2014. november 4., kedd

LXVI. Fejezet

Sziasztok!

Hoztam egy új részt, és bármennyire meglepő ez is 18+ lett.....
Bocsánat!

Örömmel köszöntöm az új feliratkozókat, remélem nekik is tetszeni fog a történet:)

Remélem az iskola elviselhető, és kiélvezitek, hogy ma hét ágra süt a nap!
Nagyon jó olvasást kívánok!

xxxBecca

LXVI. Fejezet



Louis

Csak feküdtem a kandalló előtt, a karomban tartva a szerelmemet, akit az életemnél is jobban szeretek, és aki épp most adta oda magát teljesen, hogy egyenrangú partnerré nőhessem ki magam a kapcsolatunkban. Még nem fogtam fel, vagy inkább nem dolgoztam fel a történteket, a csodát, amit tőle kaptam ajándékba. És a legfantasztikusabb az volt, hogy nem csak én leltem kedvem a szeretkezésünkben, hanem Harry is… De még mennyire!!! Repetát kért a kis telhetetlen!
Elmosolyodtam, ahogy az emlékek képkockái bevillantak az agyamba. Istenem, de fantasztikus érzés volt belé hatolni! Eddig is iszonyúan vágytam rá, de most, hogy megtapasztaltam, mindig ezt akarom majd. Szerencse, hogy Harry egyértelműen élvezte a passzív szerepet. Hetek óta éreztem, hogy lassan kialakul benne a vágy, de rettegtem, hogy a fájdalom elveszi a kedvét a dologtól. Hála az égnek nem így történt.
Néztem gyönyörű arcát, ahogy békésen alszik, szempillái árnyékot vetettek, és enyhén remegtek a kandalló fényénél. A bőre mint a bársony, bár most apró pihék törtek át rajta, mert ma nem borotválkozott. Holnaptól ismét nélkülöznöm kell ezeket a pillanatokat, és csak az emlékeimből élhetek, amíg újra engedélyeznek nekünk egy-két napot, amit együtt tölthetünk. Elszorult a torkom a gondolatra. Nem mondtam Harrynek, de az erőtartalékaimat lassan felemészti a tarthatatlan állapot, hogy nem élhetjük az életünket.
Az, hogy mások szabják meg, mikor, mit mondhatunk, tehetünk, számomra elviselhetetlen. Persze tudom, hogy a fiúkért és a saját érdekünkben is tűrni kell, de meddig lehet kibírni, ha nem vagy dönthetsz semmiről? Bele sem mertem gondolni, hogy ez akár még évekig is eltarthat. Mindig azzal próbáltam nyugtatni magam, amit Harry szokott mondani: Amíg szeretjük egymást, minden nehézséget elviselünk. Igen. De vajon a szerelem meddig viseli el a hiányt, a kétséget, a rosszindulatú beavatkozásokat?
Mindegy, el kell fogadnom a megváltoztathatatlant.
Erőszakkal inkább arra tereltem a gondolataimat, amit Harry mondott. Gyerekeket akar, családot….VELEM!
A szívem hatalmasat dobbant, és önkéntelenül erősebben öleltem magamhoz, ahogy felidéztem, mennyire izgult, mikor elmondta miről álmodik. Attól tartott, nekem nincsenek ilyen hosszú távú terveim vele kapcsolatban. Nincsenek…..vagyis eddig nem mertem tervezni, csak azt tudtam, vele akarom leélni az életem. Jobban mondva ő az életem.
