2014. augusztus 18., hétfő

XLVIII. Fejezet


Sziasztok!

Kellemes hetet mindenkinek. Itt az új rész, remélem szeretni fogjátok.
Szeretném ismét megköszönni, hogy ennyien elolvassátok, kommentelitek, "szerettemezitek" a részeket. Nagyon hálás vagyok érte, és éltető szükségem van rá. Ez van. Van aki alkoholfüggő....én kommentfüggő vagyok:)))
Köszönöm, hogy sokan már  A tanítvány című blogomat is követitek, és szeretitek. Nem is számítottam ekkora sikerre vele kapcsolatban.
Aki még nem kukkantott bele, vagy a második részt nem olvasta, annak itt a link, hátha telefonról így könnyebben elérhető:
http://larrystylinsontanitvany.blogspot.hu
Jó olvasást, és jó pihenést a nyári szünet finisére. :)

xxxBecca


XLVIII. Fejezet

A hajnali kelés az egyik mumusom. Nagyon nehezen ébredek reggel. Az a típus vagyok, akinek két kávé és fél óra kell, mielőtt beengedi a külvilágot, és ha lehet, ez a procedúra is csak tíz után kezdődjön. Ehhez képest 4.30-kor csörgött a vekker, és öt perc múlva már borotválkoztam a fürdőszobában. A kávét termoszba tettem, hogy ne vesztegessem az időt az iszogatásával, és kocsiba pattantam. Pontban ötkor kanyarodtam ki a ház elől, és tíz perccel később már a főúton hajtottam. Reméltem, hogy ilyenkor még a rendőrök is alszanak, de aztán úgy voltam vele, egy bírságot kibírok, és ha hamarabb érek haza, az maga lesz a mennyország.
Mivel nem volt semmi forgalom, négy óra alatt abszolváltam az ötórás utat, úgy, hogy még egy benzinkútnál is megálltam kávézni. A shopba lépve isteni illat csapta meg az orromat, és ahogy körülnéztem, a sarokban álló virágállványon megláttam egy kazal hófehér rózsát, ami úgy illatozott, hogy az egész helyiséget betöltötte. Természetesen muszáj volt megvennem, és alig vártam, hogy azzal ébreszthessem Louist. Reggel kilenc után pár perccel halkan nyitottam be kis lakásunk ajtaján. Alfons szaladt elém, és hangos nyávogással üdvözölt. Felkaptam, a szabad kezemmel, és simogatni kezdtem, mert nem akartam, hogy felébressze Lout. Elszorult a torkom, a szívem majd kiugrott a helyéről. Annyira jó volt HAZAÉRNI. Lábujjhegyen közeledtem a háló felé, aminek ajtaja tárva, nyitva állt, és már a nappaliból láttam a legszebb lábfejet, amit csak el tudok képzelni, ahogy a fehér paplan alól kikandikál. Nem bírja, ha be van takarva a lába. Eleinte sokszor betakartam télen, ahogy elaludt a kanapén, de pár perc múlva mindig felébredt, és nem tudta mi baja van. Hónapok után derült csak ki, amikor félálomban duzzogott, hogy utálja. Elmosolyodtam az apró emléktől.
Betipegtem a szobába, a rózsát az ágyra fektettem az ő oldalán, aztán mosolyogva konstatáltam, hogy a pólómat szorongatva alszik, persze az én oldalamon. Tiszta sipítozós kislány lesz már belőlem azt hiszem, mert sós könnyek marták a szememet, úgy meghatódtam a látványtól.
Haja kócosan meredezett ezer felé, a jobb oldalon viszont olyan fecskefészket aludt bele, hogy csak na. Az arca békés volt, és szép, alig bírtam megállni, hogy simogatni kezdjem. Letettem a cirmost, és halkan levetkőztem, aztán, amennyire csak tudtam óvatosan bebújtam mögé az ágyba. Felemeltem a takarót, és hozzá simultam. Azonnal ébredt, és jólesően morogni kezdett.
- Sziaaa. –mondta és egy ásítással fejezte be, de feszes kis fenekét hozzám nyomta, hogy közelebb legyen. Én is teljesen hozzábújtam, a lábainkat összefontam, és csókolgatni kezdtem hátul a nyakát. Éreztem, hogy libabőrös lesz, és elmosolyodtam. Finoman megfogtam a vállát, és a hátára gördítettem. A szájába dugtam az addig szorongatott két, mentolos tic-tacot, amit azért vettem a kútnál, hogy kivédhessem a kedvenc kifogását, hogy még nem mosott fogat. Egy pillanatra összeszorította a száját, mert nem értette mit akarok belediktálni fél perccel az ébredése után, de aztán bevette engedelmesen, anélkül, hogy megkérdezte volna, mi az. Megint a szorítás a torkomon. Ennyire bízik bennem.
Mikor rájött, hogy mentolos cukorka, elvigyorodott, mert gyors észjárásával azonnal átlátta a szándékomat. Úgyhogy mire a szájára hajoltam, már várt rám. Az ő nyelve siklott az én ajkaim közé, a két kis kezével pedig átölelt és magára húzott. Ennél jobban életemben nem vágytam semmire.
Öleltem, faltam, nem tudtam betelni vele.
Pár perc után tudtunk csak elválni, és akkor is inkább csak azért, mert fudokoltunk. Lou szimatolni kezdett, és amikor meglátta az illat forrását, szó szerint visongva pattant fel az ágyon, aztán térdre vetette magát, és átölelte a rózsákat. Rám nézett, a tekintetéből szerelem, köszönet és hála tükröződött. Én is feltérdeltem, és felé hajoltam, amíg össze nem ért az ajkunk. – Jó reggelt szerelmem. - dünnyögtem a szájába.

