2014. szeptember 15., hétfő

LVI. fejezet

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes hetet szeretnék kívánni.
És van valaki, akinek különösen csodálatos napokat, lévén, hogy születésnapos (volt tegnap:)) ...

Renee Stylinson
 Happy birthday drága Reni! Isten éltessen sokáig! Ez a rész ( ami amúgy "véletlenül" pont szülinapos) most neked íródott.
Aki ebben az apró meglepetésben a tettestársam, neki is kijár a köszönet, ezért innen is sok cuppanós MellieBoo*-nak!


Köszöntöm az új feliratkozókat, és jó szórakozást kívánok nekik. Várom a véleményeiket, ahogy a régi hűséges kommentelőknek is köszönöm a folyamatos visszajelzést. Roppant hálás vagyok mindenért!
IMÁDLAK BENNETEKET!!!

Becca

LVI. Fejezet


Holnap karácsony. És Louis születésnapja. Ő tényleg egy ajándék, nem is csoda, hogy ezen a napon született. Mondjuk, ha belegondolok, hogy gyerekkorában mennyire utálhatta, hogy a karácsonyi ajándékkal le van tudva a szülinapja is, megsajdul a szívem. El is határoztam, hogy nyár közepén tartok majd neki egy pótszülinapot, lufikkal, HBD feliratokkal, mindennel, amit karácsonykor nem tesz ki az ember, mert úgyis giccsben úszik a lakás.
Csak késő délutánra végeztünk, három tévéinterjút adtunk a nap folyamán, és két rádióműsorba kellett beülnünk egy-egy órára. Általában ilyenkor dobják piacra a lemezeket, ezért a promóciós munka mindig az ünnepekre esik. Hányok tőle. De ez a „sóbiznisz”…
Mikor kijöttünk a stúdióból, elköszöntünk a többiektől. Megbeszéltük, hogy másnap délután öt körül várjuk őket az ünnepi vacsival. Zayn még tett egy epés megjegyzést, hogy a pulykát ne bízzam Louisra, és ahogy eszünkbe juttatta azt a karácsonyi vacsorát, ismét könnyesre röhögtük magunkat, kicsi pedig duzzogva vörösödött el megint. Ez egy olyan csont, amit nem lehet eléggé lerágni. Átöleltem a vállát, és úgy terelgettem a kocsi felé.
- Még van egy fontos dolgunk. –dobtam be neki. Tudtam, hogy erre felkapja a fejét.
- Micsoda? –izgatottan nézett rám.
- El kell mennünk karácsonyfát venni. Ja és persze becsomagolni az ajándékokat. És össze is kellene pakolni, hogy holnap már ne kelljen foglalkozni vele. – kezdtem teljesen felnőttesen gondolkozni, és ez megijesztett. Lou vékony kis karját a derekamra fonta, és mosolyogva nézett fel rám.
- Igen Édes! Menjünk fát venni. De földig érő legyen! – felhúztam a szemöldököm, aztán kipukkadt belőlem a röhögés. – Földig érő?
- Igen. Mikor kicsi voltam, mindig ezt kértem anyuéktól. Ez a plafonig érő Louis féle változata. Nekem így volt logikus. – még mindig vigyorogtam. Olyan cuki, hogy meghalok. Az arcára nyomtam egy hatalmas puszit, mikor a szemünkbe villant egy vaku. Elengedtem Louist, de nem túl sietősen, hogy ne legyen „lebuktunk fílingje” a dolognak, majd odamosolyogtunk a lesifotósnak, és még meg is álltunk egy pillanatra, hogy készíthessen pár használható képet.
- Kellemes karácsonyt! – szólt oda neki Lou, mire a pasi csak motyogva válaszolt, mert úgy ledöbbent a viselkedésünkön.
(Sokat agyaltunk, mit reagáljunk az ilyenekre, mert óhatatlanul előfordul szinte hetente. Végül szokás szerint, Liam állt elő a jó tervvel.
- Ne ugorjatok szét, csak lassan engedjétek el egymást, és ügyeljetek rá, hogy a mosoly ne tűnjön el az arcotokról. Ha mondjuk ilyen fotó készül rólunk, többiekről, márpedig készülnek szép számmal, mi sem reagálunk másképp. Szerintem az lenne a feltűnő, ha látszana rajtatok, hogy valami olyat kaptak le, ami titkolni való. Maradjatok természetesek, de kérlek, ne nyaljátok egymást az utcán. – Egy mocskos válasz jutott az eszembe, hogy vajon szopni lehet-e, ha nyalni nem, de persze megtartottam magamnak. Loura néztem, aki épp beharapta az ajkát, és közben huncut ráncok gyülekeztek a szeme sarkában. Neki is valami piszkos dolog futott át az agyán, tisztán látszott rajta. Összekacsintottunk.)