Ha egyszer vége lesz ennek a cirkusznak, és visszavonulhatunk, nem lenne a földön boldogabb ember nálam, ha családot alapíthatnánk mondjuk Kanadában, és örökbe fogadnánk egy rakat gyereket. Harry csodálatos apuka lenne. Lux, a kis keresztlánya engem is teljesen levesz a lábamról, de Hazz olyan természetesen nyúl hozzá, olyan magától értetődő minden, mikor együtt vannak, hogy mindenki csak ámul. Nincs még húsz éves, de olyan érett és kiforrott személyiség, akivel bátran alapíthat családot az ember.
Nem vettem észre, hogy megszorítottam az oldalát, csak mikor a smaragd íriszekkel találtam szembe magam. Nagyot sóhajtott, aztán csücsörített az ajkával, én pedig készségesen ráhajoltam, és szenvedélyesen megcsókoltam.
- Sokat aludtam? – kérdezte rekedten.
- Nem, édesem! Csak egy órát. Bocsáss meg, hogy felébresztettelek!
- Semmi baj, úgyis megfájdult a térdem. – Leemelte magáról a fehér frottír köntöst, amivel betakartam, és megnézte a lábát, ami egy kicsit feldagadt. Bűntudat lepett el, mert a szeretkezés hevében nem figyeltünk oda eléggé, és valószínűleg attól romlott az állapota. Feltápászkodtam, készítettem gyorsan egy adag jeget, finoman bekentem a gyulladáscsökkentő kenőccsel, aztán bepólyáltam egy száraz törölközővel, amivel rászorítottam a borogatást. Harry csendesen figyelte, ahogy tevékenykedem, aztán mikor már a kanapén feküdt felpóckolt lábbal, és én is elégedetten sóhajtottam fel, ahogy kiegyenesedtem, a kezemért nyúlt, magához húzta és megcsókolta az ujjaimat.
- Köszönöm kicsi! – suttogta, és lehunyt szemekkel tovább puszilgatta a kezemet, aztán az arcára simította a tenyeremet. Letérdeltem mellé, odahajoltam, és gyengéd csókokkal szórtam be az arcát.
- Szeretlek! – dünnyögtem a fülébe, miközben lágyan simogattam a mellkasát. Meztelen volt, csak a köntöst dobtam az ölébe, mikor felsegítettem a földről. Hátrahajtotta a fejét, jólesően mormogott, a hajamba túrt, hogy a szájához húzza a fejemet, és elmélyítette a csókunkat.
- Te jössz édes! – suttogta a számba. Elhúzódtam egy kicsit, hogy kérdőn nézzek rá, de abban a pillanatban tudtam, mire gondolt, mikor megláttam a huncut kis ráncokat a szeme körül. Megnyalta az ajkát, aztán lenézett magára, miközben lassan kitakarta a csípőjét. Ágaskodó szerszáma lazán hevert a hasán, csak néha rándult meg egy picit. Kiszáradt a szám, ahogy néztem. A kezem a mellkasán pihent, így jól éreztem, hogy a légzése szabálytalanná válik. Visszafordultam hozzá, összefűztem a pillantásunkat, és fogva tartottam a tekintetét, amíg kikötöttem a köntös övét, és lassan leengedtem a vállaimon.
- Annyira szexi vagy! – nyöszörögte, és nem tudta megállni, hogy ujjaival kövesse a puha anyagot, ahogy végigcsúszik a testemen. Mikor már nem takart semmi, lenyúltam, marokra fogtam épp éledező szerszámomat és izgatni kezdtem. Harry azonnal mozdult, lehajolt a kanapéról, gyorsan a szájába vett, és az ajkaival érte el, hogy kőkeményen feszüljek. Imádom nézni, ahogy szopja a farkamat. Nem tudok betelni a látvánnyal. Duzzadt, vérvörös ajkai, ahogy körülfogják a makkomat, játékos, rózsaszín nyelve, ahogy körbesimogat, az arca, ahogy behorpad, mikor kifelé húz, és az állkapcsa, ahogy megfeszül, mikor leerőltet a torkára.
