2014. szeptember 8., hétfő

LIV. Fejezet


Sziasztok!
Elnézést a késlekedésért, de vizsgázom holnap, és kicsit behavazódtam, majdnem el is felejtettem feltölteni az új részt, pedig azt hiszem, ezt szeretni fogjátok.
Ez a rész egy nagyon kedves olvasóm, ~B egyik kommentje után született, mikor "izgalmas" részt kért rajtam számon, ezért neki szeretném ajánlani! :))
Nos remélem megfelel az elvárásainak, és Ti is elégedettek lesztek.
Az ilyen részek előtt mindig nagyon aggódom, nem túl sok, nem túl nyers??? Kérlek jelezzetek erről vissza, hogy mit bír el a gyomrotok, és mi az ,amit már "túlakárminek" éreztek, akkor ahhoz igazodom.
Sok-sok pozitív energiát kérek holnap délelőtt.... nem igazán fogadta be az agyam a tananyagot...Larryből biztos 100%-os tesztet írnék :P:P

xxxBecca




LIV. Fejezet



Rettegtem, hogy mit fog szólni az egészhez. Lou személyisége annyira összetett, hogy még így, két év után sem tudom előre, mire mit fog reagálni. Gondolatban már lemondtam az eget rengető orgazmusokról, amikről a repülőn fantáziáltam hazafelé. De Louis, legnagyobb meglepetésemre teljesen tárgyilagosan kezelte a dolgot. Mindenbe belekérdezett, az arcomat fürkészte, a legapróbb részletekig kifaggatott, de nem láttam rajta, hogy elkeserítené, vagy igazán dühös lenne.
- Rád mászott?
- Aha… A derekamon ült, és össze-vissza taperolt. – válaszoltam félve, és képtelen voltam a szemébe nézni.
- És? … Aztán? – próbálta kiszedni belőlem a folytatást, de lefagytam. Éreztem, hogy az egész teste megfeszül, és kihúzza magát. – Megdugtad. – nem kérdés volt, és nem is felkiáltás. A hangja lemondó volt, és fájdalommal teli. Felkaptam a fejem, és csodálkozva néztem rá.
- Miii??? Dehogy! Hogy dugtam volna meg?! Fel se állt! – csúszott ki a számon az, ami miatt elakadtam a sztoriban. Louis szeme akkorára tágult, mint egy csészealj. Az agya ezerrel dolgozott az információn, így csak egy másodpercbe telt, míg gyönyörű ajkai széles mosolyra húzódtak, és a teste elernyedt. – Nem állt fel? – kérdezte a biztonság kedvéért.
- Nem… - válaszoltam, és önkéntelenül lesütöttem a szemem. – Nem éreztem semmit. Lehet, hogy impotens leszek! – hihetetlen, hogy a legmélyebb félelmeimet is el tudom neki mondani.
- Te? Impotens? – kérdezte, és éreztem az elfojtott nevetést a hangjában. A keze azonnal az ölembe siklott, megmarkolt, és a szája a fülem mögötti érzékeny területre tapadt. Úgy feszültem ívbe, mint akit kínoznak. A lágyékomba áramlott az összes vér, úgy éreztem elájulok, mert az agyamnak annyi sem jutott, hogy eszméletemen maradjak. Lihegni kezdtem, ahogy rászorított merevedő péniszemre. Egy pillanattal később már elengedett, hátradőlt a párnákra, és mikor kinyitottam a szemem, és ránéztem, vigyorogva nézett vissza rám.
- Akkor ezt a kérdést letisztáztuk. Mondd tovább! – még nem tudtam normálisan lélegezni, és a kezemet ágaskodó szerszámomra szorítottam, mert szinte fájt a vágy, de erőt vettem magamon, és elmeséltem az est hátralévő részét.
Mikor a kihallgatott telefonbeszélgetést meséltem, láttam, hogy a kezei ökölbe szorulnak, a nyakán megfeszülnek az izmok, és mélyeket lélegzik. De nem szólt semmit. Aztán, amikor azt meséltem, hogy mit mondtam Kendallnek, mielőtt hozzávágtam az ágyneműt, végre elnevette magát, és értem nyúlt. Az arcomat fogta meg két oldalt, a számra hajolt, egy hatalmas cuppanóst nyomott rá, és felkiáltott:
- Az én tigrisem! Szeretlek! … A többi nem érdekel. – pontosan érezte, hogy minden lényeges információt kiszedett belőlem. Az ajka az enyémre tapadt, de mire elmélyítettem volna a csókunkat, elhúzódott, és felállt.
- Lezuhanyozunk! – nem kérés volt, hanem parancs. Fájdalmasan nyögtem fel. – Majd utána! Lécci!
- Nem! – olyan kategorikusan mondta, hogy ledöbbentem. – Azt ajánlom, te is vegyél egy hidegzuhanyt. Hidd el, hálás leszel érte…- rám kacsintott, és formás seggével elriszált a fürdőszoba felé, otthagyva engem a fejem tetejére csúszott szemöldökömmel, és tátott számmal a kanapén.