Mikor kiértünk a belvárosból, figyeltük a faárusokat. Az út mellett felállított fenyők álltak kivilágítva. Egyszercsak Louis felkiáltott mellettem.
- Ott van! Ő az! – úgy megijesztett, hogy beletapostam a fékbe. A mögöttem jövő hangos dudálással adott hangot a nemtetszésének, és a tükörből láttam, hogy a mimikája alapján még az anyukámat is szidta egy kicsit. Nem érdekelt. Kitettem az indexet, és félreálltam a padkára.
- Kicsi! Az isten áldjon meg! A frászt hozod rám.
- Jaj, bocsáss meg! – fordult felém, a kezét a karomra téve - De ott van, láttam.
- Kicsoda? – most már nagyon kíváncsi lettem.
- A mi fánk. Ott áll, pont a sarkon. – lassan esett le a tantusz. A MI FÁNK…. értem. Mosolyra húzódott a szám.
– Akkor menjünk, ne várakoztassuk meg a kicsikét!
A kicsike akkora volt, hogy két ember alig tudta úgy összekötözni az ágait, hogy egyáltalán szállítható állapotba kerüljön. Mivel nincs csomagtartó a kocsin, kaptunk egy nagy kartont, amire ráfektették a fát, és le kellett tekerni az ablakokat, hogy az egész autón áthúzott kötelekkel rögzíteni lehessen.
Hazáig lefagytak a füleim, elgémberedtek az ujjaim a kormányon, hiába ment a fűtés ezerrel, de nem reklamáltam. Boldog voltam, hogy Lou elégedett.
Mondjuk, mire felcipeltük a másodikra úgy, hogy a lépcsőházban minden kanyarban fel kellett állítani, mert nem tudtunk vele befordulni a sarkoknál, eléggé macerás volt, de végül, mikor a szintén frissen beszerzett hatalmas talpba állítottuk, és szabadon engedtük az ágait, akkor tátott szájjal bámultam. Annyira szép volt, és itt benn a lakásban olyan illatosan üde, hogy elállt a szavam. Valamiféle meghatott hangulat kezdett eluralkodni rajtam, még a torkom is elszorult. Betaszigáltuk a sarokba a teraszablak elé, bár ehhez át kellett rendeznünk a szobát. Gondoltam, akkor most végre leülünk a tévé elé, és kicsit mosathatom az agyam a hosszú és kimerítő nap után, de Louis teljesen bepörgött. Ki-be szaladgált az én szobám (most lomtár, gardrób, és Alfons territóriuma) és a nappali között. Hozta a díszeket, a kis lámpafüzéreket, egy nagy, talpas csillagot és a létrát. Mire felocsúdtam, a fa alatt álltam, és adogattam amit kért, Lou pedig mérnöki pontossággal helyezte el az ágakon. Hátra én is feltehettem párat, hogy ne érezzem magam haszontalannak, de arra az oldalra, ami igazán látszik, csak Dr. Tomlinson tehette fel a díszeket, hogy minden tökéletes legyen. Ez így volt jó, és számomra természetes.


