2014. szeptember 1., hétfő

LII. Fejezet



Sziasztok!
A sulikezdéshez jár nektek egy új rész,,,,aki pedig már nem jár suliba, azok az ősz első napja miatt érdemelnek meg egy kis olvasni/kikapcsolódni valót....
Remélem jól telt a napotok, nekem ez már a második "rémes" a sorban, remélem ez már az utolsó.
Köszönöm a kommenteket, továbbra is remegő gyomorral várom őket (ebben nincs semmi túlzás, ha látnátok, nagyon nevetnétek rajtam...) és örömmel üdvözlöm az új feliratkozókat. Nyugodtan írhatnak ők is véleményt, mert mindig kíváncsi vagyok az új olvasók benyomásaira (de nagggyoooon!!)...
Kellemes hetet, jó könyvcsomagolást, korai kelést, őszi esőt és esetleg egy új Cortezszerű ( vagy opcionálisan Louis, vagy Harry) osztálytársat/kollégát.

xxxBecca

LII. Fejezet


Szinte végszóra Kendall kilépett a fürdőszobából, mire a fiúval együtt földbe gyökerezett a lábunk. Majdnem meztelen volt. Egy átlátszó kombinészerűség lengedezett a teste körül, de az anyag inkább csak sóhajtás volt, mint kézzel fogható dolog. Teljesen átlátszó volt, semmit nem takart. Sötét mellbimbói szinte átszúrták az anyagot, és gyereklányosan simára borotvált szeméremdombja sem maradt rejtve a kíváncsi tekintetek elől. Jobban mondva az elől az egy kíváncsi tekintet elől, ami nem az enyém volt. Engem a döbbeneten kívül minden más érzés elkerült. Végre a lány is felnézett. A látvány őt is sokkolta. Ott állt a pincér, álla a földön, a szájából épp csak ki nem csordult a nyál, a szemei kocsányokon lógtak, és ott álltam én, letörölhetetlen vigyorral és felhúzott szemöldökkel.
Kendall sikkantott egy aprót, sarkon fordult és berohant a fürdőbe. Végpontnak jó erősen becsapta az ajtót. Próbáltam rendezni a vonásaimat, hogy rajtakapottnak, és dühösnek tűnjek, de roppant nehezemre esett, mert hihetetlenül elégedett voltam a kis műsorral, amit fizetett álbarátnőm produkált. Aztán eszembe jutott, hogy mindez nem megrendezett közjáték volt. Akkor viszont mi a tökömnek vette szexire a figurát? Egy pamutpizsama alkalmasabb lett volna a mai estéhez. Összeráncoltam a szemöldököm, és immár valóban dühös arccal fordultam, a még mindig sóbálványként álló szobapincérhez.
- Remélem, tudod tartani a szád?! – kihalásztam még egy bankjegyet a zsebemből, és a kezébe tettem, hogy nyomatékot adjak a kérésemnek. Azt hiszem ebből rájött, hogy az elmúlt percek részletes leírásáért komoly pénzt szakíthat le egy szennylaptól. A srác csak bólintani tudott, aztán keservesen nagyot nyelt, és robotpilóta üzemmódra kapcsolva megfordult, majd kimasírozott a szobából. Halkan húzta be az ajtót, és ahogy odanéztem, még egyszer láthattam ámuldozó arckifejezését.
Újra elmosolyodtam, és tétován a kanapéhoz sétáltam. Leheveredtem, és a telefonomért nyúltam, hogy írjak egy sms-t Lounak. Épp azt ecseteltem neki, hogy mennyire hiányzik, amikor hallottam a zár kattanását a fürdőszoba felől. Felpillantottam. Kendall arca jelent meg a résnyire nyitott ajtóban. Körülnézett, aztán megkeresett a pillantásával.
- Elment? – kérdezte aggodalmas hangon.
- Igen, szerintem azóta már minden vonatkozásban.
Nem tudtam megállni, hogy lecsapjam a magas labdát, amit feladott. A szája vicsorba rándult, így jelezve, hogy nem volt jó poén, de engem nem érdekelt.