Miután végre túl voltunk minden szükséges előkészületen, amit Lou megkövetelt ( meg is kellett borotválkoznom, mert szerinte olyan volt a pofám, mint egy smirgli ) a hálószobába kormányozott. Az ágy előtt álltam, és várakozóan néztem rá. A szája szegletében huncut mosollyal hozzám lépett, és egyetlen mozdulattal letépte a derekamról a törölközőt. Nem lepődött meg ágaskodó szerszámomon. A tenyerét a mellkasomra fektette, de nem kezdett el simogatni, hanem legnagyobb döbbenetemre teljes erőből megtaszított, én meg nyekkenve estem hanyatt az ágyon.
Mellém térdelt, de mikor a csípőjét takaró frottír alá akartam beóvakodni a kezemmel, elkapta a csuklómat, erősen megszorította, és a fejem fölé emelte. Csak hápogtam a meglepetéstől, és reagálni sem tudtam. Az éjjeliszekrényhez hajolt, a másik kezével kihúzta a fiókot, és valamit keresgélt benne.
- Csukd be a szemed! – parancsolt rám, én pedig azonnal engedelmeskedtem, sőt a fejemet is elfordítottam, nehogy eszembe jusson lesni.
Amikor átnyúlt rajtam, és a másik kezemet is a fejem fölé húzta, az egész testemen remegés futott végig. Ahogy a karjaim megfeszültek, és valami puha anyag érintette a csuklómat, várakozásteljes izgalom uralkodott el rajtam. Mikor kattanást hallottam, és utána meghúzta a kezem, akkor esett le a tantusz.
A bilincs rásimult a másik kezemre, és újra a jellegzetes kattanás. Eszembe jutott a pillanat, amikor feldobták a színpadra, és az is, ahogy Louis szeme megcsillant mikor meglátta. Már el is feledkeztem róla, és azaz igazság, ha eszembe jutott volna, akkor is az ő kezére képzelem, nem a sajátomra.
De így még izgalmasabb a dolog. Szeretem a meglepetéseket, pláne az ágyban. Lou fantáziája pedig kiapadhatatlan tárháza az izgatóbbnál izgatóbb ötleteknek. Már pont kezdtem volna jól érezni magam, és vártam az érintést, a kínzást, amit rajtam fog véghezvinni, mikor rájöttem, hogy nem érzem a testét. Nem ér hozzám sehol, és a matrac sem süpped be mellettem.
- Lou?
- Kinyithatod a szemed! – hallottam a hangját a szoba másik feléből. Ijedten pattantak ki a szemeim. Körbepásztáztam a szobát, és megláttam őt. A fotelban, az ablak előtt. Anyaszült meztelen volt, és áthatóan nézett rám. Elakadt a lélegzetem.
Féloldalt feküdt, a lábai terpeszben, az egyiket átvetette a karfán. A bal kezével a mellkasát simogatta, a másikkal a combját. Az ujjait keményen nyomta a saját bőrébe. Zihálni kezdtem. A farkam fájdalmasan megfeszült.
- Lou! Gyere ide! – nyöszörögtem.
- Nem megyek…- válaszolta vontatottan. A tenyerével betakarta a péniszét, a hasára simította, és dörzsölni kezdte. Közben a mellbimbóját morzsolta, aztán erősen meghúzta. A feje hátrahanyatlott, és a torkából mély nyögés tört föl.
Fel akartam ugrani, odamenni hozzá, és úgy megdugni, hogy eszméletét veszítse, de a bilincs az ágyhoz volt rögzítve, így csak alaposan megrántottam a vállamat. Eszement rémület lett rajtam úrrá. A gondolat, hogy nem tudom megérinteni, hogy nem enged magához, szinte megbénított.
A keze végigsiklott a mellkasán, és a nyakára fonódott. Aztán az ajkát simogatta meg, majd a hajába túrt. Láttam, ahogy megmarkolja a tincseit, és a bicepsze megfeszül. A másik keze a péniszét fogta körbe, és fejni kezdte ütemesen.
Ziháltam, a testem kifeszítve vergődött. Próbáltam összeszorítani a combjaimat, hátha enyhülést hoz, de azon kívül, hogy megfájdultak a heréim, semmi nem történt.
- Gyerünk Édes! Beszélj hozzám! – mondta rekedten – Mondd el, mit tennél velem, ha elengednélek!
- Én…én…képtelen vagyok!- dörmögtem, mert totál kiszáradt a torkom. Nagyot sóhajtottam, és próbáltam felemelve tartani a fejem, hogy legalább lássam. Az emberi elme teljesen kiszámíthatatlan. Ha lehanyatlok, és szorosan lehunyom a szemem, talán kevésbé szenvedtem volna, de ehelyett az agyam arra adott parancsot, hogy minden erőmmel azon igyekezzek, hogy lássam mit művel, még akkor is, ha ezzel csak tetéztem kínjaim.
- Jó. Ha te nem mesélsz, akkor majd én. – nyögött egy hatalmasat, mert közben ő is elért a vágynak arra fokára, ahonnan már nincs visszaút. Láttam, ahogy apró fehér cseppek jelennek meg a makkján, és lassan átfordulva lefolynak az ujjaira. Nyelni akartam, de képtelen voltam. Csak hörögtem, és rángattam a karjaimat, hogy belesajdultak a csuklóim.
