kedvenc mondatom/jelenetem ebből a fejezetből vagy akár a többiből, kapásból bemásolnám az egész történetet. Most is szinte a fél szöveget bemásoltam és kommenteltem, de aztán rájöttem, hogy nem tudnék mindegyikre különböző megjegyzést tenni. Be kellene érnem azzal, hogy a "csodálatos" -és társai- jelzővel illessek minden egyes szót/mondatot.
    Szeretem Larry-t. Szeretem Lou-t. Szeretem Harry-t. És téged is eszméletlenül szeretlek.
    Csodálatos fejezet lett, és én tényleg egyre jobban beleszeretek ebbe a történetbe. Igazából azt remélem, hogy nagyjából sosem fejezed be, és még évek múlva is minden hétfőn és pénteken itt gubbaszthatok a laptopom/telefonom előtt várva, hogy új rész érkezzen a MTF-re. A remek történeteknél sosem bírom, ha véget érnek. Mindig hagynak bennem egy kis űrt, egy emlékeztetőt, hogy milyen is volt, mikor a soraikat olvastam. Milyen is volt, mikor együtt sírtam és/vagy nevettem a szereplőkkel. Mikor osztoztam a fájdalmukban és/vagy örömükben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, őszintén nem tudom kifejezni azt a hálát és csodálatot, amit egy-egy fejezet után érzek. Hálás vagyok, mert belekezdtél és mert akkor sem hagytad abba, ha esetleg írói válságba keveredtél. Csodálatot érzek, mert hihetetlenül tehetséges vagy. Fantasztikus, hogy leírod, amit le kell írnod és úgy írod, hogy az teljes mértékben élvezhető/szerethető legyen.
      Példának okáért: "már percek óta kőkeményen állt a dákóm, és a golyóim feszültek." Voltak/vannak blogok, ahol virágnyelven körülírták, ha valaki felizgult. Olvashattam olyat, hogy "valami már nagyon keményedett az alsójában". Ilyenkor ha irónikusabb kedvemben voltam, elgondolkodtam, hogy vajon Formi gyurmát tömködtek-e a gatyájába... Szerintem mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem volt olyan élvezhető, mint mikor a kőkemény tényeket olvashatom.
      Már nem igazán tudok mit mondani. Úgy érzem, nincsen olyan szó, amivel elmondhatnám, pontosan mit is érzek. Köszönet, szeretet, csodálat... Azt hiszem, még mindig nem elég, de már tényleg nem tudok ennél többet mondani.
      Fantasztikus rész lett, és remélem, hogy még sok-sok ideig olvashatom a mondatokat, melyeket te osztottál meg az olvasókkal.
      Ui.: Sajnálom, hogy két részben írtam le ezt az igen-igen hosszú érzelmi kitörést, de egy drága felirat a "Közzététel" gombra kattintva értesített, miszerint "nem lehet több, mint 4 096 karakter".