Teljesen kitárta az ajtót, és kilépett a fürdőből. A szobában csak az asztalokon égtek a lámpák, így sejtelmes volt a fény. Ahogy átvágott a hálón, és belépett a nappaliba, a kombiné lágyan lengedezett a testén. Jobban megnéztem magamnak, ahogy lassú, párducra emlékeztető mozgással közelített felém. Tipikus modellalkat. Nekem az iskolai csontvázat juttatta eszembe. Széles vállairól úgy lógtak a karjai, mintha bármikor elválhatnának a törzsétől. Kulcscsontja és a bordái teljesen kirajzolódtak a bőre alól. Hetyke ( szerintem szilikonnal turbózott) mellei idegenül hatottak vézna testén. A hasa inkább homorú volt, és az intim testrésze is csontosnak tűnt. Egyáltalán nem volt szexuálisan izgató. Egy női szeméremdomb hús nélkül, szerintem ez inkább lehangoló. A lábai olyan hosszúak voltak, hogy fárasztó volt végignézni rajtuk. Egyébként sem volt értelme, csak csontok és ízületek halmaza, ami úgy kapcsolódott fiús csípőjéhez, mintha utólag pattintották volna a helyére. A combjai közé befért volna az öklöm, amitől hirtelen kirázott a hideg. Éhező afrikai gyerekek képei ugrottak be elmém vetítővásznán. Mire mindezt végigvettem magamban, odaért hozzám, én pedig mély levegőt vettem, és Louistól átvett szokásom alapján, bent is tartottam. El nem tudtam képzelni, mit akar tőlem.
Ahogy megállt előttem, ő is végignézett rajtam, én pedig követtem a pillantását. Majdnem feküdtem a szófán, a lábaimat szétvetettem, az egyiket lelógattam a földre. Az ingemet kihúztam a nadrágomból, és az félig felgyűrődött a derekamon, egy kis részt megmutatva a hasamból. Pont a v vonalam látszott ki, amitől minden nő ( és a kicsi Lou is) elalél. Felnéztem Kendall arcába, és láttam, hogy megcsillan a szeme. Önkéntelenül összehúzódott a gyomrom, és félelem kezdett úrrá lenni rajtam.
Csípőre tette a kezét, és elmélyült hangon azt kérdezte: - Nem nyitod ki a pezsgőt? –odahajolt a szerviz-kocsihoz, aztán a kezembe adta az üveget.
Azon morfondíroztam, hogy már csak az ronthatna a helyzeten, ha be is rúgna, de persze a neveltetésem nem engedte, hogy egy nőt így megbántsak. Viszont egyre jobban motoszkált bennem a kérdés, hogy miért meztelenül akar pezsgőzni.
- Dehogynem. Máris. Nem fázol? – kérdeztem. Ennél jobb nem jutott eszembe, amivel anélkül mutathatnék rá hiányos öltözékére, hogy vérig sérteném.
- Nem! Sőt! Kezdek kimelegedni… - válaszolta, és megnyalta hozzá az ajkát. Libabőrös lettem, és nem a jó értelemben. Kezébe vette a kristálypoharakat, és várt.
Kinyitottam a pezsgőt, a két pohárba töltöttem, de eszem ágában nem volt eliszogatni vele. Koccintottunk, ő egy hajtásra lehúzta az egészet, én pedig a számhoz emeltem, és inkább csak beledugtam a nyelvem, mint ittam belőle.
A poharakat az asztalra állította, és visszafordult hozzám. Nagyot sóhajtott, és elkezdett fölém hajolni.
Hirtelen nem is tudtam, mit reagáljak, de mire felocsúdhattam volna, az egyik lábát átvetette a csípőm fölött, és lovagló ülésben elhelyezkedett rajtam. Hosszú haja az arcomba hullott, ahogy lehajtotta a fejét, és a nyakamat kezdte csókolgatni. Olyan döbbenet lett rajtam úrrá, hogy totál lefagytam. Mit kell csinálni, ha ilyen helyzetbe kerül az ember? Mégse dobhatom le magamról a földre.
- Mit csinálsz? – kérdeztem végül, bár tudtam, hogy ez olyan idióta kérdés, hogy az szégyen.