Enyhe késéssel érkeztünk a reptérre, ahonnan másfél órás repülési idővel érkeztünk Milánóba. Higgs akkora rohadék volt, hogy a helyjegyet szándékosan külön sorba tetette. Zaynnel ültem együtt, mögöttünk pedig Liam, Louis, és Niall. Először reklamálni akartam, majd szétrobbantam a dühtől, de Zayn a combomra tette a kezét.
- Ne csináld Harry! Felesleges. Nem ér annyit. Inkább mesélj, mi volt otthon? – beláttam, hogy igaza van. Olyan gyorsan eltelik ez az idő, nem érdemes cirkuszolni miatta. Mégis, szinte fizikai fájdalmat éreztem, hogy Lou nincs mellettem. Feltérdeltem az ülésen és hátrafordultam.
- Jól vagy kicsi? Bevetted a bogyót?
- Igen apu. Jól vagyok és bevettem. – nézett rám mosolyogva a legigézőbb kék szempár, és az utolsó szóhoz kacsintott egyet. Megőrülök! Már kétes célzásokat is tesz?!?! Igen, reggel bevette ahogy kell, a torkáig. Elvörösödtem. EZ NEM ÉN VAGYOK! Mikor észrevette a reakciómat, beharapta a száját, aztán kidugta a nyelvét, és lágyan végignyalt az ajkán, amitől egy másodperc alatt szűk lett a nadrágom. Istenem Louis! Mit művelsz velem? Kezdtem úgy érezni, a kis Lou lassan átveszi az irányítást.
- Ha felszálltunk, kérek neked egy gyömbért. És ha rosszul vagy azonnal szólj!
- Oké Styles. Higgadj le! – mondta Niall – Vigyázunk rá, és ha bármi rendkívüli történik, például nem pislog eleget, azonnal értesítünk! – fojtottan röhögtek Liammel, és mintha Zayn is kuncogott volna mellettem. Totál hülyét csinálok magamból, de nem tehetek róla. Majd ők is megtudják milyen az, ha szerelmes az ember. Még egyszer Loura néztem, aki szintén vörös arccal csak bólintott egy aprót, hogy jelezze, megértett mindent, és egy puszit dobott a szájával, amitől nekem idióta vigyor terült el az arcomon. Visszazuttyantam a székembe, és becsatoltam az övet.
- Otthon? - próbáltam felvenni a beszélgetés fonalát Zaynnel – Minden rendben volt. Anyuék örülnek nekünk, és mindenben támogatnak. Egy hónap múlva már együtt megyünk haza Louval.
- most Zayn pattant fel és térdelt fel az ülésre. – Na, gyíkagyak! Ide a zsét, mert nyertem! – megrökönyödve hallgattam. Liam és Niall kelletlenül hőbörögve kutakodtak a zsebükben, és szép kis summát számoltak le Malik kezébe. Mikor visszaült, és a pénzt az nadrágjába gyűrte, hozzá fordultam, és kérdőn néztem rá.