- Kicsi, ne tedd ezt! Kérlek. KÖNYÖRGÖM! Már fáj…. – csak rekedt krákogás volt a hangom.
- Sssss! Semmi baj. Próbáld elengedni magad! – tanácsolta, majd hátrahajtotta a fejét, és erőteljesebben pumpálta a péniszét. Nem is pislogtam. Próbáltam minden pillanatot rögzíteni a memóriámban. De a kéjvágy olyan erős volt bennem, hogy elhomályosította a látásomat. Lassabb tempóra váltott, de láttam rajta, hogy hatalmas erőfeszítésekre van szüksége, hogy véghezvigye a tervét, bármi legyen is az.
- Szeretlek a számba venni. Imádom, hogy olyan kemény vagy, hatalmas, és mégis selymes. - Nem tudom, egyáltalán hogy lehet az, hogy még nem ájultam el, de apró lihegésekkel próbáltam csillapítani a hasamban gyűrűző fájdalmat.
- És imádom, ha te kényeztetsz a száddal. Ahhhh…. – egy erősebbet húzott magán, újra hófehér cseppek buggyantak elő. – Annyira jól szopsz….. Amikor lenyomsz a torkodig, attól egyből végem van. – elengedte a farkát, a hasára fektette és végigsimított rajta a tenyerével. A szemembe nézett.
- De a legeslegjobban azt szeretem, amikor elveszted a fejed. Amikor már bennem vagy, majd szétszakadok, és érzem, hogy elkezdesz lüktetni. Mikor durván tolsz, és érzem, hogy egyre jobban feszítesz, aztán belém robbansz. – lassan felemelte a kezét, kinyújtotta a nyelvét, aztán megnyalta az ujjait, végül mélyen a szájába vette őket, és szívni kezdte.
Szinte megőrültem. A golyóim úgy zsugorodtak össze, mintha satuba szorítanák őket. Mélyen az alhasamban már egy pillanatra sem enyhült a görcs. A farkam remegett, néha megugrott a hasamon, és ha bármilyen módot találtam volna arra, hogy könnyítsek magamon, esküszöm megteszem, még akkor is, ha ehhez le kell rágnom a saját kezemet.
Lou kivette a szájából az ujjait, és egy hihetetlenül szexi mozdulattal lenyúlt magán, egyik kezével széthúzta, nyálas ujjaival pedig izgatni kezdte az ánuszát.
Felzokogtam. Nem voltam már ura a testemnek. Olyan mélyen szippantott be a vágy, hogy akár ölni is képes lettem volna a kielégülésért. Nem érdekelt, hogy a kezemet béklyózó bilincs mélyen a húsomba vág, az oldalamra fordultam, aztán teljesen kitekeredtem, és megpróbáltam az ágyhoz dörzsölni magam. Csak annyira sikerült, hogy kínjaim még jobban elmélyüljenek, mert egy hajszál választott már csak el az extázistól, de úgy gondoltam, ehhez valami külső segítségre van szükségem.
Amikor beláttam, hogy ez sem fog sikerülni, visszahanyatlottam az ágyra, és könyörgőn néztem Louisra. – Nem bírom! Belehalok, nem érted????
- Ne vergődj édesem! Próbáld elengedni magad. Higgy nekem! Jobb lesz, ha nem kínozod magad. Csak lélegezz és figyelj!  - próbáltam követni az utasításait, de annyira idegen volt ez a szituáció, hogy nagyon nehezen ment. Nem vagyok hozzászokva, hogy teljesen kiszolgáltatottnak érezzem magam, hogy semmilyen befolyásom ne legyen a dolgok alakulására. Lehunytam a szemem, és igyekeztem lehűteni az agyam. Louis, aki mindig egy félénk fiú volt, most itt ül velem szemben, maximálisan irányítja a helyzetet, és a saját habitusával ellentétesen olyan hihetetlen dolgokat művel, hogy nekem örömöt okozzon, amit soha el sem tudtam volna képzelni róla. Nekem is meg kell próbálni elfogadni, hogy kiderüljön, képes vagyok-e beengedni az új impulzusokat.
Mélyeket lélegeztem, és lassan kinyitottam a szemem. Most nem erőszakoltam az izmaimat azzal, hogy felemelem a fejem. Az egyik karomat leszorítva, félig oldalra fordítottam az arcom, és úgy néztem rá.
Lou várta, hogy úrrá legyek a testemen. Mélyen a szemembe nézett. Láttam a büszkeséget megcsillanni a tekintetében. – Szeretlek! – suttogta elfúló hangon, majd újra hátrahanyatlott a feje, mert a két ujját magába nyomva ismét izgatni kezdte a péniszét. Felkiáltottam. Lou felemelte a fejét, és úgy nézett rám, hogy beleremegtem. Az ujjait újra és újra magába csúsztatta, gyönyörű pénisze már reszketett, a keze egyre gyorsabb ütemet diktált.
- És szeretem a másnapot. Amikor nem tudok ülni, mert úgy megdugtál. Amikor egész nap úgy érzem, mintha bennem lennél.