Felfogtam hosszú göndör tincseit, egy copfba rendeztem őket a feje tetején, és erősen megmarkoltam. Harry felnyögött, lenyúlt a saját péniszéhez, és pumpálni kezdte. Biztosan nagyon feszült már. Átvehettem volna tőle, de nem akartam. Odahajoltam, és csak a kezét csókolgattam, az ujjaimmal az ő ujjait cirógattam, ahogy izgatta magát.  Folyattam egy kis nyálat a farka hegyére, ő pedig rögtön elkente, és erősebb tempóra váltott. Csak néztem, és éreztem, hogy pillanatok alatt a csúcsra érek, ha így folytatjuk tovább. A hajánál fogva lehúztam a péniszemről, nem érdekelt panaszos dünnyögése, és az ő kezét is lefejtettem a dákójáról. Újabb adag nyálat csorgattam rá, még egy adagot a tenyerembe, aztán felálltam, hogy előkészítsem magam.
- Fordulj meg! – nyögött fel Harry, és bár még mindig nehezemre esnek az ilyen dolgok, lassan megtanulom, hogy teljesítsem a kéréseit. Ha neki izgató, akkor megteszem. Lassan megfordultam, picit lábujjhegyre álltam, és hátranyúltam, hogy széthúzzam magam, de már ott voltak a nagy tenyerek, és óvatosan feszítettek szét. Aztán a csípőmre simultak, meghúztak hátrafelé. Éreztem, hogy elvesztem az egyensúlyom, ha még pár centit mozdulok. Kapaszkodót keresve a kanapé háttámlájára támaszkodtam, mert szólni sem volt időm, Harry olyan elánnal rántott magára, és annyi szenvedély volt a mozdulatban, hogy csak felnyikkantam, mikor forró nyelve belém siklott. Átlendítettem a bal lábamat a dereka felett, és szinte az arcára guggoltam. Hörögtem és nyöszörögtem, ahogy egyre mélyebben belesüppedtem a vágyba. Végül előrehajoltam, és a számba vettem, mert nem bírtam ki, hogy ne érjek hozzá valahol.
- Óvatosan Lou! Ha így szívsz elélvezek! – nyögte fojtott hangon Harry, mire visszavettem a tempóból, és inkább csak nyalogattam a végét.
Magamban éreztem az ujjait. De valami szokatlan volt. Felemeltem a fejem és nyöszörögni kezdtem, ahogy rájöttem, hogy mit művel. Két mutatóujját merítette belém, és felváltva húzogatta, tekergette őket. Olyan őrületesen izgató volt, hogy sikongatni kezdtem, ahogy egyre merészebben mozgatta őket. Hátranéztem a vállam fölött, és a gyönyörű zöld íriszek pajkosan néztek vissza rám.
- Harry! – nyögtem a nevét, aztán a kezeimmel még jobban szétfeszítettem magam, hogy mélyebben hatoljon belém.
- Imádom, mikor ilyen éhes vagy! Megveszek tőle!– nyögte, és a nyelvével is beszállt a játékba. Reszkettek a lábaim, olyan erőteljes vágy söpört át a testemen. Mikor még egy ujját belém erőltette, és annyira feszített, hogy majdnem szétszakadtam, kicsit megijedtem, de Harry olyan jól ismeri a testemet, hogy csak befelé nyomta őket, amíg el nem érte azt a pontot, aminek érintésétől ívbe feszült a gerincem és zihálni kezdtem. A torkomból morgás tört fel, a fejemet lehajtottam és olyan keményen kezdtem szopni, hogy fellendült a csípője.