- Most mi van? – nézett vissza csodálkozva. – Tudod, hogy mindenre fogadunk. Azt mondták, a szüleid ki lesznek akadva, hogy összejöttetek Louisval, én meg azt válaszoltam, hogy lófaszt!Erre azt mondták, fogadjunk. És fogadtunk. Én pedig most nyertem. - Elmosolyodott, és felemelte a tenyerét, hogy csapjak bele. Én is vigyorogtam, és adtam neki egy pacsit.
– De akkor felezünk! –fűztem még hozzá.
- Baszd meg! –válaszolta, de azért szépen elővette és elkezdte szétosztani a bankjegyeket.
Útközben volt időm azon gondolkodni, hogy a turné után már csak három hét lesz karácsonyig, és ez az én hozzáállásommal elég szűk intervallum arra, hogy összeszedjem az ajándékokat. Az idén, először az X-Factor óta, szabadok leszünk 4 napig, úgyhogy azon gondolkoztam, akkor kellene hazamennünk anyuékhoz, és onnan átmehetnénk Lou családjához. Annyira szerettem volna igazi ünnepet a szeretteinkkel, most, hogy végre együtt vagyunk. Alig vártam, hogy megbeszéljem ezt az illetékessel, és kicsit aggódtam, hogy mit szól majd hozzá. Azt is fel kellett mérnem, mennyire gyűlölöm a karácsonyi ajándékvadászatot, amikor nem jut eszedbe semmi, aminek a másik igazán örülne, de azért szüntelenül járod a boltokat és reménykedsz, hogy megakad valamin a szemed.
Aztán rájöttem, hogy idén minden másképp lesz. Lou egészen biztosan telis-tele lesz ötletekkel, és nekem csak engednem kell, hogy magával sodorjon. Vele maga lesz a csoda a karácsonyi fények között, a Jingle Bells-re andalogni a városban. Már most azon töprengtem, hogy fogok kinézni állszakállban, és el is mosolyodtam, ha arra gondoltam, hogy berántom majd egy kapualjba és a szúrós arcszőrzetemmel mit sem törődve ájulásig csókolom a dermesztő hidegben, amiből mi semmit sem fogunk érezni.
A legnagyobb fejtörést viszont az ő ajándéka okozta. Kezdtem megérteni azokat a pasikat, akik a barátnőjüknek hatalmas gyémántot vesznek. Én is valami nagy értékű ajándékkal akartam kifejezni, mennyire sokat jelent nekem. De Lou nem egy nő, és semmilyen szempontból nem átlagos. Nem szereti a túlzásokat. Kinyírna, ha vennék neki egy házat a tónál, vagy valami más romantikus baromságot. De akkor mit vegyek? Egy páfrányt?
Na, ezen még sokat kell agyalnom, de a következő hetekben csak eszembe jut valami használható….