      xx Silke

      Törlés
    2. Ha már kettőbe fért a kommented ( ami könnyeket csalt a szemembe, őszintén megmondom....) akkor megérdemled a duplahosszú választ is! Te vagy az egyetlen, akit nem csak a telefonszex ütött ki, és ezt külön értékelem. Az, hogy Harry hosszú távra tervez engem is meglepett, de szerintem nagyon aranyos, és életszerű,,,ha valaki nagyon szeret valakit, akkor természetes, hogy elképzeli a közös jövőjüket. Harry pedig az életben is imádja a gyerekeket, ezért talán nem meglepő, hogy sajátot is szeretne... :)) Imádom érte!
      Anne és Robin a kezdeti félreértés után olyanok lettek, amilyennek azokat a szülőket képzelem el, akik ilyen fantasztikus emberré nevelik a gyereküket. Nem tudtam volna gonosz, vagy bármilyen negatív tulajdonsággal felruházni őket, mert Harry rajong a szüleiért, és nagy csalódás lett volna, ha érdemtelenül..
      Igazából, amikor írtam, akkor sem terveztem, és nem is éreztem drámainak azt a részt, ahol Harry féltékenykedik...inkább csak szerettem volna megmutatni, hogy a szerelemnek vannak hátulütői is. Például az, hogy az ember fokozottan reagál mindenre, és a zöldszemű szörny, mindig ott gubbaszt a sarokban ...
      A szexjelenetek írása mindig sarkalatos pont. Igyekeztem elvonatkoztatni a más blogokban olvasottaktól, mert a magyar szóhasználat a hasnonló történetekben általában az angol fordításokból szedett-vedett. Számomra nem életszerű, ha nem olyan kifejezések vannak benne, amit használunk, vagy ha nem mondjuk ki azt, ami nyilvánvaló. Akkor kizökkenek a sztoriból, és gondoltam ezzel mások is így vannak. Nem szeretem a melegblogok "bejárat" "nyílás" kifejezéseit, de a magyarban rendkívül nehéz az intim részek leírása, mert vagy orvosi kifejezések, vagy becézgető, vagy pejoratív megnevezések léteznek csak. Szóval nehéz, és mindig sokat agyalok/javítok ezeken a részeken, hogy élvezhetőek legyenek.
      Hogy mikor fejezem be? Gondolom, ha elérünk napjainkig, akkor már nem fogok tudni heti két részt hozni, hacsak nem történik mindig valami ami számunkra (Larrysek) örömre, vagy szomorúságra ad okot, de majd meglátjuk....ez még nagyon-nagyon-nagyon messze van. Remélem, hogy nem fogy el az ihlet, és ebben hatalmas segítség, hogy ilyen olvasóim vannak, mint például te!!! Imádlak, és lekötelezel minden egyes részletes, számomra felfoghatatlanul kedves kommenteddel.
      Hálás vagyok és köszönöm!!!

      Becca

      Törlés
  5. Huh, wow. Basszus Becca. A végén az a telefon szex... Huh. Letaglóztam. Kikészítesz Becca. :D
    Nem lesz újdonság, ha azt írom; imádtam.
    Imádtam, mert egyszerre volt édes, egyszerre volt meghitt, egyszerre volt vicces és egyszerre volt letaglózó (persze ha van ilyen szó - mostmár van).
    Egyszerűen egy Csoda ez a blog. Imádom. Imádlak. Csodásan írsz.
    Kész, ennyi. Ezek tények.
    Pusy: Naomi Greg xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziiiiaaaa :))
      Igen, van ilyen szó, és szerintem roppant kifejező. Ha pedig az én írásomra mondják, az engem is letaglóz!! :)
      Örülök, ha ennyi érzelmet váltott ki ez az egyetlen rész, pedig csak töltelék epizódnak szántam...
      Az előolvasóm szerint itt már túl sok lett a sztoriban a szex, többször is figyelmeztetett, hogy vegyek vissza belőle, de nem tehetek róla,,,fiatalok, egészségesek, szerelmesek.... állandóan ezen jár az agyuk ,,,:):):)

      Ti vagytok a CSODA, akik hétről hétre, lankadatlan lelkesedéssel írtok nekem, és ezzel adjátok az ihletet a munkához, mert azért valljuk be, több, mint 400 oldalnyi íráshoz már kell elhivatottság!

      KÖSZÖNÖK MINDENT és IMÁDLAK!!!