 Pár perc után, mikor éreztem, hogy összehúzódnak a golyóim, és vágyam egyértelműen kezdett elhatalmasodni, mert Harry nyakára cseppent forró nedvem, kihúzódott belőlem, és két kézzel megmarkolta a derekamat. Lassan tolt lefelé a teste fölött, és mikor a lábamat még jobban széttártam, aztán lenézve megfogtam a farkát, és ráigazítottam magam, hatalmasat nyögött.
- Kikészítesz kicsi! Istenem! – torokhangon nyöszörgött, ahogy leereszkedtem, és magamba fogadtam. Fél lábbal a földön álltam, a másikkal a kanapén guggoltam, és teljesen szétfeszültem. Picit előrehajoltam, hogy megtartsam magam, de elsősorban azért, mert így pontosan ott ért hozzám belül, ahol a legérzékenyebb vagyok. Harrynek remek rálátás nyílt az eseményekre, és elégedett is volt vele.
- Te jó ég! Hihetetlen vagy! ….Mmmmm…. annyira…annyira szeretem nézni! – nyögte, én pedig lassan mozogtam rajta, kiélvezve minden centimétert, ami hol befelé, hol kifelé izgatott kegyetlenül. Lenyúltam, és hanyagul szétvetett lábai között a heréit kezdtem masszírozni, amitől megfeszült, felnyögött, aztán fellökte a csípőjét, és azonnal átvette az irányítást. Megtartott a derekamnál fogva, és sebességet váltott. Nem csak gyorsabban, hanem erőteljesebben döfött, amitől kéjes kis sikolyok hagyták el a torkomat. Bal kézzel még mindig a golyóit markoltam, de a jobb kezemnek más dolga volt.
Mikor Harry látta a könyökömön, hogy ütemesen mozog, azonnal feltolta magát, szinte felült teljesen, megnyálazta a tenyerét, előrenyúlva marokra fogott, és fejni kezdett. Hátradőltem, nekitámaszkodtam a mellkasának, ő pedig a nyakamra hajolt, és nyalni, szívni, harapni kezdett.
- Mindjárt elmegyek! – szuszogta a bőrömbe. Én is éreztem, hogy közeledik az extázis. A kezére tettem a sajátomat, erősebb szorításra és gyorsabb tempóra sarkalltam.
- Gyerünk Hazz! Élvezz belém! – nyöszörögtem, és abban a pillanatban remegés járta át a testemet, ráfeszültem a farkára, és hullámokban öntött el a gyönyör. Neki sem kellett több, egy nyögéssel lemaradva követett, és a testünk egy ritmusra lüktetett, pulzált, amíg el nem értük a teljes kielégülést.
Mikor elernyedtek az izmaim, ráereszkedtem, kicsavartam a nyakam, hogy a szánk összeérjen, és szenvedélyes csókba forrjunk egy időre. Harry a hasamat simogatta gyengéden, nedvemtől síkosan, közben a nyakamat fogta át, és tartotta a fejemet, hogy el ne mozduljak. Még egyszer feldöfött a csípőjével, a belső izmaim azonnal válaszoltak, mire mindketten felsóhajtottunk.
- Szállj le rólam, nincs továbbmenet! – nevetett bele a csókunkba, mintha a hullámvasúton lennénk, és még egy körre akarnék maradni. Én is felnevettem, aztán óvatosan lekászálódtam róla.
Fürödni indultunk. Segítettem Harrynek elbicegni a zuhanyzóig, aztán lusta pillantással néztem a testét, amíg lemosta magát.
Mikor már az ágyban simultunk össze, kivételesen én voltam a nagykanál, és ő a kicsi, hogy a térdei közé tudjuk tenni a párnát, és így kényelmesen tarthassa sérült lábát.
- Szeretlek! – suttogta, mielőtt álomba merült, én pedig a könnyeimet nyeltem és a tarkóját csókolgattam. Annyira tökéletes volt a pillanat, hogy ismét elöntött a rettegés.