A turnéállomások között hol a buszokkal, hol repülővel tettük meg az utat, és olyan is volt, hogy szállodában aludhattunk egy-egy éjjel.
Persze előre szóltak, hogy felejtsük el, hogy együtt töltjük az éjszakát, de amikor már mindenki elcsendesedett, és üres volt a folyosó, apró talpak csattogó hangját hallottam kintről, és egyáltalán nem lepett meg, amikor láttam, hogy megmozdul a kilincs. Előrelátóan nyitva hagytam az ajtót, és frissen borotválkoztam este, hogyha meglátogatna egy angyal, fel ne sértsem finom bőrét a borostámmal.
Amikor végre belépett a szobámba, a gyomrom felvette a már szokásos gombostűfejnyi állapotát, a nyakamon éreztem, hogy liftezik az ádámcsutkám, és úgy kimelegedtem, mintha infralámpa lenne a falra erősítve. Becsukta maga mögött az ajtót és megfordult. Az arca lángolt az izgalomtól, és lábujjhegyen szökdécselt az ágyamig. Még nem ért oda, de félútról elrugaszkodott, és szabályosan rám vetette magát. Kinyomta belőlem a szuszt, és én felszabadultan felnevettem, ahogy magamhoz öleltem, és belepusziltam a nyakába.
- Helló kis betörő!
- Szia. Nem jöttél át! –vágott durcás arcot.
- Nem beszéltük meg, hogy átmegyek.
- Nem. De azt hittem akkor is jönni fogsz. – egy kis sértettséget éreztem a hangjában.
- Gondoltam te halkabban osonsz, mint én, aki mindenben megbotlik, elesik, és olyan két ballábas, hogy tuti leborít valamit a folyosón.
- Igazad van. Akit tornacipővel tökön dobnak a színpadon, az jobb ha ilyesmivel nem is próbálkozik. – a fájdalmas emlékre még most is összeszorítottam a combjaimat. Mai napig nem értem, ki azaz agyament rajongó, aki képes egy fél pár cipővel megdobni, és hogy lehetek olyan szerencsétlen, hogy a legérzékenyebb pontomon talál el, tiszta erőből. Azt hiszem, egy pillanatra el is vesztettem az eszméletemet, és úgy dőltem fel, mint egy zsák krumpli. Lout is megviselte az emlék, együttérzően tette a hasamra a kezét.
- Úgy megijedtem akkor, hogy majdnem szívrohamot kaptam. –emlékezett vissza.
- Én nem. – mosolyodtam el. – Nem volt időm megijedni, csak összeesni. – Louis fölém hajolt és a szemembe nézett.
- Ha a kezem közé kapnám azt a ribancot, élve tépném szét!! – ÓÓÓ az én kis harcias szerelmem.
- Miattam, vagy mert azt a testrészemet találta el, ami a kedvenced? – csúszott ki a számon.
- Természetesen Ed miatt. –válaszolta habozás nélkül.
- Ki miatt? – kikerekedtek a szemeim.
- Ed miatt… - ismételte meg, és felemelte a takarót, hogy belessen alá. – Hello Ed! – lenyúlt, és végigsimított merev péniszemen. – Tudtam ám, hogy vársz rám! – még mindig nem hozzám beszélt, jobban mondva csak egy részemhez. Leesett az állam. Komolyan Ednek hívja a farkamat? Aztán önvizsgálatot tartottam, és rájöttem, nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy nekem ez tetszik.
- De miért Ed? – kérdeztem, mert kicsit zavart, hogy a legjobb barátom és a farkam névrokonok.
- Harry Edward Styles…. mivel a fejedet általában Harrynek szólítom, neki maradt az Ed. – válaszolta, miközben ügyes ujjai már fejtek keményen.
- Lou! Mielőtt Ed és te közelebbi barátságba kerültök, szeretnék kérdezni valamit. - Nem emelte fel a tekintetét, és nem hagyta abba a szemérmetlen izgatást sem, amitől már elakadt a hangom.
- Mmmm. Kérdezz! - közben beharapta az alsó ajkát és az ő légzése is szaggatottá vált. Konkrétan végem volt.
- Haza…ahhh … jönnél velem kará-….. JÉZUSOM!... karácsonyra? – most felnézett, a kék íriszek rám fókuszáltak, és úgy láttam tetszik neki, amit lát. Gondolom az, hogy ő uralja a helyzetet, és én, kénye-kedvére kiszolgáltatottan nyöszörgök attól, amit tesz. Megnyalta az ajkát, közben az enyémre tapadt a tekintete.
- Persze. Mehetünk. De akkor anyuhoz is szeretném, ha eljutnánk a négy napban. –erősebben markolt, apró csillagok jelentek meg a látómezőmben, a csípőm felemelkedett, a kezeimmel a fejem alatt lévő párna csücskeit szorongattam, és csak nyögtem, és nyögtem behunyt szemekkel.
- Én is….aaaahhhh … így…. mmmmm … gondoltam. – ez volt az utolsó mondat, amit képes voltam artikulálni, mielőtt lerántotta rólam a takarót, és a továbbiakban csak Ednek szentelte minden figyelmét.