Mikor elkészült a mű, csak ültünk a kanapén, és csodáltuk. Pontosan földig ért, ahogy Lou szerette volna, a tetejére alig fért fel a csillag. Tömött, szimmetrikus ágai vagy két méter szélesen terültek szét, és minden apró, bojtos kis végen egy dísz csillogott. Kisangyalok, hóemberek, rénszarvasok, gömbök és hópehely alakú izzók díszítették. Maga volt a tökély. Éreztem, ahogy Louis törékeny kis teste hozzám simul, és elégedetten sóhajtva a vállamra hajtja a fejét.
- Boldog karácsonyt! – suttogta.
- Neked is kicsi! – felé fordultam, ő is megemelte az arcát, hogy összeérjenek az ajkaink, aztán átnyúltam a háta mögött, megfogtam a derekát, és egy mozdulattal az ölembe húztam. Menet közben átvetette rajtam a lábát, úgyhogy lovagló ülésben fogta át a csípőmet. Most ő mélyítette el a csókunkat, forró, tüzes kis nyelve pillanatok alatt engem is lángba borított.
Ügyes ujjai a mellkasomon indultak el, mikor felszisszentem. Ő pedig megmerevedett. Elhúzódott, én pedig visszatartottam a lélegzetem. A szemembe nézett, fürkészte az arcom, de én csak vigyorogtam, mint a vadalma.
- Boldog karácsonyt édesem! – mondtam újra halkan. A szeme hatalmasra tágult, kezdte pedzeni, hogy mi lehet az oka a fájdalomnak, aztán vett egy mély levegőt, és finoman elkezdte felhúzni a pólómat. Amikor meglátta a szárnyak alsó szélét, felugrott az ölemből, engem is talpra rántott, közben újra a szemembe nézett, és már láttam, hogy könnyek gyűlnek össze csodálatos kék íriszein.
Óvatosan újra húzni kezdte az anyagot, és remegett a keze, mikor végre teljes egészében elé tárult a kép. Az alsó ajka is reszketett, a sós cseppek pedig akadálytalanul gördültek le az arcán. Ujjaival pont olyan gyengéden, mintha egy lepke szárnya simogatna, úgy cirógatta meg a tetovált pillangót, amit azért készíttettem, mert a hozzá tartozó szöveg az ő mellkasán van, és szerettem volna, ha összetartozásunk olyan jelét viselhetem magamon, ami soha el nem múló szerelmem örök bizonyítéka, és kettőnknek is sokat jelent.
Lou újra a szemembe nézett, aztán közelebb hajolt, már majdnem összeért az arcunk. – Köszönöm! –sóhajtotta a számba, aztán olyan finoman csókolt meg, mintha életében először tenné. Tapogatózó, felfedező kis csók volt, és ettől még izgatóbb.
Mégse lett belőle örömszex, bármennyire is szerettem volna, mert Louis elhúzódott.
- Akkor szeretném én is átadni az ajándékomat, most hogy csak kettesben vagyunk. Odalépdelt a kandallóhoz, és a párkányán lévő kis ládából elővett egy borítékot. Mikor a kezembe adta, és várakozásteljesen emelte rám a tekintetét, én is úgy izgultam, mint egy gyerek. A borítékban egy ugyanolyan levélke volt, mint amilyet tőlem kapott két évvel ezelőtt. Egy utazásra szóló meghívás, január közepén, az Alpokba, egy 4 napos sítúrára. Mellette a pályabérletek, a repülőjegyek és egy Louis által rajzolt kártya, amin ez állt:


A kártya tulajdonosa: Harry Styles

Korlátlan szexuális szolgáltatás igénybevételére jogosító kupon,
mely beváltható Bel Air-ben, Franciaországban, 2013. január 11-15. között Louis Tomlinsonnál.

Az aláírása tette hitelessé a dolgot, én pedig úgy vigyorogtam, mint a tejbetök.
- Örülsz? –kérdezte, bár az arcomon láthatta, hogy telitalálat az ajándék.
- Igen édesem! Nagyon örülök, és alig várom, hogy elutazzunk, de bevallom őszintén, hogy leginkább a kis "all inclusive" kuponod hoz lázba! – a legszexibb mosolyával nézett vissza rám.
Megnyaltam a szám, miközben magamhoz húztam, és most én adtam neki köszönöm csókot, de nem hagytam, hogy olyan hamar véget vessen neki, mint az előzőnek. Mikor el akart húzódni, kezdtem bepipulni.
- Na ne már kicsi! Nem mondod, hogy van még valami, amit pont ma kell megcsinálni?! – a hangomon tisztán érezhető volt, hogy kezdek kijönni a sodromból.
- Hazz! Azt mondtad, be kell csomagolni az ajándékokat.
- Igen, azt mondtam, de úgy döntöttem, én inkább kicsomagolom az enyémet! – reklamáló megjegyzéseivel mit sem törődve, egyszerűen felkaptam a vállamra mint egy zsákot, és becipeltem a hálószobába.