28 megjegyzés:

  1. Szia Te Drága ^^
    Sajnálod hogy 18 + lett??!! Chh :D Inkább azt sajnáld ,hogy nem minden rész karikás :D :$$
    Imádom ,hogy mindig van benne valami új *-* Egyre jobbak és jobbak a szex jeleneteid ,elképesztő ,hogy mennyi fantáziád van te lány :D

    Őszintén csodállak.A végére megőrültek a pillangóim és basszus az eleje ....
    Oh hát én elolvadtam *-* Hihetetlenül édes lett <3 Egyre és egyre jobban írsz ,ha ez még lehetséges :) Imádom a történetet ,teljesen magával ragadott már a kezdetekben ....<3 Hihetetlen egy csajszi vagy az biztos ;) Ezért simán megérte ennyit várni :* De azért siess ;) Soha az életben nem olvastam ennél és persze a Tanítványnál jobb blogot...¥
    IMÁDLAK, ezt sose felejsd !
    ~B xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohhh hogy még első is vagyok?!! BOOOOM *-*

      Törlés
    2. Drága Hitvesem! :))))

      Örülök, hogy ez is elnyerte a tetszésedet. Nagyon örülök, hogy megszöktél a kórházból, és ismét sikerült eltörnöd valamidet,,,,Uncsi lett volna a hét enélkül.

      Kérlek add át csókjaimat Alfonsnak és a kis barátjának.

      Te pedig vigyázz magadra, az istenért!!!!

      Csókollak téged is.A nej. :))

      Törlés
  2. Imádlak :D Annyira édesek, az elején elolvadtam, ami már nem meglepő, utána jött a KO (ahogy te szoktad írni :D) "Mikor már az ágyban simultunk össze, kivételesen én voltam a nagykanál, és ő a kicsi, hogy a térdei közé tudjuk tenni a párnát, és így kényelmesen tarthassa sérült lábát. " Oh, istenkém :3 Az ilyen cukiságoktól kifekszem <3
    Szuper vagy, egyszerűen nem tudok mást mondani, tökéletes, ez a történeted is, akárcsak a tanítvány!

    Ui: "feküdni a kandalló előtt" <3 Harry interjú ;) Ezt csinálják a valóságban is :3
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az a Harry-Liam interjú is adhat ihletet néhány részhez:))
      le is mentettem a linket, hogyha időben ideérek a sztorival, akkor legyen mihez nyúlnom.

      Addig csak Louishoz nyúlhat Harry, de úgy látom ezt se nagyon bánjátok.

      Köszönöm a kedvességedet, és a sok együtt töltött estét :P;)
      B.

      Törlés
  3. *u* hűű Becca ez fantasztikus :D egyet értek az első komizoval.. Az összesnek +18- asnak kéne lenni :D (na azért ne pornoblog legyen :D ) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemnem! Most elég lesz egyszerre.... Picit várunk, és majd utána esetleg. Már én is besokalltam egy időre. ( aztán ki tudja...telnek a napok, az agyam kisül, és megint azt veszem észre, hogy az ágyban kötnek ki)

      Köszönöm a kedves kommentedet. Imádlak!

      Becca

      Törlés
  4. annyira tökéletes volt a pillanat.... mint ez a rész, mint ez a történet. még mindig imádom ahogyan írsz, a kis telhetetlenek meg hihetetlen aranyosak :') nekem kell egy meleg legjobb barát... jaj nagyon édesek, megzabálom őket*-*
    puszillak, siess a következővel (meg a tanítvánnyal, meg a sinisterrel... amikhez bocsi ha nem kommentelek, de tudd, hogy azokat is olvasom és imádom), epekedve várom :D
    xxHöri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:))

      Nekem van meleg legjobb barátom, és elmondhatom, nála jobbat keresve sem találhatnék.
      Mindennel sietek, mint látod, a héten (múlt héten) rendkívül produktív voltam. Remélem meg vagytok elégedve vele...

      Oké, tudom, hogy itt vagy, ott vagy és olvasol. néha esküszöm elég egy mosolygós smilie is, csak hogy tudjam, még velem vagy!

      Puszillak: Becca

      Törlés
  5. Ne kérj bocsánatot, mert megint +18-as lett! IMÁDJUK az ilyen fejezeteket. Nem lehet elég "Becca írta +18-as"...