22 megjegyzés:

  1. Haha, imádtam! :D (Minő meglepő, nemigaz?!)
    Olyan aranyosak. Annyira édesen írod le a kapcsolatukat, és mindenki karaktere is annyira élő, valóságos a történetben, hogy néha megfordul az a fejemben, hogy esetleg ez egy igaz történet, és neked elmesélte valaki, majd szépen ezt megosztod velünk, blog formájában.
    Ed... Haha, itt nagyon röhögtem. :D És persze rögtön Ed Sheeran jutott nekem is eszembe, mint Hazz-nak, még csak meg sem fordult a fejemben, hogy a középső nevének becézett formája az. Lou milyen kreatív. ;)
    Imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom, imádom...
    Imádlak, imádlak, imádlak, imádlak, imádlak, imádlak, imádlak, imádlak, imádlak, imádlak...
    Siess, siess, siess, siess, siess, siess a kövivel!!!!!
    Pusy: Naomi Greg xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Naomi! :)

      Bárcsak igaz történet lenne..... vagyunk egy páran, akik szív repesve örülnénk neki!!
      Ed.... mikor megírtam, még nem mozogtam otthonosan a témában, és nem is tudtam, hogy Ednek hívják Harry barátját,,, csak a második neve után kapta büszkesége az Ed becenevet...mára már nagyon jól tudom, hogy a névrokonság zavaró lehet, ezért utólag került bele az az egy mondat, ami helyreteszi a dolgokat.... egyszerűen nem volt szívem átnevezni :DDD

      Én is imádlak, és köszönök mindent!
      puszi:Becca

      Törlés
  2. XDDDDDDD Ed. Oké. XD Sírok. Itt röhögök már nem tudom hány perce.:Dd
    Na,de olyan kis aranyosak.:3 Imádtam *-* mint mindig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt, amikor sírtunk, most jó egy kicsit felhőtlenül örülni is :)
      Köszönöm, hogy mindig itt vagy, nekem ez nagyon fontos visszajelzés.
      KÖSZÖNÖM!!! Becca

      Törlés
  3. Drágaságom!
    Az egész Balaton azt hallgatta ahogy leestem a nyugagyrol, ugy nevettem Eden! Elképesztő vagy! Nem tudom, hogy jutott eszedbe, de egy zseni vagy! :'DDDD Mondjuk ezt már esdig is rudtuk! *-* Csak, hogy tudd én egy páfrányt kérek karácsonyra! Csak, hogy neked ne kelljen agyalnpd ezen! :DDD
    Egyszerűen én sem tudok mást mondani csak, hogy IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM! <3
    Nem igazán tudom megfogalmazni miért, azért amilyen jó érzés tölt el mikor olvasom, vagy azért mert keverve van benne a hihetetlen humor, romantika, erotika. Elképesztően zseniálisan írsz le mindent, úgy érzem mintha a történetben mindig mennék Hazz mögött, és mindezt átélném!
    Ennél jobban már nem is tudnál írni, és nálad jobban is képtelenség lenne írni, bár nekem hiányzik Ed élettörténetének leírása! Hogy az ő szemszögéből mi történik!xD Egyyébként viszont elképesztően felülmúlhatatlanul FANTASZTIKUSAN írsz! I-M-Á-D-O-M! *-----*
    De téged még jobban! Szeretlek! <3
    Yang terawal dan selamat unluk rakyat Malaysia! ;)
    A legnagyobb hívőd:
    Lilly <3
    Ui.: bele fogok pusztulni ebbe a két napba!:''((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legalább megadtad a linket azoknak, akik végignézték a kis műsorodat??? :DDD
      Itt volt az ideje, hogy legalább egy epizódszerepet kapjon Ed....
      Bár a háttérben szerintem Ő egy főszereplő.... eddig nem terveztem, hogy az ő szemszögéből is meséljek, ráadásul az már néha átmenne orvosi leírásba :P:P:P

      Engem akkor tölt el jó érzés, mikor a kommentjeiteket olvasom. :)) így értem, miről beszélsz ...

      Én is szeretlek, és puszillak : Becca

      Törlés
  4. Hahika <3
    Amikor meglattam hogy uj resz.. Anyu combjat utogettem es azt orditottam (persze csak suttogva) "Yeh uj resz uj resz.
    Imadtaam.. Annyit nevettem. Ed most komoly? Na jo, azert biztos khmm jol el lesz Boo es Ed..Halalra rohogtem magam... Es amikor harry nyogve bestelt, abba en is belepirultam..
    Sok sok sok virtualis oleles :*
    Hamar hozd a kovit, mert felkereslek xx Amanda
    (Helyesirasi hibakert bocsi, csak telorol irok mint mindig)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahika Amanda!:)

      Szegény anyudnak remélem nem kékül be a combja. :))
      Boo és Ed egészen biztosan "mély" barátságot ápolnak, reméljük a mai napig! :)
      Téged is ölellek és puszillak!
      Becca