Másnap mikor felébredtem, Louist a nappaliban találtam, körülötte ezer doboz, papírok szétdobálva, borítékok, és tasakok tömkelege. A lista az ölében feküdt, aszerint szortírozta és válogatta a dolgokat. Kis kupacokban kész ajándékok sorakoztak a háta mögött. A rádióból a Last Christmas szólt, amit imádok, hiába választották meg már többször a legnyálasabb karácsonyi dalnak. Felnézett, a ragyogó kék szemek végigsiklottak a testemen. Felállt a tarkómon a szőr. Még mindig zavarba tud hozni, ha így néz rám.
- Jó reggelt! – nyögtem ki nagy nehezen.
- Szia Tigris! –válaszolta vontatottan, és beharapta az ajkát. Nem értettem, mitől a szexuális túlfűtöttség a hangjában. Lekucorodtam mögé, és a nyakára hajoltam.
- Hmmm…de jó az illatod. – az orrommal megcirógattam a vállától a füléig.
- Harry…- nyöszörögte- neked mindig azon jár az eszed?
- Úgy éreztem az előbb, hogy ma reggel neked is… De kérdésedre válaszolva, mióta ismerlek, azt hiszem igen. Mióta az enyém vagy, azóta pláne. Baj?
- Neeeem!! Imádom hogy ilyen szexmániás vagy. – megköszörülte a torkát – És köszönöm ezt az éjszakát. Fantasztikus volt! – elvékonyodott a hangja. Legalább tudtam, miért nézett olyan perzselően rám. Még a hatása alatt volt a tegnapi kis tűzijátéknak. Ahogy eszembe jutott ívbe hajló teste, ahogy sikongatva élvez, nem is kaptam levegőt.
- Boldog születésnapot kicsi! – duruzsoltam a tarkójába, amitől libabőrös lett tetőtől talpig. Imádom, hogy mindenre olyan érzékenyen reagál.
- Köszönöm. – mondta halkan.
- Az ajándékodat este kapod meg…- suttogtam a bőrére, és közben végtelen jeleket rajzoltam a nyelvemmel.
- Óóóó…. megbeszéltük, hogy nem veszünk semmit.
- Igen, és nem is vettem semmit. – elhajolt tőlem, és derékból kifordult, hogy lássa az arcomat.
De hiába vizslatott, egyenesen néztem vissza rá. Összehúzott szemekkel méregetett.
- Nagyon titokzatos vagy. –közelebb hajolt, már éreztem a leheletét.
- Komolyan? Titokzatos vagyok? –elvigyorodtam – De jó! Még sose sikerült!
Ő is elmosolyodott, aztán odatartotta az ajkát.
- Isten éltessen édesem! – suttogtam, mielőtt elvesztem a csókjában.


12 megjegyzés:

  1. Uh de rég írtam neked komit :o
    Nagyon édes lett <3 Imádom a tanítványt és ezt is ...tényleg jól írsz :) huh nem vagyok ilyen "regény hosszusagu komit író" olvasó de szerintem megérdenelnéd :)
    Borka xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Borka!

      Nagyon aranyos, vagy! Nem is tudod, milyen jól esik, hogy írtál. Köszönöm a dicséretet, és nem is kell ennél több, csak tudjam, hogy itt vagy, hogy szereted!

      Puszillak: Becca

      Törlés
  2. Te. Jézus. Szent. Szűz. Mária.
    Úristen. Uram. Isten.
    Olyat sikítottam amikor megláttam a felköszöntő üzenetet, hogy szerintem kettővel alattunk is hallották.
    Úristen. A kedvenc írónőm a kedvenc blogomon felköszöntött. Te jézus szent szűz mária.
    Azt hiszem rohamom van. Istenem Becca, nagyon szépen köszönöm, imádlak!
    Boo-t már megtámadtam a rohamommal.
    és.
    úristen
    És perfect, csodálatos, fantasztikus rész lett.
    NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3
    IMÁDLAK!!!!!
    JÉZUSOM.
    MEGYEK MÉG SIKONGATOK EGY NEGYED ÓRÁT.
    AZTAROHADÁS
    <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szülinaposom!!!