A tekintete elhomályosult, az ujjait tövig magába nyomta, és akkorát nyögött, hogy bezengte a szobát. A hasa megfeszült, előtűntek a kockák finom bőre alatt, aztán remegni kezdett az egész teste. Lehunyta a szemét, aztán lassan kinyitotta, és rám nézett. A szája elnyílt, még egy utolsó behatolás az ujjaival, amiről képtelen voltam levenni a szemem, aztán a farkából kilövellt a magja, beterítve az egész mellkasát. Hosszan, és keményen élvezett, láttam, ahogy testének összes izma megfeszül, köztük az is, aminek szorítására legjobban vágytam. Láttam, hogy lüktet, és közben az ujjait egyre mélyebben tolja magába. Ziháltam, égett a tüdőm, szerettem volna megfeszíteni a testemet, mert úgy éreztem az segítene, de nem engedtem a késztetésnek. Hagytam, hogy a kínba forduló szenvedély maga alá gyűrjön.
Louis elcsendesedett, már csak mély lélegzetvételei utaltak az előző pillanatok extatikus gyönyörére.
Elhúzta a kezét. Láttam, hogy mennyire kitágította önmagát. Mélyen a hasamban elpattant valami. Mikor  másik kezének ujjaival felvett néhány cseppet a hasáról, és érzékien a szájához emelte, aztán kinyújtott nyelvére segítette őket, a testem ívbe feszült, és olyan erőteljesen élveztem, hogy megszűnt a külvilág. Nem hallottam, nem láttam, és nem éreztem semmit, csak a legmélyebb, minden sejtemen átszáguldó, elementáris gyönyört. A farkam rángott, pulzálva robbant ki belőle a spermám, olyan erővel, hogy az arcomra is jutott. Kiáltoztam, végre hagytam, hogy a testem ívbe feszüljön, és éreztem, ahogy a tüdőm friss levegővel telik meg. Nem tudom mennyi idő telt el, mire újra érzékeltem, de Lou hajolt fölém, érzéki ajkai bejárták az arcom, és lenyalogatta szétfröcskölt nedvemet. A kezei a csuklómon matattak, kattant a zár, és éreztem, ahogy megszűnik a feszítés. Nem tudtam megmozdítani a kezeimet úgy elzsibbadtak, ezért Louis óvatosan felemelte, majd az oldalam mellé fektette őket. Nem bírtam kinyitni a szemem, csak engedtem, hogy azt tegyen, amit csak akar. Átléptem egy olyan határt, amit soha nem hittem, hogy képes vagyok. A nyelve már a mellkasomon takarított, és haladt egyre lejjebb. Mikor elérte a végcélt, és az ajkai körbefogtak, olyan érzés volt, mint amikor megfagyott kezedet a forró vízsugár alá tartod. Felszisszentem. Olyan hiperérzékeny lettem attól, hogy nem ért hozzá semmi, amíg bejártam a kéj útját a robbanásig, mintha megsokszorozódott volna az érző idegsejtjeim száma.
Nagy nehezen kinyitottam a szemem, és Lou gyönyörű kék szemébe néztem, ahogy éppen a torkáig engedte a farkamat, a nyála a hasamra folyt. Aztán egy nagy cuppanással kihúzta a szájából. Feltérdelt, egyik lábát átvetette a csípőmön, és megpróbált fölém helyezkedni. Lenyúlt, de belátta, hogy a combjai nem elég hosszúak ahhoz, hogy ebben a pózban sikerüljön a terve. Nem adta fel. Felguggolt, és mikor végre sikerült péniszem tompa végét beillesztenie, akkor felemelte a fejét. Összekapcsolta a pillantásunkat, és rám ereszkedett. Lassan, centiről centire fogadott magába, és meg nem állt, míg kerek kis feneke neki nem ütközött a combjaimnak. Úgy morogtam, hogy számomra is ijesztő volt. Éreztem, ahogy visszatér belém az erő, és olyan mérhetetlen vágy, ami felemészt mindent. Belemarkoltam a csípőjébe, az ujjaim fájdalmasan mélyedtek a bőrébe. Panaszosan felnyögött, de nem érdekelt. Az állati ösztönök legyőztek. Elégtételt akartam venni, megbüntetni. Vagy inkább megjutalmazni… Hisz amit tenni készültem, arról most mondta el, hogy mennyire szereti. Akkor a tiéd kicsi Louis! Fellöktem a csípőmet, amitől a gerince hátrahajlott, olyan mélyen hatoltam belé, amennyire ez fizikailag csak lehetséges.
- Most megfizetsz!- szűrtem a fogaim közt, és minden bevezetés nélkül olyan erővel kezdtem döfni, hogy beleremegett az egész teste.
- Ez az! Kúrjál! Keményen! – válaszolta suttogva, mert a zihálástól nem volt több ereje a hangjának.
Nem tudja, mit vált ki belőlem, amikor így beszél. A mellkasomra támaszkodott, én alányúltam a combjainak, megtartottam, mert nem akartam, hogy leereszkedjen. Teljes hosszában akartam ki-be járni benne. Megtettem amit kért. Kőkeményen kúrtam, ő pedig úgy lovagolt rajtam, mintha egész életében erre készült volna.
Éjjel még egyszer felébresztettem, és újra magamra húztam, mert nem tudtam betelni a látvánnyal, ahogy fölöttem görnyedve élvez a hasamra.