- Olyan izgató vagy. Gondoltam elüthetjük az időt. –duruzsolta a mellkasomba, amin ügyes ujjaival már kigombolta az ingemet, és szája nedves nyomot hagyva garázdálkodott a bőrömön. Épp egy megfelelő kifogáson gondolkoztam, ami nem olyan átlátszó, mint a fáj a fejem, de nem jutott eszembe semmi használható, mikor olyat tett, amitől egy sikolyféle szaladt ki a számon. Lenyúlt az ágyékomhoz, és megmarkolta a péniszemet. Egy öblös morgással készült ehhez az akcióhoz, de panaszos nyögésbe fúlt a hangja. Vadul markolászta ernyedt férfiasságomat, és még csókolgatni is elfelejtett meglepetésében, amikor rájött, hogy nem vagyok felizgulva.
- Ne stresszelj drága! – suttogta, ahogy úrrá lett a döbbenetén – Nem baj, ha neked több idő kell.
Újra masszírozni kezdte a farkamat, de addigra én is összeszedtem magam. Lenyúltam, megszorítottam a csuklóját, és eltoltam magamtól. A szemei hatalmasra nyíltak a csodálkozástól.
- Ne haragudj, de ez nekem nem megy. Nagyon fáradt vagyok, és az érzelemmentes szex nem az én műfajom.
Ez volt a legjobb kifogás, ami eszembe jutott ebben a fél percben, és reméltem, hogy elég nagyvonalú ahhoz, hogy ezt el is fogadja. Kellemes csalódás lett volna, de persze nem így történt. Panaszosan felmordult: - Na ne már. Komolyan meg se próbálod?
- Bocsáss meg, de mint mondtam, hulla vagyok. Egy turnéról érkeztem, majdnem 36 órája nem aludtam, és egyébként sem fekszem le idegenekkel.
- Aha. – jött a mindentudó válasz. A teste megfeszült fölöttem, az arca lenéző, furcsa grimaszba rándult. Várt még egy pillanatot, aztán nagy sóhaj kíséretében feltápászkodott rólam. Vissza se nézett rám, ahogy bemasírozott a fürdőszobába, én pedig idegesen túrtam fel a hajam, és próbáltam túltenni magam a sokkon. Nem csak az vágott mellbe, hogy meg akart dugni, hanem az is, hogy még halvány gerjedelem sem fogott el. Mindig az igazi nők vonzottak, akiken van némi hús, nem csak a bőr, de azért ez nem elég indok arra, hogy ilyen szituációban ne keltse fel az érdeklődésemet. Ezek szerint már biszexnek se nevezhetem magam. Ezen jó darabig el kell még rágódnom, hogy megemésszem.
Amíg ezen agyaltam, újra nyílt az ajtó, és Kendall lépett ki rajta egy pamutpólóban, és egy hozzá való sortban. Így sokkal emberibb volt. Lehet, hogy ebben a ruhában nagyobb sikerrel járt volna nálam. Felálltam a kanapéról, és próbáltam normális mederbe terelni a kapcsolatunkat.
- Még egyszer elnézésedet kérem. Azt hittem, a menedzsment letisztázta veled, hogy miről szól ez a történet. Új lemezzel jövünk ki nemsokára, és ilyenkor kell valami konc a sajtónak, amiről lenyúzhatják a húst az utolsó cafatig. – Elhúzta a száját, de látszott rajta, hogy kurvára böki a csőrét a dolog.
- Igen, tudom. Azt is mondták, hogy nincs időd csajozni, és egyébként is magadnak való típus vagy, de arra számítottam, ha már együtt kell töltenünk néhány éjszakát, akkor legalább levezethetjük a feszültséget.
- Szuper a konditerem. - csúszott ki a számon, de már akkor tudtam, hogy rosszat mondtam, amikor még nem is válaszolt.
- Barom! – csak ennyit mondott, aztán kiturkálta a mobilját hatalmas ridiküljéből, és sértődötten kivonult a teraszra.
Megrántottam a vállamat. Pont leszarom, hogy mi a véleménye rólam. Engedtem egy kád vizet, elmerültem a habokban, és végre elküldtem az sms-t Lounak.