      Becca

      Törlés
  6. Te jó ég.
    Nem tudok "megszólalni".
    Na jó, azért megpróbálok. Amikor Anne azt mondta Louis-ra, hogy eszméletlen jól néz ki, akkor nekem is leesett az állam, akár csak Harrynek.
    Aztán amikor Lou úgy vette fel a telefont, hú, akkor rendesen remegni kezdtem, pedig teljesen tisztában vagyok vele, hogy sosem tenne semmi olyant.
    Aztán mikor kezdtek rendbe jönni a dolgok, akkor teljesen megnyugodtam, és annyira lenyűgözően alakítottad át egy teljesen perverz résszé a féltékeny részt, hogy hú.
    Azt hiszem, hogy szerelmes vagyok a történetedbe, kb. annyira, mint Louis és Harry egymásba.
    Imádom es imádlak!!! (Sőt ez ki sem fejezi)
    A. (Egyik eddig "noname"-ként kommentelő olvasód)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Idegen! ( ha idézhetek Kasza Tibitől:))

      Nagyon szépen köszönöm a kedves és részletes kommentedet, én ezekért élek!
      Igen, Anne beszólása aranyos, de hát valljuk be, mindkettejüknek remek az ízlése, mert Lou tényleg elég helyeske :P:P

      A fezsült részt nem terveztem igazán annak, és megleptek vele, hogy többen írjátok, hogy mennyire hatott rátok.. Ennek nagyon örülök, mert az én történeteim nem az izgalmakról híresek ( azt meghagyom Dreamynek, abban ő a profi...)
      A "perverz" rész, az ugye nálad is csak a sima szerelmi jelenetet jelenti, és nem azt, hogy valami baj van vele?! Hogy gyorsan átmentek érzékibe, azt én magam imádtam, és örülök, hogy nektek is bejött ...

      ÉN IS IMÁDLAK, és köszönöm, hogy vagy nekem:)) ( befejezésként egy újabb dalszöveg)

      xxxBecca

      Törlés
  7. Drágám, ugye tudod, hogy most nem uszod meg és kiadom az írásaidat könyv formájában?! És nem ellenkezhetsz, hisz én vagyok az idősebb! Az ilyen ZSENIALITÁST meg KELL osztani a vilaggal! Nem lehetünk önző Larry Shipperek, hogy csak mi olvashatjuk, es megtartjuk magunknak! A vilagnak szügsége van ilyen FENOMENÁLIS írásokra! :*
    És most a részről:
    Csak annyi hog szokásosan unalmas, száraz, és hát már megint nem tudom szavakban kifejezni mennyire ..... hihetetlenül....elképsztően....megdöbbentően....fenomenálisan....káprázatosan....bámulatosan....lenyűgözően... ŐRÜLETESEN írsz! Veszélyesen szenzációsan ügyes vagy! <3
    Én végig éreztem mindent amit Harry, még ezt is "a dákóm, és a golyóim feszültek", és hát valljuk be, ahhoz higy olyan szerveinmel is érezzem amit írsz, ami nekem nincs! :D
    Ha most itt lennél mellettem óriási csillogó cicaszemekkel néznék rád, mint a mesefigurak, és egy woowwww...-ot suttognék! Minden résznél azt gondolom, hogy ennél már nem lehet jobban leírni emberek érzéseit, és aztán rádöbbenek, hogy de mégis! *----* És hát mindig úgy gondolom, hogy ennél már nem szerethetlek jobban...de mégis! <3 Már lassan jobban szeretlek, mint Lou Harryt! (csak kicsit másképp) ^^
    Nem tudok se veled, se az "irományaiddal betelni"! Egyszerűen IMÁDOM és IMÁDLAK! *--* <3
    Googoplex puszi:
    Lilly, a legnagyobb rajongód, és híved <3
    Ui.: remélem nagyon jól érzed magad a Szigeten :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Lillym!

      Hát végre előkerültél? Úgy hiányoltalak!!
      Remélem minden rendben a Balatonnál:))
      ( és reszkess, mert jövök!!! )
      Az, hogy érezted a nemlétező testrészeiden a Harry által átélt izgalmakat (:P) elég ijesztő...azt hiszem vissza kellene vennem ezekből a részekből....