24 megjegyzés:

  1. Több ilyet!! Imádtam!! És kurva jó vagy!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem! De sajna nem lehet minden rész ilyen :((( akkor eltolódna az ingerküszöbötök, és nem értékelnétek őket...:))
      Nagyon aranyos vagy, és nagyon jól esik.

      Puszillak. Becca

      Törlés
  2. Édes istenem! Erre nincsenem szavak! Ha a tökéletességet definiálni kellene, elég lenne hozzá elolvasni a storid! Eszméletlen! Komolyan el sem hiszem hogy valaki ilyen tökéletesen tud írni! Valóban egy isten vagy komolyan mondom. Elképesztő hatással volt rám ez a rész (nem csak ez, a többi is ugyanúgy) (persze félreértés ne essék, nem olyan értelemben ;)) Egyáltalán nem sok, sőt ez már kellett ide és igen nyugodtan írj akár ennél hogy is mondjam durvább részeket is, aki Larry shipper az biztosan perverz. ;) Nagyon várom a következőt itt is és a másik két blogod (blogotok)-on is!!
    Xoxo -Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi!

      te egy tündér vagy. Nem tudom elégszer és eléggé megköszönni, hogy mindig ilyen kedveseket írsz. Annyira hihetetlen ez nekem, de roppant jól esik.
      Annak is nagyon örülök, ha a 18+ részek betalálnak. Dreamytől szoktam kérdezni, hogy sikerült-e olyat írnom, ami "gyomros",,, mármint amitől egy pillanatra összeugrik az ember gyomra. Nekem mindig ez a jel, ha olvasok valamit...
      Az, hogy mindhárom blogot olvasod, külön kitüntetés számomra.

      Mindent köszönök: Becca

      Törlés
  3. Hát jól van... :DDD IMÁDOMM Amúgy ja, aki még nem olvasott +18-as részt az nincs itt, és nem olvassa a blogod. És egy Larry shipper mindent bír, ilyen téren :DDD Szóval semmi sem sok. Max sokk (jóértelemben) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaaaaa:))

      Hát jól van..... ha imádod, akkor megnyugodtam:))
      Igen, már többen mondták, hogy a Larrysek mind perverzek, csapjak nyugodtan a lovak közé...:P:P

      Igyekszem megfelelni az emelt szintű elvárásoknak.

      xxxBecca

      Törlés
  4. Egyáltalán nem volt sok vagy durva, sőt ennél méltóbb pontot nem is tehettél volna a találkozásuk végére. Hihetetlen, hogy mit éltem át soraid olvasása alatt. Ez egy fenomenális élmény volt. És kérek még ilyen részeket! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsuzsa!