      Törlés
  5. Ú, hát én, mint nagy Ed Sheeran fan, kicsit furán nézhettem ki az Edes résznél, de mikor Louis elmondta, hogy miért is Ed, akkor már meghaltam.:333 Nem is tudom, hogyan jutott eszedbe, de nagyon jóóó.:D
    Amúgy Harry iszonyatosan aranyos volt a rózsás dologgal kapcsolatban, mondjuk ő alapból olyan, hogy meg kell zabálni.:3
    Áááá és, hogy én mennyire imádom és imádlak, az leírhatatlan. *----*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.)
      Feljebb már leírtam, de neked is elmesélem, hogy mikor ez a rész született még nem ástam bele magam a Larry témába, így nem is tudtam az Ed Sheeran barátságról. Mikor tudatosult bennem a dolog, akkor kapott egy mondatnyi kiegészítést a rész.... és így már nem zavaró annyira remélem.
      Harry a szívem csücske ebben a sztoriban (is) a karaktere pedig egyre aranyosabb, ahogy felnő lassan.
      Köszönök mindent, és puszillak: Becca

      Törlés
  6. Ed!! XD Ezen sírva röhögtem!! :D Rögtön Ed Sheeran jutott eszembe! :D
    Úristen, annyira édesek, hogy mindjárt cukormérgezést kapok, imádom őket! :3 Annyira fantasztikusan leírod, hogy az olvasó ott érzi magát, mintha vele történne meg ez az egész, és az ilyen részeknél mindig azt érzem, hogy én is szeretnék egy olyan valakit, mint Hazza vagy, mint Lou :3 Szóval szerelmes lettem! ;)
    Imádlak, csodásan írsz, nem tudom mi lenne velem a blogod nélkül! ;)

    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tart örökké a cukormázas időszak, úgyhogy élvezzük ki mindannyian!! :))
      Bár már a L&P édes részeinél járnánk...MERT UGYE LESZNEK????
      Igen, mindenki ilyen szerelemre vágyik szerintem. Én is elfogadnám:))

      Puszi: Becca

      Törlés
  7. Najó. :'D Becca istenem. Ed?? "kicsit zavart, hogy a legjobb barátom és a farkam névrokonok." kiégtem. :'DDDD
    Amúgy... én irtóra boldog vagyok, hogy Louis kezdi átvenni az irányítást. :D Nem tudom miért, de nekem nagyon tetszik cx
    Említettem már, hogy imádlak? Igen? Jó, akkor IMÁDLAK!
    nagyon nagyon nagyon imádlak! Ollllyan nagyon, hogy azt el sem tudod hinni. Egy csodálatos író vagy. Biztos vagyok benne, hogy később majd könyved is lesz. És én az elsők között leszek, hogy megvehessem! ^^
    Imádlak imádlak imádlak. Nagyon. Állatira. Nagyon nagyon nagyon
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Renee!
      Én is imádlak!
      Köszönöm a kedvességedet, és azt, hogy mindig, mindenhol számíthatok rád. Hálás vagyok ezért!
      Igen, Lou kezd egyre jobban öntudatára ébredni, és ez szerintem bele is fér a karakterébe. Nem lesz ő mindig ilyen kis nyuszika :P ;)
      Ha megjelenik az első könyvem, akkor külön neked dedikált példánnyal foglak várni, esküszöm!! :))

      <3 Becca

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Szia:))

      Ed üdvözletét küldi, csak most el van foglalva :P:P

      ;)