      Még egyszer isten éltessen sokáig!
      Nincs mit köszönnöd, enyém a megtiszteltetés, hogy ilyen olvasóim vannak.

      IMÁDLAK!!!!

      Törlés
  3. "El is határoztam, hogy nyár közepén tartok majd neki egy pótszülinapot, lufikkal, HBD feliratokkal, mindennel, amit karácsonykor nem tesz ki az ember, mert úgyis giccsben úszik a lakás."←Hogy ez mennyire hihetetlenül édes! Imádom őket, komolyan! Ahj, nekem is kell egy Larry! :(((
    "- Igen Édes! Menjünk fát venni. De földig érő legyen!"←Azt hiszem ez a fejezet már csak ilyen cukormázzal bevont karácsonyi csoda. Imádom!
    "- Boldog karácsonyt édesem! (...) Tapogatózó, felfedező kis csók volt, és ettől még izgatóbb."←Ennél édesebb Larry-pillanatot még kívánni sem tudtam volna. Olyan hihetetlenül megható volt, hogy bárgyú mosollyal az ajkaimon olvastam végig ezeket a sorokat. Beléjük szeretek. Újra és újra.

    "- Az ajándékodat este kapod meg…- suttogtam a bőrére..." "- Igen, és nem is vettem semmit."←Miután ezt elolvastam, bennem rekedt a levegő és körülbelül egy percig csak értelmeztem a sorokat. Aztán nagy levegőt vettem:
    ÚRSITEEEN! ÚR-IS-TEN! Csak nem? CSAK NEEM? De! Biztos! ÚRISTEN!
    Igen, nos, hivatalosan is megbuggyantam. Azt hiszem, papírt kéne róla szereznem...

    Ui.: Nagyon szerettem ezt/ezeket a fejezet(ek)et... A rossz dolgok után üdítő ezeket a "rózsaszínfelhős" részeket olvasni. Csodálatos!
    Uui.: Nem tudom, hogy mikor kerül sor arra a levélre, amit ígértem... Sajnos ma sem írtam semmit, szóval még jócskán van híja... Holnap kezdődik a suli, de úgy tervezem, ha hazaértem egyből gép elé ülök és befejezem végre.

    xx Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Silke!

      Várom a "leveledet", de azért ne kapkodd el, ahogy írtad is, úgyis csak azt vagy hajlandó művelni, amihez kedved van. Majd megszületik a mű...időnk mint a tenger!

      Látom, te is felkaptad a fejed az esti ajándékra :P:P
      Nem tudom, mi lesz az, de Lou biztos örülni fog neki :P

      Remélem jól telnek a napok. Milyen a suli? Dobj egy e-mailt, ha van időd.

      Puszi: Becca

      Törlés
    2. Két percre kerültem netközelbe , szóval gyors leszek...
      Dolgozom az ügyön, de a suli sokkal jobban lemerít, mint gondoltam volna. Igaz, hogy még aránylag lazák az órák és az osztályfőnököm eszméletlenül jó fej, de maga a tény, hogy szinte semmit nem értek a mondanivalójukból és minden egyes szavuk értelmezésére -már ha sikerül egyáltalán értelmeznem- minimum kilencven százalék figyelmemet kell fordítanom, rengeteget leszív az energiámból. Ma Herr Kipping, alias jó fej osztályfőnök, odajött hozzám kora reggel és boldog szülinapot kívánt. Ami nagyon kedves és szuper dolog, de először nem is értettem, hogy mit mondott. Csak percekkel később lett egy olyan sanda gyanúm, hogy ez lehet a háttérben. Aztán kihívott a tábla elé és az osztálytársaim -az osztályfőnökkel az élen- elénekelték a "Happy Birthday"-t...
      ...
      Még jó, hogy felkaptam a fejem! Az egyik kommentemben -nem tudnám megmondani, melyik fejezethez írtam- utaltam rá, hogy milyen ajándék jutott az eszembe, te pedig azt írtad, hogy elültettem a bogarat a füledben... Szóval most extra kíváncsi vagyok és még jobban várom a fejezetet. (Főleg, hogy már csütörtök van, szóval ma Louis is megkapja a szülinapi ajándékát és én is. ☺)
      Hetek kérdése, hogy bevezessék a netet, szóval nem vagyok fent túl sűrűn, de próbálok továbbra is rendszeresen életjelet és véleményt hagyni magam után egy-egy fejezet végére.
      Ölel: Silke