    "Nem mondtam Harrynek, de az erőtartalékaimat lassan felemészti a tarthatatlan állapot, hogy nem élhetjük az életünket." Hogy MIMIMIMIMIII?? Úristen. NEM! Nem és kész. Ilyen egyszerűen nincs. Le-he-tet-len.
    (Valahol megértem őt is, de kérlek... fanatikusan imádom őket együtt. A szenvedésükbe bele fogok pusz-tul-ni.)

    "Jobban mondva ő az életem." Remélem, az ilyen kaliberű, hihetetlenül-édes-és-én-annyira-imádom kategóriás mondatok hamarabb a sírba visznek, mint hogy jelen legyek az első problémáknál, ami közöttük lép fel.

    "- Szeretlek! – suttogta, mielőtt álomba merült, én pedig a könnyeimet nyeltem és a tarkóját csókolgattam. Annyira tökéletes volt a pillanat, hogy ismét elöntött a rettegés." És ennyi. Már most félek, és előre sírok. És majd velük szenvedek, és sírok, és összetörök, és remélek.

    Imádlak, és remélem tudod, hogy minden egyes betűddel kicsinálsz, mert egy másik univerzumba repítesz. És köszönöm neked ezt a csodát, amit megalkotsz nekünk, amit olvashatunk.

    És köszönöm, hogy az ezer és egy dolgod mellett még foglalkozol az én irományaimmal is. Hogy energiát és időt pazarolsz rám, és hogy még a legcsapnivalóbb firkálmányom után is türelmesen, kedvesen mégis tényszerűen és abszolút építően terelsz az aranyközépútra.

    Egy csoda vagy a szememben, drága Becca!

    Ui.: Az érzelgősségemet pedig bocsásd meg. Teljesen szét vagyok csúszva, és ilyenkor vagy átölelem a világot, vagy elbőgöm magam. Ölelgetni pedig jobban szeretek...

    Uui.: Imádtam ezt a fejezetet (is), de a +18-as fejezetekhez -bármennyire is oda meg vissza vagyok értük- sosem tudok hosszú kommentet írni...

    Ölellek: Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, te kis jósnő...biztos lesznek jobb és rosszabb napok, ahogy az életben is. De Larry örök, én pedig idealista vagyok, ezt sose felejtsd el!!

      És nem, egyáltalán nem fáradtság...Cameronnal minden közös percet élvezek!!!

      Nem is kell az ilyen fejezetek elemezni, csak élvezni ;)

      Én imádlak jobban!!!
      B.

      Törlés
  6. Irodalom órán az utolsó sorban tűz piros arccal fuldokolva olvastalak .A légszomjnál már csak az volt a rémesebb ,mikor a drága tanár úr ezt kiszúrta.Így hát leküldött az orvosiba :DDD Természetesen a folyosón csöveztem egész órán és újra és újra végigolvastam ezt a csodát ;) Imádom ,hogy az idegtépő magyar
    órámból egy pornó filmet forgattál :D Egy hercegnő vagy drágám hatalmas tehetséggel.Élvezd ki és soha de soha ne változz meg.<3
    Puszillak ,így tovább ! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,,,, ezeknek a részeknek megvan az a veszélye, hogy társaságban, vagy családi körben olvasva a mellékhatások elég sok problémát okozhatnak. :P:P

      Már hercegnő is?? Annyi titulusom van lassan, hogy nem fér rá a kutyabőrömre :)

      <3Becca

      Törlés
  7. Imádom az írásod minden betűjét... a mai nappal én is eldöntöttem, hogy átoperáltatom magam meleg pasivá! ;)
    cupp-cupp-cupp
    Xanina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó kedves legeslegelső olvasóm, és feliratkozóm!

      Hát te még itt vagy velem?
      Hihetetlenül megörültem a kommentednek, és azóta is ezen röhögök.
      Akkor mehetünk együtt műtétre, és utána élhetünk boldogan, amíg meg nem halunk.