      Törlés
  9. Na, jó. Azt hiszem érthető, hogy azt a pár bekezdést, mikor Harry hazaért körülbelül háromszor elolvastam. Csodálatosan megírsz minden szituációt/jelenetet, de az ilyen pillanataikba szerelmes vagyok.
    Az emlék, hogy Louis utálja, ha be van takarva a lába, hihetetlenül aranyos.
    "Megint a szorítás a torkomon. Ennyire bízik bennem"←Szorítás az én torkomon is, homályos látás, és egy hihetetlenül szerelmes mosoly az arcomon (amit már kielemeztem a kommentemben a következő résznél).
    Szívem szerint kiemelném az utolsó pár mondatot is, mivel az is butyuta mosolyt csalt az ajkaimra, mikor Louis meglátta a rózsákat, majd Harry-vel csókot váltottak, de (mint legutóbb is írtam) ha minden kedvenc momentumomat kiemelném, akkor a kommentem hosszabb lenne, mint maga a fejezet.
    Lou kétértelmű célzásánál szinte már sajnáltam Harry-t... szinte.
    Mikor Zayn hátrafordult az ülésén és a pénzét követelte, én is hangosan felnevettem. (A szüleim már tuti aggódnak a mentális épségem miatt. Mikor elmennek a szobám előtt, az ajtón bepillantva csak annyit látnak, hogy a laptopom előtt fekve/ülve vigyorgok/nevetek/sírok vagy éppen szerelmesen bámulok a képernyőre.)
    Őszintén várom már, hogy Harry milyen ajándékkal lepi meg Louis-t karácsony és a szülinapja alkalmából. (És a fantáziám hibájából, már van is egy ötletem...☺)
    Az utolsó jelenetet is imádtam, mikor a hotelszobában voltak. Egyszerűen nem is tudok belőle mit kiemelni, hiszen az egészet imádtam úgy, ahogy volt.
    Ui.: Csodálatos rész lett (mint mindig) és már alig várom a következőt (mint mindig).[←Itt most az ötvenedikre gondolok.]
    Uui.: Szeretnék bocsánatot kérni, amiért majdnem egy héttel a rész érkezése után kommenteltem csak. Hétfőn, mikor kitetted a fejezetet, már kettőt láttam mindenből a fáradtság miatt, mivel este nyolckor értem haza egy 4 órás táncpróbáról, kedden pedig negyed tízkor, így akkor sem volt túl sok lélekjelenlétem. Szerdán egész napos táncolás után ájultam be az ágyba, éppen csak a latin cipő által okozott sebeket ragasztottam le a lábfejemen. Csütörtökön és pénteken pedig kialudtam/kipihentem a több hete tartó próbák és a Virágkarnevál okozta fáradalmakat. ☺ De most már itt vagyok és itt is leszek!


    xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves drága Silke!

      Akármikor érkezik a kommented, hidd el, semmit nem vesz el az értékéből....(mondjuk naponta néztem, hogy mikor érkezel, de ez az én aberráltságomat minősíti csak) .
      Annyira édes vagy, hogy mindig megírod, melyik a kedvenc jelented egy részből, mert ez nekem nagyon fontos visszajelzés, hogy milyen fordulatok, szituációk váltják ki a legnagyobb érzelmeket az olvasóból. Ebből tanulok, így próbálok jobb és jobb lenni, hátha egyszer sikerül olyat írnom, ami mondjuk a nyomtatott formát s elbírja már.
      Igen, sok benne az emóció, és az emlék, a benyomás, ami talán más blogokban nincs, és a tanítvány is egészen másfelé indul, minthogy ilyenek beleférjenek tömegével, de az általam szeretett könyvekben is mindig az fogott meg, ha belebújhattam a karakterbe, ha volt olyan mélysége, amitől át tudtam érezni a fájdalmát, vagy az örömét.

      Ezek szerint Debrecenbe kéne menni, hogyha Silkét akarnék venni?? :)))
      örülök, hogy túl vagy a nehezén, és szívesen hallanék beszámolót egy ilyen karnevál előkészületeiről,,, mindig is érdekelt, hogy áll össze egy ilyen hatalmas szervezést igénylő dolog. Ha van kedved, és lesz időd, egyszer mesélhetnél róla... az e-mail címem becca.prior@gmail.com

      Gyógyuljanak a sebeid! Puszi:Becca

      Törlés
    2. és a tippedet is sejtem az ajándékkal kapcsolatban ;) Még nem írtam meg azt a részt, de elültetted a bogarat a fülemben!!! ;)

      Törlés
  10. Nagyon meghatott, hogy ennyire várod a kommentjeim.
    Ha Silkét szeretnél venni, Balmazújvárosba gyere (Debrecentől kb. 25 km).
    Nagyon szívesen mesélek neked, bár táncosként én nem nyerek nagy betekintést a háttérben történő szervezésbe. Ez volt a harmadik karnevál, ahol végig vonultam, szóval nagyon szívesen küldök képeket is - persze, csak ha kíváncsi vagy pl.: a ruhákra, a próbákra, a vonulásra képekben is.
    Ui.: Remélem az a bogár jó mélyen beássa magát! ;D


    Xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hupsz. Az előző kommentedre akartam "Válasz"-olni, csak miután először megírtam a kommentem, eltűnt. Másodjára pedig már nem figyeltem...:/


      Silke

      Törlés
    2. Itt is éppúgy célba talál, mint válaszként:))
      Igen!!! Nagyon szeretnék képes beszámolót kapni.
      email: becca.prior6@gmail.com

      Törlés