      Törlés
  4. "- Igen Édes! Menjünk fát venni. De földig érő legyen! – felhúztam a szemöldököm, aztán kipukkadt belőlem a röhögés. – Földig érő?
    - Igen. Mikor kicsi voltam, mindig ezt kértem anyuéktól. Ez a plafonig érő Louis féle változata. Nekem így volt logikus. – még mindig vigyorogtam. Olyan cuki, hogy meghalok." - Olyan cuki, hogy belehalok!! :3 Miért teszed ezt velem? Ilyenkor én is akarok egy Harryt... :/
    "Tapogatózó, felfedező kis csók volt, és ettől még izgatóbb. " :3 Olvasok, már lassan a padlóról kell felmosni!
    "- Az ajándékodat este kapod meg…- suttogtam a bőrére, és közben végtelen jeleket rajzoltam a nyelvemmel.
    - Óóóó…. megbeszéltük, hogy nem veszünk semmit.
    - Igen, és nem is vettem semmit. – elhajolt tőlem, és derékból kifordult, hogy lássa az arcomat. " Oh, igen, igen, ez jól hangzik! :P (perverzség beindult! ;))
    IMÁDOM!!! Annyira édesek ezek a részek, és minden egyes pillanatát ki akarom élvezni, mert érzem, hogy nem lesz sokáig minden ilyen happy!
    TE VAGY A LEGJOBB!!! Boldog vagyok, hogy írsz, és olvashatom fantasztikus történeteid! :3
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a cukiságfaktort kiverte nálam is Harry ( mondjuk ugye ez nálam állandó, az a nagyobb meglepetés, hogy most nálad is :P)
      A tapogatózó, felfedező kis csók pedig úgy látom több embernél is betette a kaput:)) ez tényleg meglepett.
      Perverzség.... tudod, hogy meddig kell várnod rá, ugye?? :O ;)

      Törlés
  5. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, megveszek tőlük, de édesek! *---------*
    Én is kiemelnék egy pár kedvenc részt ebből a fejezetből, de egyszerűen minden betűjét, szavát, mondatát imádtam, és így az összeset ki kéne emelnem. Hihetetlen vagy, imádom! :3
    u.i.: Bocsánat, hogy az ezelőttihez nem írtam, de egyszerűen elolvasni is alig volt időm.:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nem baj, ha nem tudsz kiemelni. Egyszerűen elmondhatatlanul hálás vagyok, csak azért, mert áldozol rám az idődből, hogy írj nekem pár sort.

      Semmi baj, semmiről nem maradtál le. Nem kötelező minden részhez írni, csak ajánlott :P::P:P:P

      <3<3 Becca

      Törlés
  6. Kedves Becca!
    Nagyon ritkán írok kommentet, mert annyira magával sodornak a részek, hogy elfelejtek írni, azonban minden fejezetnél megy a szerettem-pipa. :)
    Nos, most megálltam, és letörölhetetlen vigyorral az arcomon írok.
    Imádom az írási stílust, és imádom a fiúkat is. Külön Harry-t, külön Louis-t, viszont együtt a kettőt a legjobban.
    Fantasztikus, ahogyan H. Kendall-ra reagált, az, ahogyan feszengve elmondta Lou-nak a félelmét, miszerint "lehet, hogy impotens lesz?". Elolvadtam azon is, ahogy a Kicsi reagált ezekre, illetve mindenre, ami Harry-hez kapcsolódik. Nem voltam odáig az 1D-ért, nagyon kívül esik/esett az érdeklődési körömön, de meghoztad hozzá a kedvet :D
    Köszönöm ezeket a szerelmes, édes, érzelmes sorokat, oldalakat, leírhatatlan, mennyire a bűvkörébe vont a történet. És igen, egyet értek abban, hogy nem véletlenül van Lou-nak éppen karácsonykor a születésnapja. <3
    Nem ígérem, hogy minden részhez írok, sőt. Igyekszem néha jelezni, de mindent nagyon szeretek, legyen az 18+, vagy csak "lágyabb" rész. <3

    VálaszTörlés