úgy hiányzol, hogy belepusztulok.
holnap ilyenkor már otthon leszek.
nagyon szeretlek. vigyázz magadra.
H.



Nem jött rá válasz. Megnéztem, hogy hány óra van. Te jó ég! Éjjel háromnegyed kettő. Már biztosan alszanak. Magam elé képzeltem az arcát, ahogy békésen alszik, Eleanorral a karjában, és Alfons-zal a hasán. Mosolyognom kellett. Épp megpróbáltam erőt venni magamon, hogy kivonszoljam magam a vízből, mikor megzörrent a telefonom. Ahogy megláttam az üzenet feladóját, széles vigyor ült ki az arcomra.


Hahó Tigris!
Azt hittem, már egy sms-t sem írsz.
Nem tudtam elaludni, olyan rossz érzésem volt.
Megmagyarázhatatlan féltékenység vett rajtam erőt.
De most már jó. Nekem is hiányzol. Alig várom h. hazaérj.
Siess, mert nagyon kívánlak!!!!
xoxo Kicsi


Elmosolyodtam, aztán értelmezve az üzenetet elszégyelltem magam. Megérezte, hogy Kendall bepróbálkozott nálam. Ez ijesztő dolog, de fantasztikus is. Én is érzem őt, innen a távolból. A hiánya szinte fojtogat.












19 megjegyzés:

  1. Örülök hogy Harry így reagált Kendall-ra, attól féltem hogy esetleg enged neki de hál' istennek nem így lett! Nagyon tetszett a rész és várom már hogy újra együtt lehessen Louisval ~a szó minden értelmében~! ;)
    Xoxo -Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi!

      Én is örültem...tudod, nálam a szereplők valamelyest szabadok és többször megleptek már ( ahogy Louis, mikor lefeküdt Ellel....)
      Kicsit még bírnod kell, de Harry biztosan nagyon fog sietni haza, az ő kicsijéhez ;)
      xxxBecca

      Törlés
  2. Kedves Becca! :)

    Nagyon örülök annak, hogy Hazz elutasította Kendall-t. És amit az olyanokról írtál, mint amilyen Kendall, azaz alapjában véve az összes modell; teljesen igazat adok annak. Az olyan nők, nem is nők.
    De ezen túllépve, megint érzelmek tömkelegét váltottad ki belőlem, melyet nem értem, hogy érsz el. Mindenesetre nagyon imádom a blogodat, és azt hiszem örök emlék is marad ez az egész.
    Nagyon örültem, mikor megláttam, hogy hoztál új részt. Ez így, első iskolai napon, nagyon jól jött. Köszönöm.
    Nagyon várom már, hogy újra együtt legyen a Larry páros. Nagyon-nagyon.
    Csodásan írsz, és imádlak!
    Pusy: Naomi Greg xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves, drága Naomi!

      Hidd el, én vagyok legjobban meglepve, hogy azt írod érzelmek tömkelegét váltom ki belőled. Ez a legkedvesebb, legjólesőbb dicséret, amit csak kaphatok.
      Hálásan köszönöm. Én is várom Larryt, és azt hiszem, ha megkapjátok, elégedettek lesztek :P:P:P:P

      Én is imádlak, mindig annyira várom, hogy itt vagy-e még velem.