      Nagyon szépen köszönöm, a dicséretet, és a megerősítést, nagyon jól esik.
      Igenis! Írom a következőt,,,,, mondjuk pont a tanítványba, de gondolom ott sem lesz baj:P:P

      Puszi: Becca

      Törlés
  5. Hello édesem :)

    Egyszerűen nem találok szavakat.Eszméletlen amit csinállsz.De tényleg.Életemben nem láttam még ilyen felfogahatlanul jó írói képességgel rendelkező blogger csajszit.
    Soha.
    Azt hittem ,hogy az idő elteltével már hozzá szoktam a teljes sokkhoz ,melyet soraiddal váltasz ki belőlem de tegnap este rádöbbentem ,hogy nem.
    A More Than Friends nekem mindig is tökéletes volt.És mindig is az marad.

    Szenvedtem velük együtt ,amíg nem jöttek össze.
    Örültem és vihorásztam velük együtt ,mikor végre sikerült nekik.
    Sírtam ,mikor szomorú rész volt.
    Hisztiztem ,amikor a legizgalmasabb résznél hagytad abba.
    És most … nem találok szavakat.
    Nagyon ritkán szokott olyan történni velem ,hogy teljesen átérzem a helyzetet,mely éppen a jelenetben történik (bár amióta a Tanítványt írod egyre többször elő fordul ) ,viszont ennél a résznél megvolt.
    Szinte magam körül láttam a jelenteket.Halottam Harry hangját,a nyögéseiket…

    Remélem mindenkinek lesz egyszer az életben legalább egy ilyen élménye.
    Felfoghatatlan az amit át adsz egy olvasónak.A szó kincsed ,a gondolataid…
    T-Ö-K-É-L-E-T-E-S!
    Nincs jobb ki kapcsolódás annál ,hosz a soraidat olvashatom.Megszűnik a külvilág.

    Próbáltam neked írni tegnap hajnalban ,amikor megláttam hogy pár órája raktad ki a részt de képtelen voltam.Egész testemben remegtem utána… :)

    Uh remélem nagyon jól megtudod írni a ma délelőtti tesztedet.Én minden esetre sugallom az erőt reggel óta ;) Tényleg írj majd ,hogy hogyan sikerült ,ne izguljak hiába!!
    Köszönöm hogy megemlítettél az elején *-* Ha hiszed ha nem az egész napomat feldobtad vele <3

    Nem lett nyers.Nem lett túl sok.Pontosan bele szerettem.
    SŐT
    Őszintén állíthatom ,hogy ez az a rész ami eddig a legközelebb áll a szívemhez.

    Nagyon nagyoon várom már a Tanítványba az új részt…próbálok lelkileg felkészülni rá :D

    Istennő vagy!
    Annyira büszke vagyok rád :”)
    xoxo :
    ~B

    ui.: SZERETLEK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága ~B!

      Hát ezt a kommentet lehet, hogy kinyomtatom és bekereteztetem. Nem érdemlek ilyen szuperlatívuszokat, de annyira jól esik, mintha hájjal kenegetnének.
      Nagyon köszönöm!!!!

      A vizsgám jól sikerült, sőt, csoportmásodikként tettem le, amire rohadt büszke vagyok.

      Ezt a részt hetekkel, ha nem hónapokkal ezelőtt írtam, de most újraolvasva, számomra is az egyik legjobban sikerült szexjelenetnek tűnik.

      Mindent köszönök, és hozom a kövit.

      ÉN IS SZERETLEK!!!

      xxxBecca

      Törlés
  6. Uramisten CSODÁS volt !!
    Leírhatatlanul jó írónő vagy !
    Azért kíváncsi lennék,hogy Harry mit érezne ha Lou lenne benne.>)
    Várom kövit itt is meg a tanítványba is ;)
    -Sziszo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sziszo!

      Nagyon szépen köszönöm, nem tudhatod, mennyit jelentenek nekem a szavaid.
      Egyszer azt is biztosan megtudjuk, mit érez Harry fordított helyzetben :P:P ;)

      Hozom a részeket rendületlenül!!!