      <3<3 És köszönöm a bétázást!!!!!

      Csókollak

      Törlés
  8. Ahwew csajsziii hát ez mégszupibb mint a tanítvány *__* Jujci hát én kész wagyok :$$ SIESS puszikaa
    Napsugár xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Napsugár!

      De édes vagy. Tudod, nekem az elsőszülöttem ez a történet, és kicsit mostoha a tanítványhoz képest, amitől az olvasók odavannak... én mégis nagyon, nagyon szeretem.
      Ezért különösen jól esett a kommented, nagyon szépen köszönöm.
      Sietek, ígérem.

      xxxBecca

      Törlés
  9. Egyre szerelmesebb vagyon ebbe a két idiótába :) annyira aranyosak együtt és te jó ég.... a 18-as jelenetekből sosem elég :D
    valahogy érzem hogy most megint egy kis viharos korszak fog jönni, de utána annál jobb lesz ezeket a szerelemes részeket olvasni :)
    Puszi: Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valószínű hogy a vattacukros részek után mindig jön egy kis nehézség, de azért igyekszem nem hosszúra nyújtani ezeket.
      A 18-as jelenetekkel az a baj, hogyha elkezdem írni őket, nem tudom abbahagyni... mindig nehéz utána visszatérni az eredeti sztorihoz. Itt is, és A tanítványnál is...
      De azért most kicsit koncentrálok a cselekményre :P:P

      Köszönöm, hogy írtál, itt is, ott is, mindenütt!!!
      <3<3 Becca

      Törlés
  10. Szia Becca!
    Ide is megérkeztem, már az előző résznél felvettem a fonalat, de úgy éreztem még nem tudnék egy normális komit összerakni. Néhány részt újra kellett olvasnom, mert már nem emlékeztem mit miért tettek, de azt hiszem most már minden világos.
    El kell mondjam, hogy szerelmes vagyok, Harrybe, Louisba és mindenbe ami a történetben van. (Harrybe lehet, hogy kicsit jobban, az ő karaktere annyira-annyira szuper-szexi-alfa-hím)
    Köszönöm, hogy írod ezt a sztorit, mert ezzel adsz valamit, a Reményt. A Reményt, hogy a színfalak mögött is ez folyik és hogy a mi párosunk minden nehézség ellenére szereti egymást.
    Kérlek ne hagyd abba, vagy csak akkor ha úgy érzed minden jót és szépet (+ perverz dolgot) leírtál.
    Gini

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gini!

      ÓÓÓÓ de örülök neked. És annak hogy örülök, hogy beleszerettél a történetbe ( azt hogy Harry a favorit, teljesen megértem, én is így vagyok vele, de aztán néha jön Louis, és akkor végem. Legújabban pedig Zayne, akinek az új haja egyszerűen kinyíííír...)
      ha addig kell írnom, amíg mindent leírok, amit le akarok, akkor 150 évig fogok élni, HURRÁ!!!!

      Köszönöm, hogy itt vagy, hogy írtál, ölellek!
      Becca

      Törlés
  11. Te jó ég. Csodálatos lett!
    Egyáltalán nem kell azon aggódnod, hogy túl sok a +18-as rész, mivel azt is tökéletesre írod meg. Egy csoda vagy!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, hihetetlenül jól esnek a szavaid!

      Azért is hálás vagyok, hogy energiát öltél bele, hogy írj nekem. Nem is tudod, milyen sokat jelent ez.