      Puszillak: Becca

      Törlés
  3. Először is, megijedtem a kép láttán, nekem a kör című filmben lévő gonosz kis csaj ugrott be róla :) (bocsi, de telefonról tényleg úgy nézett ki ;))
    Kicsit féltem, hogy Hazza elcsábul, de szerencsére nem így lett, és ennek nagyon örülök! :) Alig várom, hogy ismét együtt lehessenek a kis drágáim! :3
    Megint egy csodálatos részt alkottál! :) Fantasztikus vagy!

    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ITT VAGY! ITT VAGY!! ITT VAGY!!!
      Annyira örülök, túlcsordul a szívem, hogy visszatértél.
      Igen, tudom, hogy alig várod, mert közeledik az egyik kedvenc részed :P:P

      Reméljük másoknak is tetszeni fog:))

      Te vagy fantasztikus, hogy kitartasz, és értünk félreteszed a saját problémáidat.

      <3 Tudod...;) Becca

      Törlés
  4. Geeź, Becca ne rakj fel ilyen képet mert még rémálmom lesz xDD Még megijedtem xD
    Köcsög Kendall, anyja picsáját. XD
    Jujj, olyan kis aranyosz Louis, meg Harry :3
    Na, nagyon jó lett :333 Imádom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg téged imádlak Mariann!! :)))
      örülök, hogy tetszett,,, még egy-két rész, és hidd el még jobban fog tetszeni...;)

      Puszillak! Becca

      Törlés
  5. Fúj, fúj, fúj!
    Fúj.
    Egyszerűen csak fúj.
    Természetesen fantasztikus lett írásmód és fogalmazás szempontjából. Ugyan az események kicsit kicsapták nálam a biztosítékot -fúj!-, értettem, hogy miért ez jött és ha elvonatkoztatok Kendal-tõl, az események leírása is fantasztikus volt.
    Úgy érzem, Harry és Louis minél többet van távol egymástól, a fogalmazásom annál gyatrább - gondolok itt a folyamatos fújolásra. Ami azt illeti, ezért elnézést is kérek. Remélem tudod, drága Becca, hogy az a sok fúj nem a történetednek szól, hanem -mint az előző fejezet után felsoroltam- a Modest-nek, Kendal-nek, a rosszindulatú embereknek és az előítéleteknek.
    Ui.: Most csak ennyire volt energiám, mellesleg telefonról vagyok, de holnap újra itt leszek és kielemzem a kedvenc részeim.^^

    Xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ott állt a pincér, álla a földön, a szájából épp csak ki nem csordult a nyál, a szemei kocsányokon lógtak, és ott álltam én, letörölhetetlen vigyorral és felhúzott szemöldökkel."←Itt konkrétan a könnyeimet törölgettem a visszafojtott nevetéstől. Kendal reakcióján nevettem fel egy kicsit hangosan is, mert már egyszerűen nem bírtam visszatartani.
      "- Elment? – kérdezte aggodalmas hangon.
      - Igen, szerintem azóta már minden vonatkozásban."←Itt persze még jobban nevettem és gondolatban lepacsiztam Harry-vel...
      "- Nem nyitod ki a pezsgőt?" "- Nem! Sőt! Kezdek kimelegedni…" "- Olyan izgató vagy. Gondoltam elüthetjük az időt."←Az addigi jókedvemet mintha elvágták volna. Úristen, nem is tudom, mit mondhatnék. Olyan hihetetlenül mérges voltam Kendal-re...
      "Vadul markolászta ernyedt férfiasságomat, és még csókolgatni is elfelejtett meglepetésében, amikor rájött, hogy nem vagyok felizgulva."←Nem tudom pontosan, hogy jött most ide, de ismét nevethetnékem támadt. Ez olyan... hihetetlen volt. Komolyan, rámászott, aztán meg még ő volt megsértődve, hogy nincsenek rá felizgulva? Úristen...
      "úgy hiányzol, hogy belepusztulok.
      holnap ilyenkor már otthon leszek.
      nagyon szeretlek. vigyázz magadra.
      H." + "Hahó Tigris!
      Azt hittem, már egy sms-t sem írsz.
      Nem tudtam elaludni, olyan rossz érzésem volt.
      Megmagyarázhatatlan féltékenység vett rajtam erőt.
      De most már jó. Nekem is hiányzol. Alig várom h. hazaérj.
      Siess, mert nagyon kívánlak!!!!
      xoxo Kicsi"←A két SMS-t nem tudom elemezni. Fantasztikusak voltak, mert nem maguk a szavak tették őket elbűvölővé, hanem a szavak mögött rejlő tartalom, az érzések. Egyszerűen muszáj volt ide megemlítenem, mert Larry volt és imádtam.
      Ui.: Kedves Becca. (Ez nem kimondottan a fejezettel kapcsolatos. Legalábbis nem csak ezzel a fejezettel.) Csak annyit szeretnék még mondani, hogy remélem, egyik eddigi kommentemben sem bántottalak meg soha semmivel. Ha esetleg mégis olyat írtam volna valamikor, valamelyik fejezet után, ami rosszul esett, bármit, azért elnézést kérek. Nem akarattal tettem.

      xx Silke

      Törlés
    2. MIMIMI?????
      Miről beszélsz? Teljesen megijesztesz??? Mivel, hol, egyáltalán hogy jut az eszedbe, hogy megbántottál volna, mikor te vagy a fő támaszom, akitől tudom, melyik részek érintik meg a kis lelkedet????
      Arról nem beszélve, hogy az egészen biztos, hogy nem érdemlem meg a szuperlatívuszokat, amivel rendszeresen nyilatkozol az írásaimról.

      Csak hálámat és köszönetemet fejezhetem ki, hogy ennyi időt, fáradságot áldozol arra, hogy kommentelj. Sőt! Mindig attól tartok, ez egy idő után terhes lesz neked....ezért is kértelek, hogy csak annyit írj, ami tényleg kikívánkozik belőled, én annak is teljes szívemből örülök!!!

      <3<3 Becca

      Törlés
  6. Oh drágám ez fantasztikus lett *.* Menj már Kendall :DD Szerinted te azzal amit testnek nevezel el tudnád csábítani Lou Harry-ét?!:") ahh reménytelen vagy .... XD uu amugy pont most kapcsolgatok a csatornák között tv-nézés közben erre megjelenik a Kardashian show :"D és pont ő volt benne 14 (!) évesen...akkor is kurva volt <3

    Gondolom téged is nagyon megvisel a sulikezdés.. :(
    Én teljesen KO vagyok... legszivesebben hagynám a picsába az egészet...
    De legalább az életben tart hogy a csodálatos Becca hoz nekünk részeket ^^ Lelkierőt adtál egészen holnap reggelig :*
    Szeretlek.
    És kitartás.

    ui.: Hatalmas fontos kérdéééééééss

    A Tanítványba mikor lesz új rész?*.* Nemtudom meddig bírom még :c




    uui.: szerintem még Louisnál és Harrynél is jobban várom hogy véééééééééégre együtt legyenek <3

    Imádak!!!

    csok ölelés millio puszi :
    ~B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága ~B!