      Puszi:Becca

      Törlés
  7. Úr-is-ten!
    ÚRISTEN!
    Mocskosul jó lett! Fantasztikus! Eszméletlen, hogy mit tudsz alkotni egyszerű, hétköznapi szavakból! Csodálatos!
    Remélem tudod, hogy mit művelsz az olvasókkal egy-egy általad megírt fejezettel. Pláne, ha az a fejezet ILYEN! Ilyen hihetetlenül TÖ-KÉ-LE-TES.
    Minden egyes betűdet faltam és miután elolvastam az utolsó mondatot, nagy reményekkel a szívemben tovább görgettem, "hátha írtál még, ha csak pár sort is!" alapon. De nem találtam, pedig annyira akartam... :'(

    "Elnézést a késlekedésért, de vizsgázom holnap..."←Remélem jól sikerült a vizsgád! Gondoltam rád délelőtt és próbáltam küldeni a pozitív energiákat. Reménykedtem, hogy ilyen messziről is eljut hozzád.
    "...pedig azt hiszem, ezt szeretni fogjátok"←Egyszer talán megszokom, hogy ilyen fantasztikusan írsz. Hangsúlyozom... TALÁN! De eddig nem nagyon jött össze, így nem fűzök hozzá túl nagy reményeket...
    Ha kell, írásba is adom, hogy imádtam! Bár, jobban átgondolva, éppen ezt teszem...
    "Az ilyen részek előtt mindig nagyon aggódom, nem túl sok, nem túl nyers???"←Semmi, ismétlem, SEMMI okod az aggodalomra. Imádtam és a többi olvasó is imádta. Mind imádtuk, ebben biztos vagyok. Nincs olyan egy általad alkotott csodában (hétköznapi nevén: fejezetben), ami túl sok! Ez sosem lehet még csak elég sem, nem hogy sok! Annyira fantasztikus, hogy egyszerűen nem elég!
    Ez az én hibám és a fanatikus rajongásomé. Ha nem lennék ennyire megszállott olvasó, akkor talán egyszer -hangsúly ismét a talánon- kibírnám öt óráig egyhuzamban anélkül, hogy felnéznék a blogodra, új fejezetet keresve.Csoda, hogy nem kelek fel azért az éjszaka közepén, hogy felnézzek...

    "- Aha… A derekamon ült, és össze-vissza taperolt. – válaszoltam félve, és képtelen voltam a szemébe nézni.
    - És? … Aztán? – próbálta kiszedni belőlem a folytatást, de lefagytam. Éreztem, hogy az egész teste megfeszül, és kihúzza magát. – Megdugtad. – nem kérdés volt, és nem is felkiáltás. A hangja lemondó volt, és fájdalommal teli."←Nem értem... Hogy a picsába csinálod, Becca? Hogy a fészkes fenébe csinálod ezt velem? "Isten látja lelkemet", nem voltam soha ilyen "sírós-típus". Soha! Aztán elkezdtem olvasni a MTF-et és körülbelül átlagosan minden negyedik fejezetnél folynak a könnyeim. Vagy az örömtől, vagy a szomorúságtól, de biztos, hogy némán sírok olvasás közben! Persze csak szerencsésebb esetben... Van, amikor a hangos zokogásomat kell a párnámba fojtanom... (Szegény Pánóka...) Most is... TUDTAM, érted? Tudtam, hogy nem történt semmi Harry és Kendal között! Tudtam, elvégre "ott voltam", mégis elszorult a torkom, mikor Louis azt mondta : "Megdugtad."... De miért, Becca? Egyáltalán nem értem!
    "- Az én tigrisem! Szeretlek!"←Elolvadtam. Kész, végem. Ha engem kerestek, csavarjátok ki a matracom és megtaláltok! Ennyi. K.O.!
    Újra beléjük szerettem! Ahogy minden egyes fejezetben, újra és újra. Pedig pár napja szerettem beléjük utoljára...
    "Már el is feledkeztem róla, és azaz igazság, ha eszembe jutott volna, akkor is az ő kezére képzelem, nem a sajátomra."←Ami azt illeti, most, hogy ezt olvastam, eszembe jutott, hogy én is Louis kezére képzeltem a bilincset, mikor a színpadon azt mondta : "Később!"...

    A fejezet többi részéről nem tudok mit írni. Egyszerűen szavakat sem találok... Pedig tudod, hogy mennyit bírom "jártatni a szám" - hűen mutatja ezt az az egy-két "több, mint 4 096 karakter"-es komment, amit összehoztam...

    Szinte már túlárad az az imádat, amit ez iránt a történet iránt érzek. (És akkor még szó sem esett a A tanítvány-ról...)

    Ui.: A végletekig imádom Larry-t, a MTF-et és téged!

    xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Silke!

      Megkaptam a leveledet, amint lesz időm válaszolok is rá, de kicsit be vagyok havazódva, ezért most csak innen küldök sok-sok puszit, és ölelést! ( A kórházból, ha lesz netem, válaszolok, ígérem!! )
      A kommentjeidet én is többször szoktam elolvasni, és hidd el, roppant boldoggá teszel velük. Mindig megjegyzem, mi az, ami megfogott a részből, milyen érzelmeket mivel tudok kiváltani belőletek, és talán tudok fejlődni ezáltal.