      xxxBecca

      Törlés
  12. Becca.Velem meg ilyen nem volt,komolyan kicsordult a könnyem. Az eleje annyira kimondhatatlanul édes és egyben annyira igaz es ahh annyira faj belegondolni,hogy ez van és nem lehetnek együtt akkor,amikor akarnak...
    Azt meg soha ne sajnald,hogy +18-as lett,mindenki imádja.Hihetetlen,ahogy letudod írni ezeket a dolgokat, elképesztő.És ne felj +18-asokat írni,mert tökeletesek mindegyik.Imádtam, az elején a könnyeim potyogtak es a vége is annyira aranyos lett.Annyira valóságos és bízom,érzem azt,hogy a valóságban is hasonlóan törtennek a dolgok <3 Nagyon,nagyon imádtam<3 Köszönöm az élmenyt. Alig varom a következőt <3 ui:.Es Larry kezd visszatérni, ezek az interjúk, a dedikálás, a selfiek, ahol vegre egymás mellett/mögött állnak ahhh vegem van teljesen.Es ez a vasárnapi Livestream is nagyon izgat,hogy mi lesz. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Tündi!

      Igen, számomra is kínzó a tudat, hogynem vállalhatják fel a szerelmüket, és élhetnek boldogan, mint a mesében....de ez a mai világ még nem alkalmas arra, hogy elfogadja őket. De talán a következő korosztályok már elfogadóbbak lesznek, és az embert értékelik, nem a szexuális hovatartozását.

      Nem félek 18-asokat írni, a félelem mindig akkor jön, mikor kiteszem, és Ti elolvassátok :)))

      IGEN!!! Larry végre kezd visszatérni, de még mindig nem az igazi.... nincsenek ( és valószínűleg már nem is lesznek) azok a szerelmes pillantások, édes kis érintések, amivel még ma is vigasztaljuk magunkat. De a Harry interjú, és sok minden más jel is van ( azért erre Harry mindig nagy figyelmet fordít, hogy legyenek jelek) ami élteti bennem a reményt, hogy a háttérben boldogan élnek.
      A livestreamből a kedvencem a fanfictionös kérdés volt, amire TUDTAM, hogy Harry egy szót sem fog válaszolni,,, mert ha hazudni kell, azt mindig Lou-ra hagyja. És igazam lett. Nagyon édesek voltak !! <3<3 Az akusztikus Steal my girl pedig máris annyit ment a gépemen, hogy azt is tudom, Harry mikor húzza fel a bal szemöldökét :P:P

      xxxBecca

      Törlés
  13. Szia, azt hiszem a legujjab olvasód vagyok. Ez az első Larry amit olvasok. Nekem még ez a rész sok volt. De az eddigieket MINDET elolvastam! Imádom!! Rohadt jól írsz. Van amikor azt hittem meghaltam. Lou fann vagyok, annyira édesen írod le. Harry a cuki mocsok. Várom a kövi reszt!
    Üdv: Lótusz99 (olvasni kezdte a blogod: 2-3 hete falta a fejezeteket)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lótusz99! :)

      mint legeslegújabb olvasómat, sok szeretettel köszöntelek. Nagyon örülök, hogy kitartóan átrágtad magad a rengeteg részen, annak meg pláne, hogy tetszett is. Igen, ez a rész egy kicsit sokkoló lehet egyeseknek, és ilyenkor csak azt tudom javasolni, hogy aki nem bírja, az lelkiismeret furdalás nélkül hagyja figyelmen kívül, és ne olvassa el, mert azt nagyon nem szeretném, ha valakinek azért menne el a kedve az egésztől, mert a szexjeleneteket nem bírja gyomorral.

      Talán olvasd a tanítványt, csak ne az utolsó résszel kezd, mert ott épp most történt meg a dolog... de az eleje még lájtos, és mindenki nagyon szereti, remélem neked is tetszeni fog!

      Hihetetlenül jól esik, hogy első Larrys blognak a MTF-et választottad. Ajánlotta valaki? Vagy hogy találtál rá? Nagyon kíváncsi lennék. Elmondanád?

      legyen szép heted! Becca

      Törlés
    2. Szia!
      Igen, az egyik barátnőm ajánlotta a blogot. A tanítványt is el szeretném kezdeni. Tényyleg csak ismételni tudok. Nagyon jól írsz.

      Sok gratulációval : Lótusz99

      Törlés