      Igen, az iskolakezdés szerintem az égvilágon mindenkit megvisel.
      A tanítvány új része tegnap éjjel óta kint van, remélem örömöt okozok vele.... Most került ki a Sinister is, úgyhogy nem panaszkodhattok, vasárnap kivételével minden nap kaptok új rész tőlem...ez azért nem kis teljesítmény ;)

      Én is szeretlek, és köszönöm, hogy itt vagy!!!
      Várlak vissza.
      Puszi:Becca

      Törlés
  7. A Kendall leírásnál rendesen kirázott a hideg, de most nem jó értelemben. Általában minden modell így néz ki, bár biztosan vannak kivételek. Alapból nem nagyon –és most még enyhén fogalmaztam- szeretem a modelleket, szóval tényelegesen Kendall leírása rosszul hatott rám, de amit utána csinált. Hú. Hát az, hogy utálom, az ki sem fejezi. Anniyra drukkoltam, hogy Harry nehogy beadja a derekát, vagy bármi olyasmit csináljon, amit Kendall félreért. Szerencsére nem volt semmi, de valahogy mégis úgy éreztem magam az sms-eknél, mintha tényleg történt volna valami komoly, amit Harrynek el kellene hallgatnia Louis elől. Ettől függetlenül, örülök, hogy volt benne egy kis Larrys aranyosság. :3
    Végezetül még annyit, hogy imádom, ahogy fogalmazol, és nagyon imádom a blogod ( meg a Tanítványt és a Sinistert is, bár igaz, hogy az utóbbit ‘’csak’’ fordítod, de egyáltalán nem észrevehető, hogy fordítás, annyira profira és tökéletesre van megcsinálva.) és izgatottan várom a kövi részt, és remélem, hogy a Larry páros nem fog sokat szenvedni.:(
    U.i.: Sok sikert a sulihoz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a kedves dicséretet, hihetetlenül jól esik. A MTF az első gyerekem, örök kedvenc marad, de most értem meg, amit arról mondanak, hogy az ember minden gyerekét máshogyan, mégis egyformán szereti.... A tanítvány lassan ugyanakkora helyet foglal el a szívemből. A kis mostohagyerekem, a Sinister pedig az egyik legnagyobb szerelem életemben, amit olvasmány váltott ki belőlem. Minden sorát imádom, és hatalmas energiát fektetek bele, hogy visszaadjam az eredeti hihetetlen hangulatát, érzelmi mélységeit, a karakterek összetett mivoltát. Borzasztóan örülök, ha ez akár csak töredékében sikerül.

      Larryék szenvedései mint látjuk, már csak egy napig tartanak....azt féllábon is kibírjuk, nem igaz???

      Puszillak: Becca

      Törlés
  8. Hála Istennek nem engedett annak a tyúknak a csábitására. :-) De jó fiú volt,és ezért többszörösen is imádom,ahogy a blogodat is. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsuzsa!
      Én is imádom Harryt, és mikor hazaér, lesz még ebből egy iszonyat aranyos kis szituáció, ami az egyik kedvencem a közel 300 oldalból, amit megírtam....
      Én is imádlak, örülök, hogy szereted történetem.

      Sok puszi és ölelés: Becca

      Törlés
  9. Bah, Kendal :P
    Utálom ezt a nőt. :'D Legalábbis itt. A sztoriban. Igazi életben nem tudom milyen. :D
    De, ez arra jó volt, hogy kiderítsük, Harry, teljes mértékben meleg. Woho :D
    Lou, a kis mindent tudó. Persze hogy megérezte, hogy van valami, hisz ő a lelkitársad, fafej. -.-
    Issstenem, de nagyon várom, hogy Hazza végre haza menjen. :D
    Más nagyon hiányzik Larry :')
    Imádom, és fantasztikus rész lett, mint általában!
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Renee! ;) :)

      Igen, én is utálom Kendallt, de nem szerethetünk mindekit,,,cuki lánynak itt van El, és szerintem elég is ;) Vele úgyse versenyezhet senki.

      Igen, Harrynek ez még okoz egy kis fejfájást szerintem, de majd kiderül ;)
      És Lou.... igen, megérzi, de ez nem is csoda....
      Iszonyat cukik, ezt mindig is tudtuk....
      Imádlak! Becca

      Törlés