      Én is imádlak, de ezt jól tudod.
      <3 Becca

      Törlés
  8. Kedves Becca,
    Tehát az értékelés 10/1000000000000000000000000000000000*o*
    Hazzuska gyereket akar majd, jujj:33
    Komolyan, ez a rész túl jó hogy igaz legyen. A telefonszex meg igazán meglepett, valamivel mindig élénkíted a szexuális életüket:D
    Csak így tovább!^^

    Cat.xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cat! :)

      Kösziiiii!!! Akkor beírhatok egy mezei pirospontot az ellenőrzőmbe? :P
      igen, Haz imádja a gyerekeket, és remélem lesz nekik az életben is vagy kettő legalább!! Remek szülők lennének!!

      A szexuális életük lesz még ennél sokkal, de sokkal ütősebb is, ennyit elárulhatok,,,, ez csak töltelék epizód volt.
      Imádlak!

      xxxBecca

      Törlés
  9. Reggeli ébresztőnek tökéletes volt, mindjárt jobban indult a napom! :) Imádom őket, annyira édesek, hogy azt nem tudom kifejezni! :3
    Oh, igen, telefonszex, ezt imádom a legjobban, szerintem olvasol a gondolataimban! XD Izgatottan, (akárcsak Hazza és Louis) várom a folytatást, csak kérlek ne nyisson senki rájuk, mert abba belehalok, élvezni akarom! :D (elég kétértelmű, de nem érdekel, perverz vagyok, és ezt vállalom is! ;)
    Szóval, imádtam, eszméletlen lett, te vagy a legjobb!!! :3

    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nálad olvasott telefonos behatás ( Zayn....ugye emlékszel?!) sem volt semmi, és akkor is nevettem, hogy egy rugóra jár az agyunk, mert nálam is lesz hasonló ( na jó, egészen más...) de mindegy,,, TELEFON, és kész.. :))
      Alapítsunk egy perverz klubot.... Ki csatlakozik??

      :DDDDDDDDDDDD

      Imádlak! Becca

      Törlés
  10. Kedves Becca :3
    Teljesen megvagyok elegedve evvel az igazan cuki es perverz resszel.. Szerintem ezzel nem csak en vagyok igy.. Buszke lehetsz magadra (Dramy Girl te is) hogy ilyen csodas Larrys blogot irsz..
    Ossze kell magam kaparni mert elolvadtam.. Asdsdjggohvvub *------* csak ezt tudom mondani.. PER-FECT (olvasd ugy ahogy a Best Song Everbe mondja Leevroy, remelem jol irtam le a nevet!)
    Annyira aranyosak, hogy az mar uber cukker :)
    Nem tudom leirnom hogy mennyire is imadtam ezt a reszt!! Annyira felporogtem ettol a resztol, hogy vegigfutnam a tornetermet.. Ba jo, ahoz tul lusta vagyok :(
    Egyszoval, inadtam mint a tobbi reszt..(mar szamolni se tudok, annyira megoritett ez a resz)
    Imadlak... :33
    Sok puszi. xx Amanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Amanda!

      Köszönöm a kedves szavaidat, nagyon jól esnek. És büszke vagyok Dreamyre is, helyette is ;)

      Igyekeztem Leevroy stílusban olvasni a PER-FECTet, és sikerült!!! a szám a fülemig ért!
      Ne szaladj sehova! Nyár van, pihenj, olvass, hallgass zenét, gyere a szigetre!! :))

      Ez a rész egy kis átkötés két fontosabb között, és nagyon, de nagyon örülök, hogy mégis ennyire elnyerte a tetszéseteket!

      Köszönök mindent, és puszillak: Becca

      Törlés
    2. Haha.. Szerintem 12 eves gyereknek nem a szigeten van a helye :DD.. De ahogy a mondas tartja semmit se keso elkezdeni..vagy valami ilyesmi..
      xx Amanda

      Törlés
    3. háááát..... én is 12 évesen kezdtem a szigetelést...szerintem nagyon jó hely, társaságtól függ, hogy kivel megy az ember. nem mondtam, hogy egy 12 évesnek felügyelet nélkül ott a helye, de amúgy az a hangulat űberelhetetlen!! :))

      Törlés