      És ha nem írnátok, valószínűleg el is menne a kedvem az egésztől.
      Hálás vagyok mindenért, remélem már berendezkedtél.

      Puszillak: Becca

      Törlés
  8. OMG EZT. NAGYON. IMÁDTAM. sosem tudtam hosszú kommenteket írni, és most sem tudok de wááá ez álltati jó volt jujj nagyon :) Tényleg. Jah és remélem jól sikerültek a vizsgáid :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj Barbi!!

      Nem is kell, arra is megvannak a beépített embereim;)
      Ha te ennyit írsz, az nekem bőven elég, mert tudom, hogy itt vagy, tudom, hogy tetszett és ettől én mérhetetlenül BOLDOG LESZEK!!!
      És köszönöm, hogy megteszed a kedvemért!!!

      A vizsgám szuper lett!!! Miattatok. KÖSZÖNÖM!

      Puszillak:Becca

      Törlés
  9. IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM!
    "- És imádom, ha te kényeztetsz a száddal. Ahhhh…. – egy erősebbet húzott magán, újra hófehér cseppek buggyantak elő. – Annyira jól szopsz….. Amikor lenyomsz a torkodig, attól egyből végem van. – elengedte a farkát, a hasára fektette és végigsimított rajta a tenyerével. "
    "- És szeretem a másnapot. Amikor nem tudok ülni, mert úgy megdugtál. Amikor egész nap úgy érzem, mintha bennem lennél. "
    "- Ez az! Kúrjál! Keményen! – válaszolta suttogva, mert a zihálástól nem volt több ereje a hangjának. "
    Oké, igazából kiemelhetném az egész fejezetet meg az azelőttieket is, de ezek a mondatok, amiktől végem van!!! :P
    Imádom, az ilyen perverz részeket, és te olyan fantasztikusan le tudod írni, mint senki más!! Komolyan, ilyen jót ég sosem olvastam! :D Élveztem, ahogyan Larryék :D :P

    "- Te? Impotens? – kérdezte, és éreztem az elfojtott nevetést a hangjában. A keze azonnal az ölembe siklott, megmarkolt, és a szája a fülem mögötti érzékeny területre tapadt. Úgy feszültem ívbe, mint akit kínoznak. A lágyékomba áramlott az összes vér, úgy éreztem elájulok, mert az agyamnak annyi sem jutott, hogy eszméletemen maradjak. Lihegni kezdtem, ahogy rászorított merevedő péniszemre. Egy pillanattal később már elengedett, hátradőlt a párnákra, és mikor kinyitottam a szemem, és ránéztem, vigyorogva nézett vissza rám.
    - Akkor ezt a kérdést letisztáztuk. Mondd tovább! – még nem tudtam normálisan lélegezni, és a kezemet ágaskodó szerszámomra szorítottam, mert szinte fájt a vágy, de erőt vettem magamon, és elmeséltem az est hátralévő részét." Kis édesek! :3

    Imádlak, és gratula, tudtam, hogy sikerülni fog! ;)
    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;)

      Köszönöm.... akkor ezek a "gyomros" mondatok?!?! megjegyeztem, és ígérem igyekszem a következőben is eltalálni, amitől véged van. Még jó, hogy te meg azt tudod, nekem mitől van végem :P:P

      Imádlak!!!

      Törlés
  10. Úristennnnnnnnnnnn.
    Valami eszméletlenül csodálatos részt hoztál össze - mint mindig- de most egyszerűen meghaltam, annyira tökéletes lett!
    Egyáltalán nem lett túl sok, nekem nagyon, nagyon, nagyon, nagyon de nagyon tetszett! *----*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúúúú, de egy tünemény vagy!!

      Köszönöm a dicséretet, hidd el, jó helyre kerül és meg fogom hálálni!!
      Örülök, hogy szeretted, akkor volt értelme dolgozni vele és izgulni miatta.

      xxxBecca

      Törlés
  11. Wow, tudod te hányszor olvastam végig újra meg újra?!?!?!!!???!!
    Vagy végtelenszer. Annyira imádtam és szerettem, hogy az felfoghatatlan. A csodás írásmódoddal mindegy egyes résznél úgy érzem, mintha előttem pörögnének le az események.
    Egyszóval tökéletes lett. Tökéletes az egész.
    Pusy: Naomi Greg xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen??? Drága Naomi, sokszor??? Ez annyira cuki, hogy arra nincs szó.
      Most újraolvasva ennyi idő után, rájöttem, hogy az egyik kedvenc szexjelenetem nekem is.

      Köszönöm szépen, hogy mindig itt vagy, és tudod, hogy mennyire kommentfüggő vagyok. Imádlak, és ígérem lesz még ilyen, nem is egy....

      xxxBecca

      Törlés